Endelig besøk av vaskehjelpen!

"– you fuck me good now! Min egen kuk var liten i forhold, men den var klar som bare fy! Dildoen vibrerte seg innover og hun styrte kuken min mot rumpehullet sitt!"

Herlig duft av rent hus er aldri feil –vi har hatt vaskehjelp en god stund og oftest er det en 50+ variant som vasker, MEN av og til er det en yngre som stepper inn. Jeg kan jobbe hjemmefra og fruen synes det er helt fint at jeg fikser. Tilbake til den yngre varianten –smilende blond polsk jente på maks 30, lett og ledig joggebukse og kort topp og fin tatovering på ryggen. jeg har skrevet om første møte- hjelp til vaskehjelpen- det var begynnelsen.

"I help you vacuum clean today " smilte jeg til henne, hun gav meg en deilig klem og sa "I will help you to work first". Smilende gikk jeg til verks, først oppe i 2. etasje og deretter nede. Vi utvekslet gode smil, vel vitende om at det kom til å bli en deilig belønning etter hvert. Jeg satt og fiklet med noen jobbmailer når hun etter en liten stund kom ut av badet og hadde byttet fra joggebukse til skjørt - det er jo et antrekk som egner seg særdeles godt til husvask! Hun sa ikke mye, øynene avslørte at hun var kåt allerede og når hun bøyde seg ned foran meg så var det ingen truse under! Det var vått og deilig, det kan ikke beskrives bedre! Hun skjøt med ryggen slik at rumpeskinker og fittelepper lyste mot meg.

Jeg ble helt satt ut og pikken var vel den som responderte best. Jeg stilte meg bak henne og slikket i vei av ren kåtskap! Etter en liten seanse gikk hun på alle 4 inn på badet og jeg fulgte etter! Inne på badet hadde hun lagt en stor, grov dildo som hun tok med den ene hånden, skrudde den på og gav meg den. «You fuck me from behind now!» det var en klar og tydelig ordre jeg bøyde meg ned og slikket henne rundt fitteåpningen og på skinkene, hun fikk gåsehud og pustet tungt allerede! Dildoen var solid og jeg holdt den mot låret mitt og presset den forsiktig mot fitta...Det surklet i safter og hun stønnet hest, «you fuck me good now!»  Min egen kuk var liten i forhold, men den var klar som bare fy! Dildoen vibrerte seg innover og hun styrte kuken min mot rumpehullet sitt!

«I like you in my ass gliste» hun til meg. Her var det ingen filtre! Den store dildoen jobbet godt, det var ingen tvil om at de var venner fra før av!Følelsen og synet av å se kukhodet komme innenfor er bare fantastisk! Dildoen dirret mer intenst nå, hun hadde skrudd opp tempoet og det forplantet seg i kuken min. Det var en kamp om å ikke sende ladningen av gårde.. hun rykket til og klemte ballene mine «come now come in my ass..» Det var stjerner og fugler på en gang. Ladningene ble tømt så dypt jeg kunne komme og hun gned seg selv og kom så det sprutet! Jeg hold dildoen inne og trakk ut pikken og så sæden renne ut av henne! Hun kom i flere runder og så ikke ut til å ville stoppe heller! Øynene strålte og hun peste tilfreds.. jeg sa «stay put», hun så spørrende på meg når jeg fingret med dildoen og holdt den mot det bakre hullet..

fremdeles på alle fire begynte hun forsiktig å presse imot.. stønnende så jeg at rumpehullet trakk seg litt sammen, men det var godt smurt inn med sæden min og når jeg presset litt hardere skled hodet inn, fremdeles vibrerende.. hun stønnet og lirket av seg noen polske gloser, det var ikke noe som lignet på stopp eller nei! Jeg stod litt på siden av henne og hun tok tak i kuken min og runket grådig, jeg presset en samlet hånd mot den glattbarberte og våte fitten. Først var det motstand, men det var vått og glatt.. «fist me, fist me» stønnet hun og når vi begge presset så gled den enda lengre inn!! Hun runket meg som besatt og ulte når hun kom! Hånden ble klemt ut i rykningene og dildoen gikk samme vei! Hun sank sammen og jeg halvt stod over henne og runket ladningen utover fjeset hennes! Jeg gleder meg allerede til neste gang!