Etter russeknuta

«Han kunne ikke få seg fra å smile bare ved tanken. At en mann kunne være så heldig å ha en så kjekk mann for seg selv en hel uke»

Det var sommer og sol og solen steiket på de gyllenbrune kroppene til Henrik og Anders, der de satt på svaberget på den vesle øya midt i havgapet for seg selv. Henrik hadde tenkt på det lenge, og endelig hadde de dratt på hyttetur sammen. Bare de to!

Han kunne ikke få seg fra å smile bare ved tanken. At en mann kunne være så heldig å ha en så kjekk mann for seg selv en hel uke. Faktisk hadde Henrik vært forelska i Anders helt siden de begynte i førsteklasse på videregående. Det hadde bare vært så vanskelig å få kontakt. Anders var jo ikke akkurat av typen som det var lettest å få napp hos hvis man selv var gutt, hadde Henrik tenkt, så han tenkte at han måtte gå strategisk fram for å kapre drømmeprinsen sin.

Det var ikke før i russetida han hadde tørt å ta skikkelig kontakt, og da de hadde tatt den rosa russeknuta der man kysser en av samme kjønn sammen, hadde de fått en helt spesiell kontakt. Det var liksom som om det lå romantikk i lufta, selv om Anders ettertrykkelig hadde gitt uttrykk for at han var hundre prosent hetero til alle og enhver og at kysset kun var for å ha det gøy i russetida. Dette gjorde Henrik forvirra, men han hadde likevel mannet seg opp og bedt Anders med på hyttetur.

Så nå satt de her da, og Henrik kunne bare ikke dy seg fra å stirre på den herlige kroppen til Anders. Etter en stund foreslo han. «Du, vi kunne ikke bade nakne da?». «Hæ?», sa Anders, «tror du jeg er homo eller?». «Nei, men det kunne jo vært skikkelig deilig da. Du veit, så slipper vi å få sånt ekkelt skille mellom resten av kroppen og rompa», sa Henrik unnvikende.

«Okei», svarte Anders litt skeptisk. De gikk bortover mot havet for å hoppe uti, men Henrik klarte ikke å få synet noe annet sted enn på pikken til Anders. Dermed kjente han at hans egen pikk reiste seg og ble gradvis større. Ettersom Henrik også senket farten, snudde Anders seg og fikk se Henrik opphisset, flau og rødmende. «Oi», sa Anders før han tok en pause og fortsatte «du er faktisk skikkelig søt der du står, du».

«Husker du russeknuta», prøvde Henrik stotrende å forklare. Før han fikk sagt noe mer hadde Anders lagt leppene sine over leppene til Henrik. De kysset heftig og intenst, før Anders fikk sagt «du, den russeknuta var jævlig god», og denne gangen var det hans tur til å rødme. Henrik grep tak i pungen til Anders, masserte den litt forsiktig før han omsluttet pikken til Anders med munnen sin. Denne sjansen skulle han ikke la gå fra seg.

Anders foreslo at de skulle legge seg i 69-posisjon og ble liggende å nyte hverandre en lang stund før Anders beveget hendene til rompehullet til Henrik. Henrik nøt da Anders førte inn de store litt grove fingrene i rompa si. Endelig skulle drømmen hans gå i oppfyllelse. Han frydet seg da Anders ba han stille seg på alle fire. Nå kunne Henrik se at Anders var kåt i blikket.

Da Anders endelig førte inn pikken sin som var knallhardt erigert, stønnet Henrik høyt av vellyst. Det var litt vondt, men mest av alt uendelig deilig. Anders støtet hardt og taktfast inn i rompehullet til Henrik, og etter en stund kunne Henrik kjenne at rompe hans ble fylt sæden til Anders som gradvis rant ut da Anders trakk seg ut.
Deretter tok Anders seg en liten pause for å hente seg inn igjen, før han sugde Henrik til sæden til Henrik rant ut over fjeset til Anders. De kysset nok en gang før Anders sa «dette var faktisk jævlig godt».

«Vi kan godt gjøre det mer, hvis du vil», svarte Henrik entusiastisk. «Gjerne det, men ikke si det til noen at jeg puler deg da», sa Anders. «Klart ikke, vi kan holde på i hemmelighet, vi», avsluttet Henrik. Så tok de seg et bad i havet, nakne sammen og nyforelskede.