Etter Holmenkoll-stafetten

Gode minne dukker opp på netthinnen, det nærmer seg jo igjen.. Vi er en gjeng glade og gode kolleger som løper Holmenkoll-stafetten, fin miks mellom kvinner og menn.

Jeg er gift mann på 42 og fikk med meg gode minner hjem etter fjoråret. Nina er glad, sprek og travel, gift to-barnsmor på 36 år med et deilig smil og ja kropp...Vi reiser i samlet flokk og deler rom, i fjor ble det slik at Nina fikk enkeltrom da hennes room-mate meldte forfall. Helt topp faktisk  Vi hadde en fin løpsdag og på veien hjemover tok vi et glass eller to med prosecco før vi kom tilbake til hotellet.

Alle gikk til hvert sitt for å dusje og skifte før middag, jeg og Nina tok følge og da vi gikk opp trappene fikk hun krampe i den ene leggen. Jeg støttet henne og hjalp henne inn på rommet- døren gikk igjen bak oss og ingen hadde sett oss. Hun smilte det deilige lure smilte og øynene strålte, hmm tenkte jeg og smilte tilbake. Legg deg ned på sengen så kan jeg prøve å få løst opp leggen din sa jeg. Jeg har trent i mange år og har massert en del deilige kvinne ben sa jeg og tok av jakken. Hun la seg ned og tok av seg til kun sport topp og tights - og la seg over på magen.

Jeg hentet et par håndkle og tok varm vann på det ene. Det er lotion på hylla, ropte hun til meg. Jeg vasket av ben og legger og begynte å massere henne fra tærne og oppover leggene, begge selvfølgelig. Herlig å kun ha tid til seg selv sa hun, godt at du kan ta vare på meg da. Jeg så smilet hennes, takk i like måte sa jeg- her kan vi jo ta en god pause sammen. Jeg varmet body lotion i hendene før jeg begynte å massere leggen som gjorde vondt. Tightsen var til like under kneet og jeg masserte litt oppover knehasene og sa at jeg lurte på om jeg skal ta den av.. først litt forsiktig. Det går fint sa hun, bare trekk den av du.

Hun la fremdeles på ryggen og løftet seg litt opp slik at jeg fikk trukket den av. String trusen var sort og virkelig tynn strek. Godt at jeg har undertøy på da ha hun og lo godt. Ja ikke sant svarte jeg, skikkelig bestemortruse. Jeg hadde kun min 2XU thigths på og synet gjorde at det ble litt trangere.. Lårene fikk behandling, stadig lengre opp og mindre forsiktig. Nina nøt og struttet litt på stussen.. jeg tok en pute og la under hoftene hennes. Bedre nå? Spurte jeg. Fra nå ble det kun svart med mhm eller ja.. Lårene stopper jo en plass, jeg spurte om jeg skulle fortsette. "Mhmm".  Da var det rumpen som fikk behandling.

Det var deilig å massere skinkene hennes i sirkler, jeg sprutet body lotion på skinkene og hun trakk beina sammen i et godt stønn.. deilig stuss, sa jeg og fortsatte. Fingrene mine gled oftere og lengre inn under truse stoffet. Det var veldig synlig at hun nøt det. Hun fulgte bevegelsene mine og stoppet opp akkurat der det gjorde best for henne.. når jeg skilte begge skinkene og masserte innsiden av lårene malte hun som en katt.. Jeg lot en finger gli inn i sprekken hennes, der var det vått som bare det. En finger til fulgte og hun stønnet tyngre.

Med den andre hånden masserte jeg nå venus med hånden som en skål- gyngende bevegelser i takt med hennes. Hun tok tak i sine skinker og skilte dem så rumpehullet ble strukket.. hun stønnet stadig tyngre og når jeg bøyde meg ned og slikket henne i sirkler mellom fitte og rumpe var det som å skru på en bryter! Hun ristet , skalv, stønnet og ropte ned i puten.. Åå gurimalla dette var deilig stønnet hun til meg, dette er den beste massasjen jeg noengang har fått! Hun snudde seg mot meg og da så jeg at det deilige kåte blikket var om mulig enda med klart..

Hvordan står det til med deg da spurte hun og trakk at sports behåen. Jeg kunne ikke hatt det bedre med buksene på sa jeg- få dem av svarte hun og gikk ned på kne foran meg. Jeg fikk av meg klær og vasket av den bankende kuken med håndkleet.. hun tok umiddelbart over og tok kuken i munnen! Denne har jeg tenkt på tidligere når vi har jobbet sent sa hun, men jeg trodde ikke at den var så stor og hard.. hun tok den på ny i munnen en runde..dypt inn. og lot den så sveipe over brystene.. Jeg har drømt om å suge deg under pulten din sa hun med hes og kåt stemme...

Jeg vil at du skal sprute alt i munnen minn sa hun og tok et par seige runketak før den gled inn i munnen hennes på ny. Samtidig tok hun og lekte med ballene og kilte meg bakover med en finger mot anus.. jeg stønnet tungt og hun sugde hardt.. Jeg kom så hardt at jeg holdt på å svime av! Stråler på stråler ble sendt inn i munnen hennes! Den siste skjøt henne i fjeset og hun runket meg som besatt! Hun svelget alt og var på kukhodet med en gang! Kom mer ..Kom mer-- jeg kom på ny og de siste strålene styrte jeg på kinnet hennes.. Gjett om jeg gleder meg til ny Holmekoll stafett!