Endelig hjemme | Kondomeriet

Endelig hjemme

Jeg ligger på siden og sover. Rommet er mørkt, og han kysser meg forsiktig på halsen til jeg våkner litt. Handa hans stryker meg lett i nakken. Han er endelig kommet hjem, og han stryker meg sakte og lett nedover ryggen, helt ned til korsryggen. Når han merker at jeg er naken hører jeg et stønn, han er kåt og har lyst på meg. Han venter litt og tar meg på rumpa, før han så lar den hvile på hofta mi. Jeg kjenner lett og opphissende biting på halsen, og han vipper meg over på rygg. Handa hans glir nå lett inn mot meg, og jeg kjenner at jeg begynner å bli våt – han merker det.

Han kysser meg lett på munnen og løfter så armene mine over hodet mitt, kysser meg på magen, strør lette kyss over magen. I det neste kjenner jeg noe kaldt på det ene handleddet. Jeg blir festet til senga – han har hentet handjernene. Jeg kan ikke gjøre noe annet enn å nyte ham. Dyna blir tatt av meg slik at han kan betrakte kroppen min. Han stiller seg fremfor meg og jeg kan se at han sakte kler av seg for meg. De deilige maskuline skuldrene synes i mørket når han tar av seg skjorten. Han er så deilig og kler av seg beltet, jeg klarer ikke holde tilbake mer og stønner høyt. Tennene hans synes i det han smiler og jeg vet han nyter at jeg ser på og tenner på ham. Han bøyer seg ned og lar tungen gli over klitoris, han erter meg bare. Ønsker at jeg skal be han om å ta meg, om å kle seg helt naken. Jeg vil! Han vet det.

Han kler av seg buksen og er naken foran meg. Hendene mine er satt fast, men jeg vil så gjerne ta på ham. Han tar lemmet sitt og gnir det lett mot klitoris, det er så deilig og jeg er så kåt og klar. Jeg vil han skal ta meg så jeg stønner. Jeg ber han om å komme inn i meg, jeg har så lyst å kjenne ham trenge inn, lyst å kjenne at han beveger seg inni meg. Jeg vil kjenne at han nyter meg! Han trekker seg ned en gang til – nyter at jeg er opphisset. Han sleiker meg på klitoris igjen og lar tunga gli bakover. Han stikker den inni meg og stønnene mine lar ikke vente på seg. Jeg vil ha ham nå! Han vipper føttene mine opp slik at jeg kan holde dem selv. Mens jeg holder dem kler han på meg øyebind. Jeg får bare føle ham. Han setter penishodet inntil meg, erter meg. Men så trenger han inn i meg. Jeg kjenner at jeg er trang, men vet at han liker det. Følelsen av å trenge inn i meg er deilig, og jeg gisper etter luft idet han bestemt lar seg trenge helt inn. Han vil ikke ta det rolig, vi er begge kåte. Det er lenge siden han var hjemme sist.

Han gir meg noen harde omganger, så trekker han seg ut. Han holder føttene mine oppe enda, men trenger penis inn i munnen min. Han er stor og hard og jeg strammer munnen min rundt ham. Jeg vil kjenne ham godt. Han fører penis mot ganen og tunga mi og helt bak i halsen. Han stønner og nyter det. Han holder seg helt bak i halsen min i noen sekunder før han trekker seg ut. Han vil ned igjen, vil trenge inn i meg på nytt. Han vrir på meg og jeg skjønner at han vil jeg skal snu meg. Så jeg slipper føttene mine og setter meg på kne. Han tar et fast grep om hoftene mine og trenger kjapt inn i meg. Han gir meg alt han har å gi, tempoet er utrolig. Vi er begge kåte, våte og klare. Han holder det høye tempoet mens han klyper meg. Det er vondt, men på en deilig måte. Deilig slik jeg ikke har kjent det før. Han vet hva jeg vil ha nå – røff sex. Han behandler meg slik jeg fortjener. Han smekker meg på rumpa og tar på nytt et fast tak i hoftene.

Han rir meg så hardt han bare klarer og det går fortere og fortere, deilig, deilig! Jeg vil ha mer! Han hører at jeg puster tungt og stønner når han støter meg. Mer! Hardere! Jeg får det som jeg vil; mer, hurtigere og hardere. Jeg kjenner at han er nært klimaks og jeg slipper meg løs. Han merker at jeg straks kommer og kan slippe seg løs selv. Vi stønner begge to og er klare for å miste kontrollen. Vi stønner, puster og gir oss over. Han kommer dypt inni meg og jeg elsker det! Jeg kommer samtidig og trekker meg sammen rundt ham. Han legger overkroppen over meg, låser av meg handjernene og holder godt rundt meg helt til vi begge sover.