Ensomhetsblokka | Kondomeriet

Ensomhetsblokka

«Klokka 0100 natt til lørdag skal du henge en truse i kjøkkenvinduet. Gjør du det, avslører jeg hvem jeg er, og kommer på døra di (...) Din ensomme sexvenn og blokknabo»

Ensomhetsblokka... Det er det de kaller den. Blokka der jeg bor. En grå betongkloss full av små leiligheter med små bad, små stuer, små kjøkken og bittesmå soverom. For meg passa det i grunn godt. Seks år etter at Anita døde, var jeg fortsatt alene. Og ensom. Jeg hadde ikke klart å gå videre i livet. Sånn... virkelig ikke i det hele tatt.

Forrige gang jeg hadde sex, med noen andre enn meg selv, var Obama president i USA. En stjernekald natt i januar jeg var ute på en av mine søvnløse rusleturer i nabolagets spindelvev av asfalterte gangveier, fikk jeg plutselig en tanke i hodet. Jeg slo den først fra meg som ren idioti, men så kikket jeg opp på den digre kassa jeg, og alle de andre beboerne, faktisk kalte hjem.

Selv om klokka var halv to på natta, lyste det i flere av vinduene. Jeg så silhuetter av mennesker som satt ved kjøkkenbordet, vandra hvileløst rundt i stua eller glante tomt ut i nattemørket. De var ensomhetsblokkas beboere. De ensomme. Var de like ensomme som meg? Savna de nærhet og sex like mye som meg? Hvem var de egentlig?

Ideen vokste på meg. Den vokste i takt med at blodet strømmet til lemmet mitt. Tenk om... ja, bare tenk om...! Jeg hadde ingenting å tape. Jeg gikk hjem med raske skritt, hev av meg boblejakke, støvler og polvotter, og fant fram penn og papir. Jeg ville gjøre et forsøk. Noe forhold var jeg ikke klar for. Men jeg ville se om det fantes noen andre som ville stikke hull på ensomheten, som ville oppleve noe fint, noe deilig, som ville kjenne en mann inni seg igjen, som ville ha en mann til å fylle dem, kose med dem, kysse dem og slikke dem. Helt uten forpliktelser.

Jeg tenkte på blokkas beboere og begynte å skrive ned navn: Siv, Gudrun, Randi, Monika, Fatimah, Kim, Grace... Ja, og så Karoline da. Hvordan kunne jeg glemme henne? Den 25 år gamle studenten som bodde i samme etasje som meg, som alltid smilte og sa hei, men som aldri sa noe mer enn det, til noen, som aldri hadde besøk og som aldri forlot leiligheten i helgene.

Jeg studerte lista og bestemte meg for å gå for den jeg trodde
mest sannsynlig kunne tenke seg å gå med på noe så vilt.

Det måtte bli Randi. Randi var en sprudlende dame i 50-åra med lange brune krøller og blokkas bredeste smil. Hun hadde vært singel siden 2003 og hadde trolig gitt opp hele datinglivet. Jeg så henne oftest i fargesprakende, tettsittende treningstøy idet hun jogga inn i oppgangen og sa de samme frasene hver gang: "nei, nå var det deilig ute, Marius!", "Må holde seg litt i form, vet du" og "dette blir ikke borte av seg selv!", sistnevnte mens hun klappa seg på magen og lo hjertelig.

Selv om jeg egentlig aldri hadde tenkt på henne som en partner, hun var jo minst 15 år eldre enn meg, var hun en flott dame. Hun hadde trent vekk nesten alt av muffinsmage og sideflesk, hun hadde sprett i rompa og store pupper som deiset opp og ned i takt med jogginga. Og hun var alltid frisk og rød i kinnene, øynene glødet og smilet rakk fra øre til øre.

Jeg lukket øynene. Hun er jo egentlig utrolig deilig, tenkte jeg med meg selv. Og singel og ensom. Jeg tok et nytt ark og begynte å skrive et brev. Kjære Randi, Jeg har tenkt mye på deg i det siste, og det er noe jeg har så lyst til å spørre deg om. Det er ikke så lett å vite hvordan jeg skal formulere det, men jeg kan jo begynne med meg selv. Jeg er ensom. Så enkelt er det. Og så vanskelig. Jeg savner kontakt, nærhet og... ja, jeg skriver det bare rett ut: jeg savner sex. Jeg har ikke hatt sex på mange år og jeg synes sex er utrolig deilig.

Jeg elsker å ligge med en dame, kysse henne,
kose med puppene hennes, slikke henne, fylle henne.

Jeg vet ikke hvorfor det er så vanskelig å snakke om det. Eller skrive om det. Men det er i alle fall saken. Og så må jeg si litt om deg. Jeg synes du er en utrolig flott dame. Det er alltid så hyggelig å møte deg i gangen. Og jeg blir varm i kroppen når jeg tenker på deg. Derfor synes jeg du også fortjener å være sammen med noen. Og da mener jeg ikke et forhold, men bare ha deilig sex med noen. Helt uten forpliktelser. Alle fortjener å ha sex. Også vi ensomme.

Og jeg vil gjerne dele en deilig opplevelse med deg.

Jeg vet at dette sikkert virker rart med en gang, men tenk på det. Hva har vi å tape? Hvis du er interessert, så må du gi meg et tegn. Klokka 0100 natt til lørdag skal du henge en truse i kjøkkenvinduet. Gjør du det, avslører jeg hvem jeg er, og kommer på døra di. Du kan stoppe når som helst. Du kan si nei når som helst. Men jeg gjør også hva som helst. For deg. Håper vi ses! Din ensomme sexvenn og blokknabo XXX

Jeg kjente at jeg ble kåt da jeg leste brevet for meg selv og jeg skalv på hånda da jeg bretta det sammen og la det i en konvolutt. Jeg gikk ned og la konvolutten i postkassa til Randi, og så begynte en intens ventetid. Kunne det gå? Ville det bli noe av? Tok hun det på riktig måte? Eller syntes hun bare det var ekkelt?

Det kribla voldsomt i magen da jeg tok på meg boblejakka, støvlene og polvottene og gikk ut i mørket, natt til lørdag kl. 0055. Jeg gikk såpass langt unna at jeg kunne gjemme meg bak noen busker. Det føltes ikke helt riktig å ligge sånn i buskene midt på natta, særlig ikke da jeg dro fram kikkerten, men det tenkte jeg ikke på nå. Alt jeg tenkte på, var hva jeg ville se i leilighet 7D i Ensomhetsblokka.

Lyset på kjøkkenet var tent, men det var ingen å se. Klokka ble 0100. Fremdeles ingen tegn til liv. Klokka ble 0105. Jeg var akkurat i ferd med å gi opp, da jeg skimta en silhuett i kjøkkenvinduet på leilighet 7D. Jeg dro fram kikkerten og så rett på Randi som stod og kikka ut av vinduet. Hun stod sånn lenge og stirra ut i natta før jeg plutselig så et smil komme fram i munnviken. Hun løftet armene og i hendene holdt hun en rosa g-strengtruse med hvite blonder. Hun festet den i gardinstanga og smilte ut i natta før hun snudde seg og gikk vekk fra vinduet.

Jeg snek meg frem fra buskene mens hjertet hamra i brystet. Jeg småløp mot blokka, smatt inn i heisen og trykka på 7. etasje. Jeg gikk ut av heisen og kikka meg rundt i den halvmørke, støvete gangen. Ingen å se. Da så jeg at døra til Randis leilighet stod på gløtt. "Hallo," sa jeg forsiktig. "Hei! Jeg er her inne! Bare kom inn du!", ropte Randi fra leiligheten. Jeg kunne høre at hun fniste.

Jeg gikk inn i gangen, tok av meg boblejakke, støvler og polvotter, og gikk forsiktig inn i stua. "Her inne," hørte jeg fra soverommet. Jeg gikk mot soverommet, åpna døra, og der stod Randi i sine rosa treningstights og en tettsittende treningsjakke.

Hun tok to skritt mot meg,
bøyde seg fram og hviska i øret mitt:
"jeg visste at det var deg".

Så tok hun to skritt tilbake igjen, og begynte å dra glidlåsen på treningsjakka sakte nedover. Og fram kom to ordentlig voksne pupper med brystvorter som åpenbart hadde lengta etter dette siden 2003. De strutta flere centimeter ut i den varme lufta på Randis soverom. Jeg gikk fram og ga Randi et hett og klissvått tungekyss. Jeg rev av henne jakka, kyssa henne nedover halsen og rundt på puppene før jeg tok de store knoppene i munnen og sugde på dem som sukkertøy.

Randi stønna allerede og da jeg beveget kyssene nedover magen og gjorde klar til å dra av buksa, så jeg at hun var så kåt at fitta hennes hadde laget et deilig vått avtrykk på buksa. Jeg dro ned buksa og fant en deilig, hårete og klissvåt damemus som var sprengklar for å bli pult i fillebiter etter så lang tids tørke. Randi rev av meg klærne og la seg i stjerne på senga. Her var det ikke tid til mer forspill eller lek. Jeg la meg over Randi og skjøv pikken til bunns i henne med en gang.

Med rytmiske, rolige bevegelser lot jeg pikken skli
inn og ut av den plaskvåte fitta.
Og Randi stønna. Og jeg stønna.

Det tok bare noen minutter før vi kom begge to og ble liggende og skjelve i en deilig orgasme. "Fy faen! Det er det deiligste jeg har gjort på år og dag!," utbrøt omsider Randi da vi hadde kommet oss til hektene. "Shit, tusen takk! At du turte!" Jeg smilte mens jeg reiste meg opp og begynte å kle på meg.

"Husk, det er bare sex, ikke sant." "Det er bare sex," smilte Randi naken og nypult fra senga. Og vi var begge litt mindre ensomme. "Før du går... Er det mulig å få BARE sex en annen gang også?". Randi så på meg med våte, bedende øyne. "Så klart! Du vet tegnet. Truse i vinduet natt til lørdag. Så kommer jeg..."

Opplevelsen satt i meg hele uka og alt jeg kunne tenke på var Randi og den ville ideen. Endelig ble det lørdag. Jeg gikk ut litt før kl. 0100 og kikka opp mot Randis kjøkkenvindu. Men ingen dukka opp. Og ingen truse i vinduet heller. Lyset var slukka. Jeg merka hvor skuffa jeg ble. Etter å ha stirra på Randis mørke kjøkkenvindu i noen minutter, lot jeg blikket gli oppover etasjene. Og plutselig gjorde hjertet mitt et hopp.

For der, i 15C var det ikke en,
men to silhuetter i kjøkkenvinduet.

Og uten å ta fram kikkerten, så jeg tydelig de store krøllene til Randi. Men det var jo ikke Randis leilighet... Det var jo... Nei, det kunne ikke være riktig... Jeg famla fram kikkerten og siktet på 15C, og der på kjøkkenet stod to damer i florlette, så godt som gjennomsiktige nattkjoler med hver sin tangatruse i hendene. Den ene var Randi. Og den andre... Den andre var Karoline!

De smilte, fniste og lo sammen mens de veivet med trusene i vinduet. Jeg mistet kikkerten i bakken og ble bare stående å måpe mot de dansende silhuettene i kjøkkenvinduet på leilighet 15C. Jeg glemte kikkerten og småløp mot blokka. På nytt stod jeg i heisen mens det dunka hardt i hele kroppen. Jeg trykka på 15. etasje. Jeg gikk ut av heisen og fant nok en gang en dør på gløtt. Denne gangen hørte jeg fnising og latter helt ut i gangen.

Jeg gikk inn, kasta fra meg boblejakke, støvler og polvotter og gikk med raske skritt mot soverommet. Jeg stoppet utenfor et øyeblikk før jeg lot døra gli sakte opp. Og der så jeg... ingen! Ingen i det hele tatt. Jeg tok noen skritt inn i rommet. Det var da her lydene hadde kommet fra, var det ikke? "Hallo," sa jeg forsiktig. "Lukk øynene!", befalte Randi. Jeg gjorde lydig som hun sa, lettet og glad for å høre stemmen hennes igjen.

Jeg kjente et mykt silkebånd bli bundet rundt hodet mitt og dratt foran øynene. Det var litt rart med en gang, men så skjønte jeg at Karoline sikkert var for sjenert til å gjøre det ansikt til ansikt. Kåtheten vokste i meg. "Velkommen til dette eksprimentet!", sa Randi med høytidelig, men fnisete stemme.

I dag skal vi se om en ensom mann kan kjenne forskjell
på en 25-åring og en 50-åring.

Premien er hemmelig, men vi er sikre på at du vil elske den! Første kategori er kyss! Og her er deltaker nummer 1!" Jeg kjente noen hender ta tak bak hodet mitt før noen bløte, fyldige, deilige lepper møtte mine og en tunge lekte seg inn i munnen min. Det var et vått og deilig tungekyss. "Og så... deltaker nummer 2".

På nytt kjente jeg en hånd ta tak i nakken og myke lepper som traff mine. Men denne gang var kysset enda mer intenst og ble avslutta med at hun bet meg deilig i underleppa. "Nå skal du gjette!," kommanderte Randi. "Ok... jeg gjetter at første var 50 og andre var 25", sa jeg nølende og prøvde å svelge unna den verste kåtheten. "RIKTIG! Du er videre til neste kategori... Pupp!" Jeg hørte en lys og lett latter unnslippe Karolines lepper idet Randi ropte pupp for full hals. Og jeg ble enda mer kåt av tanken på at hun også var her i rommet med meg.

To bestemte hender tok tak i mine hender og førte dem fremover til de møtte noen store, deilige pupper. "Du kan kose og slikke så mye du vil!", sa Randi, og jeg kunne høre at hun hadde begynt å bli kåt. Ikke var det vanskelig å gjette heller. Dette var uten tvil de voksne puppene til Randi. Jeg kjente hvordan de fylte hendene mine og hvordan nippelen smakte så deilig på tungespissen. Etter noen tunge pust, ble jeg dyttet tilbake før en anpusten Randi sa "Deltaker... nummer... to!"

Hendene mine ble igjen ført fram, men denne gangen var det ikke store tunge damepupper som fylte hendene. Det var stramme og spretne studentpupper med noen små knopper som struttet mot meg. Jeg stønna da jeg skjønte hva jeg faktisk holdt på med. Jeg koste og klemte, slikket og sugde, og Karoline pusta minst like tungt som Randi.

Etter å ha klart puppekategorien lett, gikk jeg videre til sugekategorien. Også der var det lett å gjette at den stramme, energiske suginga tilhørte Karoline, og det var bare så vidt jeg ikke tømte meg i den deilige varme munnen hennes.

"Så er vi kommet fram til siste kategori...
og jeg tror du kan gjette hva det er..."

Randi ledet meg til senga og la meg bestemt ned på ryggen. Selv om jeg ikke så noe, kjente jeg at pikken stod som en mast på en seilbåt ut i det klamme rommet. "Deltaker nummer 1!" sa Randi. Og så kjente jeg hvordan pikken forsvant inn i en deilig varm grotte mens Randis stønn fylte hele rommet. Hun satt på pikken min en stund før hun begynte å ri meg langsomt. Det var så deilig, og jeg kunne kjenne saftene hennes renne ned langs skaftet mitt. Hun red meg til hun kom som en foss. Etter å ha fått igjen pusten, sa hun "deltaker nummer to!".

Hele kroppen min skalv av spenning og kåthet. Jeg kjente først to lette henner på brystkassa før pikken min berørte noe varmt og vått igjen. En hånd tok tak i den verkende penisen og leda den rett inn i en deilig, våt fitte. Og herregud, så tight den var! Og nå var det ikke snakk om å ta det med ro. Karoline satte i gang og ri meg i vill fart. Hun spratt opp og ned på pikken min og hylte.

Og akkurat da jeg trodde det ikke kunne bli deiligere,
ble bindet for øynene revet av meg
og jeg stirra rett på en rødsprengt og sprengkåt Karoline
som red rett inn i orgasmen.

Da klarte jeg ikke å holde igjen lenger og eksploderte inni henne. Vi ble liggende lenge og hive etter pusten, alle tre. Og ingen av oss forstod hva som egentlig hadde skjedd. Jeg lå i midten med en deilig, naken og nypult 50 år gammel dame på den ene sida og en stram, sjenert og nypult 25 år gammel student på den andre.

Vi lå lenge og koste. Og alle tre var litt mindre ensomme. Det var bare sex.

Marius

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse erotiske novellene om gruppesex: