En varm dag i Barcelona

Mari satt i solsteiken og slikket sol. Det var fullt av liv i den kjente gågaten La Rambla i Barcelona. Hun satt og nøt et glass med hvitvin. Venninnene var ennå og shoppet, så de skulle møtes når de var ferdige. Men Mari hadde ikke noe i mot dette for hun elsket det å kunne sitte å studere andre mennesker, og fundere på hva de skulle og hvem de var. Men tydeligvis var ikke hun den eneste, mannen ved nabobordet hadde holdt et godt øye til henne en god stund. Mari prøver å studere han uten å virke for intressert. Han så ikke ut til å være spansk for han var mørk med blå øyne. Han hadde en fin brunfarve og var atletisk bygd. Plutselig tar han henne i å stirre og hun kan ikke gjøre annet enn å smile. Han smiler tilbake og nikker mot bordet hennes spørrende. Hvorfor ikke, tenker Maria og gir tegn til at han kan sette seg.

Mannen håndhilser og presenterer seg som Dan. Han holder hånden hennes litt lengere enn nødvendig og Mari kjenner er iling i kroppen. Dan viser seg å være en amerikaner på ferietur gjennom Europa. Han kjøper en flaske vin til dem og praten går lett. Men det som får Maris kropp til å sitre er blikket hans, intenst og lekent på en samme tid. Med alkohol i kroppen og stekende sol kjenner Mari at hun begynner å bli kåt. Maria sender lekne blikk tilbake og prøver å være forførende. Det virker som han ikke helt tar hintet så Mari prøver å gå litt mere rett på. Hun tar av seg sandalen under bordet og stryker foten oppover leggen til Dan. Dan møter blikket hennes men det er all reaksjon hun får. Så Mari tenker det er på tide å ta leken til neste steg. Mari stryker foten opp låret hennes helt til foten når skrittet hvor hun oppdager at han er like kåt som henne. Dette hadde han ikke ventet for han kvepper litt til og hoster. Mari bare smiler og fortsetter å stryke foten over den harde bulen hans.

Dan bøyer seg mot henne og vinker henne helt inntil seg. Han biter henne lett i øret og hvisker «La oss dra på rommet mitt så kan jeg pule deg hardt.» Mari bare nikker i sjokk over hvor fort leken snudde. Han tar henne i hånden og fører henne over gaten hvor hotellet han ligger. De går inn i heisen hvor ingen sier eller gjør noe. Mari kjenner hun blir våt bare av spenningen. Han går foran henne og bort til rommet. Hun går inn og plutselig blir hun presset opp i mot veggen av Dan som hvisker « Kjenner du hvor kåt jeg er? Hvor hard jeg er? Norske jenter vet hva de vil ha.» Mari kjenner ereksjonen hans presse mot magen hennes. Alt hun får ut er et mumlende ja. Han drar kjolen hennes opp og trusen til side for å så stryke to fingre over fitta hennes. Han smiler fornøyd og sier « Allerede våt? Det liker jeg.»

Mari klynker når han begynner å masere klitten hennes. Hun løfter opp ene beinet slik at han skal komme lettere til. Han tar i mot invitasjonen og kjører to fingre inn i den våte fitta hennes. Maria blir tung i pusten og kan ikke unngå å stønne. Han fingerpuler henne med to fingre og for hvert støt treffer tommelen hans klitten hennes. Hun jokker med og kjenner saftene renne ned hånden hans. Han øker tempoet og hun kjenner at hun nærmer seg en orgasme. Like før det går for henne stopper han og ler « Sånn det burde holde.» vel vitende om at det var like før hun kom. Mari stønner høyt både oppgitt og opphisset. Dan kler så av seg og fram kommer et prakteksemplar av en kuk. Mari sitter seg raskt ned på kne og begynner å runke han. Hun begynner så å slikke opp og ned langs kuken. Dan stønner og Mari legger munnen om kuken og begynner å suge han. Dan tar tak i håret hennes og holder henne fast mens han kjører kuken inn og ut av munnen hennes. Mari blir bare enda kåtere og kikker opp på Dan. Dan holder blikket hennes men han kjører kuken inn og ut. Dan slipper så taken i håret hennes og hun reiser seg opp. Dan tar et hardt tak i henne og bøyer henne over bordet. Han tar tak i håret hennes igjen mens han stryker to fingre opp og ned fitta hennes. Mari klynker og sier «Pul meg da!» Dan svarer « Som du vil.» og kjører kuken raskt, hardt og dypt i fitta hennes. Mari stønner høyt av ekstase. Fitta er veldig følsom og hun kjenner at orgasmen kommer til å komme fort. Han støter inn i henne hardt i sakte tempo og Mari slipper et klynk for hvert støt. Han slipper tak i håret hennes og finner frem til brystene hennes under kjolen. Han maserer brystvortene og klyper hardt i de. Mari krommer ryggen slik at han kommer bedre til. Dan biter henne i øret og spør « Liker du dette Mari? Er det godt?». Mari roper ut et "ja!".

Han tar tak i henne og snur henne slik at hun ligger på rygg. «Jeg har lyst å se deg når du kommer, vesla.» Mari bare klynker tilbake. Han tirrer henne og drar kuken opp og ned fitta hennes. Hun vrir seg av lyst. «La meg få smake deg», sier han og bøyer seg ned. Mari sprer beina og skyter frem fitta. Han slikker klitten hennes og roterer tungen i små sirkler. Så starter han å pule henne med tunga. Mari jokker i mot og kjenner orgasmen komme. Han merker reaksjonen hennes og stopper opp og kjører kuken inn i fitta. Han puler henne hardt og raskt. Mari kjenner fitta stramme seg rundt kuken hans og roper ut « Jeg kommer. Å herregud.» Dan øker tempoet og stønner heftig.Det går for Mari og hun spenner ryggen og tar tak i armene til Dan. Dan sakner tempoet og nyter det å kjenne fitta stramme seg rundt kuken han rytmisk. Han tar så og runker seg selv til en orgasme.

Mari ligger utslitt på bordet med sæden hans spredd over magen og puppene. "Dette er så mye bedre enn shopping", tenker Mari og smiler lurt.