En varm sommerdag

Det var en sånn deilig sommerdag, varmt og godt helt fra morgenen av. Pakket med meg et ekstra håndkle og litt drikke i sekken, og tok sykkelen til jobb, med planer om en tur på stranda etter arbeidstid. Timene på jobb gikk sakte, klimaanlegget streiket så det var varmt. Ikke så ueffent egentlig, siden det gjorde at man gikk relativt lettkledd på jobb. Jentene også. Man oppfører seg ordentlig mot hverandre på jobben min, men likevel – denne dagen man kunne ane en lett erotisk stemning i luften.

Til slutt orket jeg ikke være der lenger, og stemplet ut – hev meg på sykkelen igjen og syklet utover langs fjorden, til stranda, til naturiststranda, dette herlige stedet hvor man bare kan la alle klærne falle og la solen kjærtegne hele kroppen. Jeg fant meg et fint sted for meg selv, sånn passe usjenert men samtidig slik at jeg kunne se meg omkring, se hva som skjedde rundt meg. La ut håndkleet mitt på bakken, tok av meg skoene, vrengte av meg t-skjorta og lot shortsen falle. Hadde ingenting under, og kjente straks den deilig pirrende følelsen av den varme havbrisen som strøk mellom beina, kilte litt på ballene. Jeg gikk ned til vannet, ruslet noen skritt ut i og hev meg på svøm utover. Deilig å svømme naken.

Vel oppe igjen la jeg meg på rygg på håndkleet, og strakte meg så lang jeg var. Kjente varmen fra fjellet i ryggen, og varmen fra solen foran. Solen og vinden kjærtegnet meg og tørket meg, jeg drog lett i pikken så den ”lå rett”, kjente at den var fyldig, og ble litt forventningsfull, siden jeg vet at det ofte skjer både det ene og det andre på dette stedet. Jeg måtte ha sovet en stund, og da jeg våknet oppdaget jeg at jeg hadde fått naboer, et par, en mann og en kvinne på min egen alder, rundt 40. De lå bare fire-fem meter unna meg, kvinnen nærmest. Hun lå på ryggen, og jeg så tydelig at hun var en vakker kvinne. Fyldige bryster, passe flat mage, og passe slanke ben, og da jeg satte meg opp konstaterte jeg at hun var glattbarbert mellom beina, og brun over det hele. Nå så jeg også mannen hennes, og jeg så at han også var helt glatt, og like brun. Pikken hans var halvstiv, hun strøk den lett med hånden, mens han like lett kjærtegnet brystene hennes med pekefingeren.

Jeg kjente blodet strømmet gjennom min egen pikk, og dro lett i den så den kunne ligge fritt, kjente at den reiste seg til værs i solvarmen. Det sitret i hele kroppen. Jeg så dem tydelig nå, så hva de gjorde. Han hadde fått en kraftig ereksjon, og han var begynt å gni henne mellom bena, over klitoris. Jeg kunne se at hun var våt, hørte det surklet, jeg så at hun buktet litt på kroppen og hørte hun stønnet lett. Jeg dro lett i min nå nokså harde kuk, dro forhuden helt tilbake og strøk over den stramme strengen på undersiden, og et sukk unnslapp leppene mine. Kvinnen hørte dette, og så på meg, men bare smilte og slikket seg rundt munnen. Hun runket nå mannen sin heftig, og han hadde mer enn nok med seg selv, jeg skjønte han var nær ved å komme. Noen sekunder senere kom det et undertrykt brøl, og jeg så spruten sto av pikken hans, flere meter av gårde. Det virket som en evighet, men sannsynligvis var det bare noen sekunder før han var ferdig. De kysset, og hun slikket pikken hans ren mens jeg så på. Nydelig..

Om han var ferdig så var ikke hun det, heller ikke jeg. Mens hun slikket ham hadde jeg fortsatt å dra forhuden opp og ned av pikken min, kjærtegnet den lett, siden jeg ville at dette skulle vare. Hun må ha likt å se på dette, for hun smilte rett som det var, og blunket. Hun hvisket ham et par ord i øret, og plutselig reiste hun seg og kom bort til meg. Hun dyttet meg ned på håndkleet mitt, kysset meg på munnen, satte seg skrevs over meg og lot tungen løpe nedover halsen, brystkassen, magen, over lysken, strøk ballene og undersiden av pikken. Tok så hele pikken i munnen, lot tungen løpe over hodet så det nesten svimlet for meg. Hun hadde nå snudd seg rundt, så jeg hadde fri tilgang til hennes herligheter, og jeg lot meg ikke be to ganger. Brukte vekselvis tungen på klitoris, og fingrene inne i musa, og kjente at hun var dyvåt og helt klar. Det var sannelig jeg også. Jeg gav henne et klaps på rumpa, hun snudde seg og så på meg, og jeg gav signal til at hun skulle snu seg. Nå var det ikke snakk om å beherske seg for noen av oss, hun satte seg ned på meg, tredde seg ned på pikken, og startet et voldsomt ritt. Jeg jukket kraftig imot, og det var helt klart at dette ikke ville vare lenge. Plutselig var det om om sol, himmel og hav gikk i ett med hverandre, og stjernene dessuten, og jeg kjente det bare løsnet helt nede fra dypet og opp igjennom nakkehårene.

Jeg kom og kom og kom, og sprutet alt sammen inn i henne. Samtidig var hun helt hinsides i sitt ritt, og jeg skjønte at hun kom samtidig med meg. Hun sank sammen oppå meg, jeg la armene rundt henne, klemte henne, og kysset henne lenge og vel… Vi kom tilbake til verden, og jeg skjønte at det var andre også som hadde hatt glede av opptrinnet. Mannen hennes også, han smilte, og etter et lekent bad koste vi oss nakne med hvitvin i kveldssolen etterpå, og ble enige om å møtes igjen samme sted også neste dag.