Endelig

En gutt og en jente hadde kjent hverandre lenge. De hadde jobbet sammen en god stund og hadde en del felles venner. De to menneskene hadde lenge småflørtet med hverandre, og sett på hverandre i smug. De så på hverandre som gode venner. Begge var i et forhold. Det de ikke visste om hverandre, var at begge ville ut av forholdet de var i, men hadde ingen god unnskyldning for å gjøre det slutt i forholdet.

På en sommerfest med jobben bestemmer hun seg for å gjøre noe med det. Hun orket ikke tanken på og aldri få vite om det lå noe mer mellom dem. Utover kvelden ble det en del alkoholinntak. Etter de fleste hadde lagt seg setter hun seg ved siden av han. Hun legger hånda forsiktig på låret hans under bordet. Han responderer med det samme og legger sin hånd på hennes lår. Det var bare et menneske igjen i rommet uten om de to. De snakket en stund, mens de tok hverandre mer og mer intenst. Hånden hans begynte å bevege seg oppover låret. Hennes gjorde det samme på hans lår. De turte ikke å se på hverandre. Personen i rommet går ut en tur.

Alt skjer fort. Han tar tak i ansiktet hennes og kysser hun hardt. Hun gjengjelder og hendene deres er over alt på kroppen på en gang føles det ut som. Han kysser henne på pannen og sukker. Hun legger hodet på brystet hans. Personen kommer inn igjen, sier god natt og går. De kysser mer. Mer heftig. De prøver hverandre ut og smaker på hverandre. Hun sukker og sier de må gå et sted. Han nøler litt. Hun sier forsiktig; Vi må gjøre noe med dette nå! Jeg har aldri vært så kåt i hele mitt liv. Han kysser henne igjen. Og pannen hennes. Han sukker og sier han har villet dette lenge.

De forsvinner bort til et rom hvor hun vet det ikke er noen. Alt skjer fort igjen. Plutselig er alle klærne av. Han kysser henne nedover hele kroppen. Mellom lårene. Hun kjenner seg rådvill. Hun vil ha han nå! Han kysser seg forsiktig nærmere og nærmere den våte fitta hennes. Så er han der. Hun stønner høyt, legger seg tilbake og nyter tungen hans som passer perfekt mellom leppene hennes. Han slikker ikke lenge før hun kommer i en fantastisk orgasme. Han beveger seg oppover og kysser seg oppover hele. Han kysser og småbiter litt i brystvortene før han ser henne i øynene og smiler. Han tar tak i pikken sin og fører den inn i henne. Hun stønner av nytelse igjen. Og han ser hun liker det. Han begynner litt forsiktig, for ikke å gjøre noen feil. Han finner fort ut at hun liker alt han gjør og kjører på. Det føltes ut som de hadde kjent hverandres kropper i evigheter.

De lot seg begge rive med og slapp alle hemninger. Alle stillinger ble prøvd ut og alt var fantastisk. Hun satte seg på topp. Begynte med forsiktige bevegelser, men klarte ikke holde tilbake. Hun red han hardt og hun var svært nær en orgasme igjen. Han stønnet og nøt synet av henne på toppen. Han tok tak i hoftene hennes og ble med på bevegelsene. De visste begge at de kom snart. Og hun lente seg fremover og ga ham et varmt, heftig kyss. Så rettet hun seg opp og ga alt. Han stønnet høyt, og hun slapp seg løs. De kom sammen og hun falt sammen og kjente orgasmen i hele kroppen når den kom. De lå ved siden av hverandre en stund før han sa; Det er første gang jeg har vært utro, men jeg kjenner ingen skyldfølelse. Det føltes riktig. Hun sier seg enig. De tar på seg klærne og går tilbake. Han kysser henne god natt og de går hvert til sitt.

Dagen etter våkner hun med en deilig følelse i kroppen, og en litt ekkel følelse. Om det går så langt at man er utro i et forhold, må man gjøre det slutt. Det viste seg at han følte det samme. To uker etter hendelsen har begge gjort det slutt med sine kjærester. De har møttes et par ganger og hatt noen fantastiske opplevelser sammen. Begge vet at det kommer mer, men de snakker ikke om fremtid. De nyter bare hverandre når de er sammen…