Erotikk, er livets dop

Henne; Han legger seg over meg. Bare lukten av han tenner meg nå. Han kysser meg på halsen med deilige, langsomme kyss. Ned over brystet og ned på magen. Han kjærtegner kroppen min med de myke fingrene sine. Han forsetter og kysse meg ned langs magen helt til han kommer til truse-kanten. Han napper lett i kanten, for så å skli av det siste, lille plagget..

Han; Hun klynker. Stønner. Hun løfter opp underlivet i det munnen min nærmer seg fitta hennes. Jeg merker at dette er noe hun har ventet på lenge. Jeg strekker ut tunga og smaker på henne.
Deilig... hun smaker søtt, akkurat som en kvinne skal smake. Jeg beveger tunga opp og ned med sakte bevegelser. Når jeg hører hun begynner og bli lett andpusten setter jeg opp farten. Jeg tar opp hånden min og leker litt med klitten hennes mens jeg holder på. Hun stønner høyere og høyere, og jeg elsker det.

Henne; Jeg ser stjerner snart. Han vet hva han gjør. Det er så deilig. Jeg merker det bygger seg opp og snart kommer jubel brusen. Jeg skyver han fra meg over skrever over han. Jeg drar av han t-skjorta og sklir av han bokseren. Jeg legger meg over han og suger på tunga hans.
Han er helt hard nedentil, det er deilig. Jeg setter meg opp, og skyver kuken hans inn i meg. Jeg stønner høyt nå. Jeg er så våt at det er lett å føre inn og ut.

Han; Jeg ruller over så jeg ligger øverst. Jeg tar tak i det ene benet hennes og skyver det bak. Jeg skyver penisen lengre og hardere inn i henne. Jeg begynner og stønne høyt selv nå.

Henne; Igjen ruller jeg over han så jeg er øverst. Han tar meg på brystene og klemmer lett på de. Masserer dem. Jeg reiser meg opp så jeg sitter oppå han og med raske bevegelsen skyver jeg pikken hans inn og ut. Det er så deilig.Hele opplevelsen tenner meg noe så inni helvete.

Han; Jeg flytter hendene fra brystene til hoftene hennes og løfter henne opp når hun går opp, og presser henne ned når hun går ned. Jeg skyver hoften opp og ned i samme takk som henne. Det går snart for meg. Det går raskere, raskere, raskere. Sengen knirker og stønnene våre blir høyere og høyere.

Henne; Jeg roper nesten nå. Vi knuller like rask som hjerte mitt hamrer nå. Det bygger seg opp. Sterkere, sterkere sterkere! Jeg klare ikke holde meg mer. Han og henne; ''Ahhhhh..'' stønner jeg av glede når orgasmen endelig kommer i mål. Jubel brusen kommer.