Evig gressenke | Kondomeriet

Evig gressenke

Så var det på den igjen, den eviglange ventinga, savnet og behovet som bare skriker mer og mer for hver dag. Jeg er ei jente som er glad i sex, så behovet etter sex kommer fort. Men savnet og behovet etter min kjære er verst. Å ikke ha den gode armkroken å ligge i om kvelden, å ikke ha den nakne kroppen liggende inntil min, å ikke ha de sterke og mandige hendene hans på min kropp, det er mildt sagt grusomt! Det går ikke en kveld når han er ute på sjøen at jeg ikke lengter etter armene hans, leppene hans og blikket hans som smelter hver en mur jeg enn måtte ha. Vi møttes over internett for ei god stund tilbake, og fra første dag vi møttes hadde vi en kontakt som er helt syk! Vi kunne prate om absolutt alt, og vi flørta hele kvelden! Og det er ikke å skyve under et teppe at vi havna i senga hans på hotellrommet, men vi var litt sømmelige og lot være å ha sex den kvelden. Men det var omtrent det eneste vi lot være også, for han drev meg så gal at jeg bare måtte kjenne fingrene hans nedentil. Og for noen fingre! Jeg har aldri blitt fingra til orgasme før, ikke av mine egne fingre en gang (jeg har for dårlig tålmodighet til å la være å bruke vibratoren). Med andre ord, jeg visste ikke hva en g-punktorgasme var, inntil den kvelden.

Vi var ute og spiste litt, og tok noen øl på byen, før vi gikk opp til hans hotellrom. Det var ikke lenge før jul, så det var en helt fantastisk, romantisk stemning rundt oss. Røde, lysende hjerter hang i trærne, det var lys i den store fontenen midt i vannet, det var laget en liten jule-landsby nede ved vannet og overalt var det røde hjerter og lysborder. Stemningen rundt oss kunne ikke vært bedre på vår første date, den var som bestilt. Så vi gikk rundt i gatene, stoppet innom en og annen pub der vi tok et par øl før vi gikk videre, hånd i hånd. Etter vi hadde spist tok vi en ekstra stopp på en pub før vi gikk bort til hotellet igjen. Ole hadde bestilt hvitvin til meg, for han husket faktisk at jeg ikke drikker rødvin. Rommet hans var i en av siste etasjene, så vi fikk utsikt utover hele byen og hele den romantiske stemninga la seg over oss. Jeg klarte ikke å la være å kikke ut, så da Ole kom bort til meg, så ble han ”nødt” til å holde rundt meg. Da han kysset meg gikk det is nedover ryggen min. Det var et lett kyss, men jeg klarte ikke å slutte. Jeg kysset han lenge, og vi ble stående i en leppelås før jeg dro han med meg ned på senga. Jeg ville kjenne mer av han, jeg ville ha hele kroppen hans inntil min. Knappene i skjorta hans ble fort åpna, og brystkassen var akkurat slik som jeg liker den, muskuløs med hår på brystet. Skikkelig mann! Hendene hans beveget seg inn under genseren min, men jeg var så desperat etter å få hendene hans på kroppen min, så jeg reiv den av meg og kasta den på gulvet. Hendene hans begynte straks å søke til brystene mine, og fytti katta så deilig det var! Jeg kjente jeg ble våtere og våtere nedentil, og egentlig hadde jeg mest lyst å bare strippe oss begge og ri han til jeg skreik, men jeg klarte å styre meg og lot heller hendene hans gå på vandring på kroppen min.

Brystene mine var som støpt til hans hender, og måten han masserte dem på ga meg frysninger ned i tærne. Fingrene hans lekte forsiktig med brystvortene mine, og tunga hans lekte på halsen min og med øreflippen. Han kyssa meg lett over hele overkroppen, og jeg begynte nesten å skrike etter å få mer. Det var jeg som tok det neste skrittet, for min kjære Ole var slik en gentleman at han ville knapt røre meg uten at jeg la hendene hans på meg. Så jeg vrengte av meg buksa, la hånda hans på hofta mi og vikla meg rundt han med bein og armer. Jeg var desperat, jeg måtte kjenne noe nede mellom beina, så jeg greip tak i hånda hans og førte den ned til mitt våte kjønn. Trusa må ha vært gjennomvåt, jeg kjente mine egne safter renne ned på låra mine, og når jeg kjente den første fingeren hans stryke over klitten min så ville jeg bare skrike ut etter mer med en gang, men når han tok den neste fingeren ned så forstod jeg fort at det ikke ville bli nødvendig. Fingrene hans lekte seg, og jeg kjente jeg kom nærmere klimaks. Da fingrene hans gled inn i meg, en om gangen, så ville jeg vri meg av begeistring, jeg ville ri fingrene hans til jeg skreik, men et eller annet sa meg at jeg burde vente. Fingrene hans hadde tydeligvis gjort dette før, for jeg ble bare kåtere og kåtere, våtere og våtere. Leppene hans hadde tatt kontroll over brystene mine, og den andre hånda hans strøk meg lett over skuldrene og nakken. Aller mest lyst hadde jeg til å dra han over meg og få han til å pule meg til veggene rista, men jeg lot han følge sitt eget tempo. Og jeg angra ikke.

Tommelen hans masserte lett over klitten i en fast rytme, og to fingre masserte rett innfor åpningen, det var en fryd! Jeg kunne ikke huske å ha opplevde noe slikt før, jeg kjente kriblingen begynte i tærne, den gikk opp over knærne og inn i magen. Ei bølge av glede eksploderte, det føltes som en tsunami skulle renne over meg, og skriket unnslapp halsen helt ufrivillig. Jeg kjenner jeg blir kåt av å tenke på den kvelden, hvordan jeg etter min første g-punkt-orgasme fikk legge meg i armkroken til min kjære og bare bli kosa og kyssa på, og hvor deilig det var å våkne den morgenen. Selv om vi ikke hadde hatt sex, så er det den natta jeg virkelig husker. Selvfølgelig husker jeg første gang jeg fikk kjenne Ole inni meg, om hvordan vi begge visste hva vi ville. Praten hadde gått løst og fast om alt fra gardiner til sex den uka i mellom møtene våre, og vi gleda oss noe helt vilt til å få kjenne hverandre helt nakne. Så etter å ha tatt den obligatoriske ”hilse-på-runden” til venner av han som jeg hadde prata med over MSN, så kom vi oss hjem til han. Og gentlemannen Ole diska opp med skikkelig middag med god vin til. Han hadde også øl stående i kjøleskapet, så vi ble jo ”litt på druen” etter ei lita stund. Og når jeg blir litt lettere bedugget så eier jeg ikke hemninger, så jeg grep tak i armen hans og dro han inn på soverommet. Jeg skulle ha pikken hans inni meg så snart som mulig! Og jeg fikk viljen min.

Ole kledde av meg, og lot leppene sine gli over hele kroppen min. Når tunga hans nådde klitten min fikk jeg nok, jeg dro han vekk, flekket av han klærne og dytta han ned på senga. Jeg ville ha pikk, og jeg ville ha den med en gang! Så jeg satte meg overskrevs han, og begynte å ri sakte. Jeg kløp han forsiktig i brystvortene, og hånda mi gled ned og masserte pungen hans både titt og ofte. Han visste knapt hvor han skulle gjøre av seg, var kanskje ikke helt forberedt på at jeg skulle ta hele styringa, så jeg fortsatte kontrolleringa. Han var nok ikke helt klar til å bli ridd i mål, så jeg gled av og tok staken hans inn i munnen. Leppene mine låste seg forsiktig rundt hodet på pikken hans mens fingrene mine lekte med pungen hans. Ole stønnet, så det var tydelig at han nøt det som hendte, så jeg satte opp farten litt. Tunga mi lekte lett rundt hodet, og jeg tok hele staken i munnen. Jeg fant fort en rytme som Ole likte godt, og hendene mine lekte seg med pungen og brystvortene hans om en annen. Rett før han kom, så dytta han meg ned i senga, fingra meg lett før han styrte pikken opp i den søkkvåte musa mi og spidda meg til jeg skrek ut av ekstase. Orgasmen kom brutalt, den var virkelig en tsunami, og jeg kan ikke huske hvordan det var for han når han kom første gang med meg, jeg kan ikke huske annet enn den herlige følelsen som overstrømmet hele kroppen min og sendte meg til himmelen. Jeg kan ikke huske å ha kjent en slik følelse i etterkant, men det har vel noe med at det var vår første gang sammen. Men den kroppen hans, den kan det med å sende meg til himmelen! Så nå har han reist på sjøen igjen, og jeg sitter igjen hjemme alene. Jeg er kåt, jeg trenger kos og jeg er desperat etter armkroken hans og pikken hans! Å kjenne armene hans rundt meg, hendene hans på brystene mine, leppene hans på leppene mine og på kjønnet mitt og å få hvile i armkroken hans etter vill og hemningsløs sex, fy søren, jeg blir kåt og frustrert ved tanken på det! Jeg gleder meg til min kjære er hjemme fra sjøen igjen, så inntil det får jeg vel heller kose meg med vibratoren min igjen….