Evig din

Det var en varm sommerkveld. Sola hadde varmet på det varmeste 30 grader og vi hadde spist is, badet og hygget oss i hverandres nærvær hele dagen. Sommerferiens glade dager skylte over oss, og det var som om tiden sto stille. Dansekurset hadde pause, men vi bestemte oss likevel for å dra opp til bygningen der det pleide å være, for å være litt for oss selv.

Lagerbygningen sto der høy og stor som vanlig, men i motsetning til sånn det pleide å være, var det musestille. Solen var på vei bak taket av bygningen, men tittet akkurat nok opp til å skinne ned på oss. Jeg hadde på meg et kort sommerskjørt i blått og lilla som akkurat dekket litt av lårene og rumpa. En hvit topp uten ermer dekket nakne bryster og brun hud. Du så på meg med de nøttebrune, store øynene dine. 2 uker i USA hadde virkelig gjort seg og nå glinset den dype brunfargen som lå som smurt over hele kroppen din mot meg i gjenskinnet fra den mørkerøde midnattssolen.

Du var vakker. Jeg kjente jeg begynte å bli unaturlig varm mellom bena og vred litt på meg. Jeg tok hånden din og geleidet deg lekent opp mot inngangen av bygget. Ingen der, helt alene, perfekt! Jeg dro deg mot meg, nærmere og nærmere, helt til ryggen min var presset inn mot et høyt stålgjerde. Nese mot nese. Du holdt stram øyekontakt med meg som du alltid gjør når du begynner å bli litt småkåt. Jeg tok tak i den rød tskjorten din og dro deg enda nærmere. Bet meg i leppen med et smil på lur, fortsatt leken i blikket. Jeg dro deg enda nærmere og kysset deg hardt. Å gud, som jeg hadde savnet de leppene! Jeg kjente det ilte igjennom meg med en deilig følelse av forelskelse og lyst! Den friske sommerluften bare duftet av sex.

Hendene dine var i håret mitt nå. Du koste og kjærtegnet med ansiktet mitt mens du kysset og sleiket meg ømt på leppene. Etter hvert som kyssene ble mer og mer intense tok du et hardere grep i håret mitt. Jeg ga fra meg et lite stønn og tiltet hodet medvillig bakover og til siden. Tungen din sirkulerte rundt på halsen min. Du sugde, småbet, kysset og sleiket til jeg kunne kjenne småhårene krølle seg i nakken. Hendene dine hadde funnet sin vei ned til puppene mine nå og befølte og kjente på de hardt mens du fortsatte å nyte nakken min. Jeg kjente det sitret i meg og for hvert nytt tak du tok i brystene mine ble det bare våtere og våtere mellom bena mine. Jeg presset kroppen min hardt mot deg, og du presset tilbake. Følelsen av at du også vil ha meg var sensasjonell.

Konturen av den deilige kuken din presset inn mot skrittet mitt, og skapte deilige rykninger i klitten min. Pusten din hadde blitt betydelig tyngre siden i sta, og du nærmest gispet etter oksygen. ”Jeg må ha deg, nå.” Jeg var ikke vanskelig å be. Jeg strøk den ene hånden min over buksa di og kjente hvor deilig og hard du var. Jeg åpnet knappen og dro buksa og bokseren din litt ned så jeg fikk tilgang til det deilige synet som møtte meg. Du var så klar! Jeg så deg inn i øynene mens jeg begynte å runke deg lett. Pusten min var urytmisk og skjelven nå og saftene mine nærmest rant nedover bena. I hodet mitt fantaserte jeg kun om dine. Ville så gjerne putte hele deg i munnen og suge deg hardt til du ikke klarte å holde igjen mer! På vei ned for å smake på deg stoppet du meg. Du tok et nytt tak i håret mitt, kysset meg hardt og dro meg inn mot gjerdet igjen. Fra lommen din tok du opp et svart lommetørkle som du så fint bandt foran øynene mine. ”Hva skjer nå?”, tenkte jeg.

Plutselig hørte jeg noen ukjente lyder, etterfulgt av en ilende smerte gjennom håndledd og ankler. Stripsene du hadde festet meg til gjerdet med boret seg inn i huden. Åh, for en nydelig smerte! Du sto helt inntil øret mitt og jeg kunne høre den langsomme, tunge pusten din. Luften som kilte meg på øret var pirrende og sendte deilige ilinger ned ryggraden min. Med ett var du under skjørtet mitt, du dro g-strengen til side og begynte sakte å penetrere meg med to fingre. Jeg ga etter i nytelse og ga fra meg 2 små stønn. Du dyttet fingrene dine fortere inn og ut av meg. Etter en stund med uendelig nytelse, lot du en tredje finger gli inn i meg mens tommelen din systematisk kjærtegnet klitten min. Du arbeidet fort nå, og pusten min ble stadig dypere og mer ujevn.

Jeg stønnet ut navnet ditt i det nytelsen tok over. Du ga fra deg et deilig stønn som sendte meg inn i en sky av himmelsk orgasme. Det prikket i alle kroppsdeler i det den siste bølgen av orgasmen skylte over meg. Du dro fingrene dine ut av meg og kysset meg i pannen samtidig som du dro av meg øyebindet. Jeg skalv. ”Nå skal jeg knulle deg”, hvisket du inn i øret mitt og befølte kroppen min oppover langs siden, akkurat som jeg liker det. Jeg stønnet lavt, helt utslitt, men jeg nektet ikke. Du lot pikken din gli frem, og jeg kunne ikke noe annet enn å smile der den sto så fint og pekte rett mot meg. Fyfaen, den kuken der!, tenkte jeg og kjente jeg ble våt mellom bena på nytt.

Du holdt meg hardt i håret med den en hånden og rundt midjen med den andre og førte sakte pikken din inn i det varme, våte. Følelsen var ekstrem. Pusten din ble med en gang tyngre og det tok ikke lang tid før rytmen var i 100. Jeg stønnet høylytt og for vært nytt støt du tok og hvert nytt stønn jeg ga fra meg, merket jeg at du kom nærmere og nærmere orgasmen. Du strammet grepet i håret mitt. Du dyttet kuken din hardere og hardere, og dypere og dypere i meg, og jeg kjente noe bygge seg opp i meg igjen. Jeg så deg dypt inn i de deilige øynene, før jeg kastet hodet bakover i et halvkvalt stønn. ”Jeg kommer!”, stønnet jeg ut. Det ble for mye for deg, og du stønnet kraftig før jeg kjente pikken din spenne seg inni meg. Du fylte meg med den deilige, varme sæden din og det var en fantastisk deilig følelse.

Når rykningene etter orgasmen hadde gitt seg pustet vi begge lettet ut, så på hverandre og lo. Du løsnet stripsene og omfavnet meg. Løftet meg høyt opp og kysset lekent hele ansiktet og håret mitt før du satt meg ned og tok hånden min. ”Du aner ikke hvor nydelig du er”, sa du. Jeg smilte mot deg og sa: Nei, men du har evigheten til å få meg til å skjønne det på.” ”Evig min” Stemmen din ga ekko i hodet mitt der du sto og holdt ansiktet mitt i hendene dine. ”Evig din”, sa jeg og ga deg et kyss med håp om at det skulle bli en lang, lykkelig og ikke minst kåt evighet.