Etterlengtet møte på rom 312

"«K-kan jeg k-komme?» stotret jeg fram, så kåt at jeg så vidt klarte å få ordene i riktig rekkefølge. Jeg var helt på bristepunktet, og kjente musklene i hele kroppen spenne seg for ikke å komme uten hans tillatelse"

Vi hadde lenge snakket om å møtes igjen, gjøre alvor ut av de ønskene ingen av oss hadde turt å sette til live. Det var ingen andre som visste om disse møtene, og det tok ofte lang tid å planlegge slik at ingen skulle finne ut om oss. På dette lille året hadde det bare blitt til knappe fem møter - bare fire av dem hadde endt under laknene. Men nå, på et hotellrom i en by langt unna virkeligheten, skulle det endelig skje igjen.

«Pul meg» ordene forlot leppene mine før jeg rakk å tenke meg om. Jeg visste godt at han ikke likte når jeg var bestemt, at jeg helst skulle nikke og adlyde. Men det føltes som jeg hadde ventet i en evighet, alle disse ukene som hadde gått siden vårt forrige møte. Nå lå jeg i en stor hotellseng med armer og bein festet i mansjetter i hver sin sengestolpe. En svak vibrasjon mellom beina, dempet belysning og ingen tidsperspektiv.

Tankene mine løp løpsk og jeg lengtet sårt etter å kjenne tungen hans på mine stive brystvorter; tungespissen som sirklet rundt mens han småbet og kløp forsiktig. Fingrene som skled nedover magen, over navlen og ned til venusberget, stoppet på den magiske lille knappen bare han fikk trykke på. Kjenne han presse seg inn, fylle meg opp og i harde støt gi meg det jeg aller mest vil ha.

Brått ble vibrasjonen sterkere, og jeg kunne høre en dempet latter fra stolen i andre enden av rommet. «Hva sa du, lille venn?» pusten min steg i takt med latteren hans, «faen». Jeg ristet på hodet, nektet så godt jeg kunne for at jeg hadde sagt noe. Ventet på å kjenne piskeslagene for å straffe meg for ulydigheten, oppdra meg. Men de kom ikke. Istedenfor landet et liten plastbit på brystet mitt, «gjør meg klar da» sa han, idet jeg skjønte at det var en kondompakke.

Den hadde landet midt på brystet mitt, streifet en av klypene som var festet i brystvortene i fallet, og etterlatt en mild, sviende smerte. Dette så han ut til å ha lagt merke til, og knipset straks på den andre klypen. En mye sterkere smerte spredte seg akutt fra det ene brystet, og jeg ynket meg stille. Likevel kjente jeg en orgasme bygge seg opp, vibrasjonen mellom beina var virkelig sterk nå, og jeg kunne kjenne varmen spre seg rundt i kroppen.

Bare litt til, jeg kunne kjenne saften renne nedover innsiden av lårene mine, spente alle muskler. Det  var nesten så jeg kunne føle varmen fra underlivet spre seg over hele kroppen sammen med en eufori av nytelse, høre meg selv puste tungt og stønne. Nesten. Før jeg visste ordet av det var vibrasjonen mellom beina borte, og den varme følelsen like så. Istedenfor kjente jeg et par kjappe rapp over lårene, og kunne høre han si: «du vet du ikke får komme uten min tillatelse? Det blir hvert fall ikke før jeg har fått tømt meg».

Han nikket på kondomet på brystet mitt, hvordan mente han at jeg skulle sette det på han? Eller å åpne pakken i det hele tatt? Jeg vred meg det lille mansjettene tillot, og prøvde å få tak i kondomet med munnen. Han visste jo at dette aldri kom til å gå, frustrasjonen og irritasjonen fikk hjertet mitt til å banke i brystet, og jeg merket at jeg hadde lite tålmodighet etter den tapte orgasmen.

«Pul meg» sa jeg igjen, med tydelig irritasjon i stemmen. Han la pisken fra seg, og gikk mot meg med bestemte skritt. En skrikende smerte gikk gjennom kroppen min idet han løsnet klypene fra brystvortene mine, og fylte hendende sine med bryster. Han kysset dem og fortsatte oppover mot halsgropa og halsen, bakover mot nakken og oppover mot ørene.

Nesten som elektriske støt gikk gjennom kroppen mens han kysset og bet meg i øreflippen, hvisket at «nå skal jeg ta deg hardt». Han la vibratoren tilbake mellom beina mine, denne gangen på en nesten umerkelig lav styrke. Så løsnet han mansjettene ved armene mine og strøk meg over hodet. Også føttene mine ble løsnet fra sengestolpene, før han kommanderte meg ned på gulvet. «Sug meg hard» sa han med bestemt stemme, og dyttet lemmet sitt inn i munnen min.

Jeg prøvde så godt jeg kunne å la tunga lage små sirkler på hodet, slikke oppover skaftet. Jeg kunne kjenne han vokse i meg mens jeg trakk pusten dypt og lot hele han komme inni meg, sto imot brekningsrefleksen og kunne kjenne leppene mine treffe pungen hans. Så lot jeg han gli sakte ut igjen, før jeg sugde han i et jevnt tempo, lot tunga glid opp og ned for hvert støt, masserte ballene forsiktig.

Da han syns han var hard nok trakk han seg ut og strakte seg etter kondomet på senga, XL. Han reiste seg opp fra sengekanten der han satt, og rullet på kondomet. «Legg deg på magen» kommanderte han, og trakk meg opp etter den ene brystvorta. Jeg rakk ikke engang å ynke meg før han dytta meg ned i madrassen, ga meg et hardt slag på rumpa og trengte seg inn i meg. Han holdt et godt tak i hoftene mine, og jukket med harde, bestemte støt. Igjen kunne jeg kjenne orgasmen bygge seg opp, og jeg pustet tyngre og tyngre.

Også han begynte å nærme seg en utløsning, og støtene kom i et mye høyere tempo. «K-kan jeg k-komme?» stotret jeg fram, så kåt at jeg så vidt klarte å få ordene i riktig rekkefølge. Jeg var helt på bristepunktet, og kjente musklene i hele kroppen spenne seg for ikke å komme uten hans tillatelse. Til min store glede strøk han meg over håret med den ene hånda og sa «selvfølgelig». En enorm lettelse og en enda større nytelse fylte hele kroppen min.

Det som hadde begynt som en liten prikkende følelse for noe som føltes ut som flere timer siden, hadde nå blitt til en elektrisk følelse av ubeskrivelig nytelse. Det som hadde begynt der nede, hadde var nå i hele kroppen min og skyld i de spasmeliknende rykningene som kroppen min nå opplevde.

Samtidig som dette kollapset han over meg i et deilig stønn, og vi ble liggende der i noe som må ha vært flere timer. Ett av få møter mellom oss, men ett av mange kondomer i søppelkassa på rom 312.