Endelig møttes vi

Vi har sms'et og skrevet med hverandre lenge på GS, men nå er dagen vi skal møtes. Vi har avtalt at jeg skal komme til deg...   På veien får jeg en sms der du skriver at døra er åpen, og at du ligger under dyna... ventende på meg... Det er mørkt ute og kaldt. Nærmer meg huset ditt, og litt nervøst åpner jeg døra. Det er stille i huset og fremmed, men samtidig kjenner jeg kroppen krible. Registrerer at man har tent i peisen, og at det er varmt i huset. Du hører jeg tar av meg sko og jakke, og tusler rundt i huset. Jeg vet ikke hvor soverommet ditt er, og må dermed lete meg fram. Du hører jeg tusler rundt i huset... Du ligger naken under dyna... Kroppen både spent og kåt. Så åpner jeg sakte døra inn til soverommet. Et enslig stearinlys kaster lys over senga. Møter blikket ditt...   varmt og smilende.  

Jeg stiger inn, vi sier ikke noe til hverandre. Begge ser på hverandre - tydelig nysgjerrige. Stiller meg foran sengen. Du trekker dyna litt tilside, og avslører en naken kropp. Jeg slipper et lite stønn, og hvisker at du er deilig... Begynner å kle av meg, og står etterhvert naken foran senga di... Jeg ligger der og ser på deg med kåte blikk... kjenner at det kribler mer og mer i kroppen... Mmmmm tenker jeg... Tenk at han er her for å ta meg hardt! Jeg har bare lyst til å skrike "ta meg, ta meg!", men jeg må bite meg i leppa for å ikke skrike. Ser reaksjonen din... Pikken min stivner. Du ser jeg tar tak i den... runker sakte, mens jeg ser at fingrene dine glir nedover kroppen din. Du stryker deg over to stive brystvorter, mens blikket ditt er låst til pikken min...

Jeg stivner mer - runker kuken hardere. Ser hvordan fingrene dine er på vei ned til fitta... Vis deg frem litt stønner jeg... få se fitta di jeg viser forsiktig fram den våte,veldig våte fitta mi mens fingrene mine finner veien ned...  og tenker på den deilig pikken din som jeg vil ha inni meg snart...   jeg begynner å fingre forsiktig. mmmm deilig. jeg begynner å fingre litt hardere og kjenner at det kribler ENDA mer... kommer bort til deg...  pikken er nå bare cm unna ansiktet ditt. Viser den fram for deg... du ser det glatte kukhodet... Så åpner du munnen... jeg fører kukhodet over leppene dine...

kjenner tunga di som ertende møter kukhodet Stønner høyt i det du tar den tykke kuken i munnen din... begynner å suge meg... Ser fitta di er våt nå... strekker hånda mi ned - finne den våte fitta og stikker tre fingre inn i deg...  åååhhh så herlig!! du hører jeg stønner sjenert men du smiler bare lurt...  jeg leker med tunga lenge og ser at du liker det veldig godt...  så for å gjøre det enda bedre befølte jeg pikken din med mine myke hender, masserte ballene og dro litt og masserte rundt pikken, så tok jeg en hånd rundt pikken å klemte den litt og begynte veldig sakte, opp og ned etter at jeg hadde gjort det en stund brukte jeg munnen igjen til å suge og slikke så brukte jeg tungespissen på strengen mens jeg trakk ned forhuden også fortsatte jeg med å slikke og kysse rundt strengen mens jeg brukte hendene mine til å runke og massere andre deler av kroppen din så tok jeg pikken din så langt i munnen som jeg klarte.

Stønner... Kjenner du bruker pikken og kroppen min. Deilig å kjenne fingrene mine som stryker over rumpesprekken din... erter og kjæler... Jeg finner brystene dine, to stive knopper møter fingrene mine...  Kjenner nå at jeg må ha deg snart...    Vil du ha pikk stønner jeg? Jeg får nesten frysninger fordi det er så herlig... kjenner at jeg måå ha deg inni meg nå... jeg hvisker deg i øret og sier jaa ta meg!!! klarer ikke å vente lenger...   det renner av fitta mi nå fordi jeg er så kåt på deg. jeg tenker at dette kommer til å bli en herlig kveld... tar tak i deg... reiser deg opp i sengen. Gir deg et vått og dypt kyss... Du kjenner den stive pikken min presse seg mot deg. Snur deg rundt... slik at du havner på alle fire i sengen.

Du merker jeg kommer bak deg, jeg ber deg om å bøye overkroppen ned mot puta. Nyter synet av rumpa og fitta di... ser hvor våt du er... Du kjenner kukhodet som sakte glir over fitteleppene dine... skal jeg?... Jaaa roper jeg høyt... Ta meg hardt... du bestemmer deg for å pine meg litt til så du fortsetter litt med å la kukhodet gli over fitteleppene og i mellom dem... du kjenner at jeg blir utålmodig men du bare ler og sier snart... jeg gleder meg stønner jeg. ser du vrikker med rumpa di... presser fitta mot meg... Jeg trekker meg med ett litt unna... ser på deg... Nyter synet av deg på alle fire og spredte ben...  Du snur deg rundt, ser på meg...  ser den stive pikken min som glinser av fittesaft. Så bøyer jeg meg mot deg, og lar tunga gli sakte nedover rumpesprekken din. jeg stønner høyt og blir litt flau.

men ser at du liker at jeg stønner. du sier at det betyr bare at jeg liker det du gjør. jeg smiler...  jeg sier at snart klarer jeg ikke mer...   jeg måååååå ha deg og det med engang. du liker å pine meg så du later som om du ikke hører hva jeg sa og fortsetter med det du holder på med. tungespissen sirkler ertende rundt rumpehullet...  kjenner du presser deg mot meg. Lar tunga gli ned til fitteåpningen og stikker den så langt inn jeg kommer. Du stønner høyt...    Tunga mi roterer rundt klitten din...  mens en finger bare leker ytterst i rumpeåpninga... erter deg jeg vrir meg i senga av nytelse...  dette er den beste kvelden jeg har hatt på lenge og håper på at det blir flere som denne...  

for jeg vil virkelig ha deg igjen...  selv om vi ikke er ferdige enda reiser meg brått opp... ber deg om å ta hendene bak - spre rumpeballene for meg...  vil se den kåte fitta og rumpa di. presser kuken mot fitteåpninga... og kjører den helt til buns. Kjenner jeg fyller den våte fitta di med pikk... kjenner du strammer musklene om meg... Lar pikken bare pulsere inni deg, mens jeg holder om hoftene dine... før jeg begynner å knulle deg med dype og lange støt...  jeg stønner og stønner. du bare smiler og nyter det. jeg vet ikke hvor jeg skal vri meg hen fordi det er så herlig. jeg kjenner det begynner å bygger seg opp en orgamse.

Tenk så herlig jeg pleier aldri å få orgasme når jeg ligger med andre...  så dette blir en deilig kveld. Kjenner du presser deg dypt bak mot den stive kuken min... kjenner at det renner fittesaft... Holder hardt om rumpeballene dine...mens jeg støter pikken ut og inn av fitta di... Vi detter sammen i senga av nytelse av to deilige orgasmer... så ligger vi der å ser på hverandre og smiler.