En vanlig kveld ute på byen

Jeg og min kjære er ute på et utested. Jeg hadde nettopp vært oppe på scenen og sunget, og nå var jeg omringet av en folkemasse som roste meg opp i skyene for "talentet" mitt. Jeg satt meg ved baren og den samme folkemengden fulgte etter meg og ville fortsette å snakke med meg. Jeg ble sittende inni en ring av mennesker som snakket i munnen på hverandre og det er da jeg legger merke til kjæresten min i andre enden av lokalet.

Han kommer raskt mot meg og presser seg gjennom mengden. Jeg vet at han blir sjalu av folk som skal sjekke meg opp og jeg vet også at han liker å vise mengder at jeg er hans. Han går rett bort til meg og begynner å råkline med meg, bite meg i under leppa og holde meg hardt inntil seg mens folket står og ser på. Jeg hadde bare på meg et tutu-lignende skjørt som er ganske kort (yndlingsskjørtet mitt), sort og hvit-stripete knestrømper med blondekant, en sort, enkel topp med lett utringning og glidelås og en rød cardigan.

Under der gjemte det seg sort blondestring og BH. Plutselig kjenner jeg en hånd som sniker seg inn mellom lårene mine (fortsatt i fullt påsyn av mengden) og en finger som begynner å gni seg opp og ned trusa mi. Jeg puster tyngre og prøver å komme meg unna min kjære, men han holder meg igjen med en arm rundt livet mitt og presser meg mot seg mens han sier hva han vil gjøre med meg i øret mitt og kysser meg på halsen. Nå drar den ene fingreren hans trusa mi til siden og sniker seg inn i meg og roter rundt.

Jeg stønner ynkelig lavt og prøver fortsatt å komme meg unna ved å si "Nei, pus. Vi kan ta det senere, ok?", selv om hele kroppen min sier "JAJAJAJAJAAA, TA MEG HER OG NÅ!". Vi sitter altså fortsatt i baren, og jeg merker blikkene til både guttene og jentene i mengden som fortsatt står rundt meg og ville ha kontakt. Plutselig raser min kjære opp og tar tak i armen min og drar meg med inn på toalettet. Han slenger meg med ryggen mot veggen og presser og gnir seg mot meg. Plutselig legger han merke til at det står to jenter inne på doen fra før av, og da setter han bare enda mer igang.

Han tar tak i armen min igjen og drar meg med bort til vasken og ber meg sette meg oppå der. Jeg setter meg der som han sier, og så går han bort til jentene og sier at han skal ha sex med meg, så med mindre de vil sitte og se på, så går de ut nå. Jentene løper fnisende og fulle ut av doen, og han raser bort til meg igjen. Han presser seg vei mellom beina mine og begynner å fingre meg der jeg sitter mens han drar ned glidelåsen på toppen min og åpner buksene sine slik at jeg får tilgang på pikken hans.

Jeg tar tak i den og kjenner at den allerede er stålhard og jeg kjenner den pulserer i hånden min. Jeg runker ham mens han fingrer meg hardt og jeg må stønne høyt. Han drar meg nærmere der jeg sitter på benken og slutter å fingre meg. Han tar tak i lårene mine og ber meg låse beina rundt ham. Han trenger seg inn i meg og begynner forsiktig, siden jeg er så trang. Han puster allerede tungt og jeg gynger med til takten hans. Jeg hvisker i øret hans alt jeg vil han skal gjøre med meg, jeg vil han skal ta meg bakfra og rise meg, for jeg har vært en slem pike.

Plutselig hører vi stemmer utenfor døren så han tar hånden min og napper meg inn i den største båsen der. "Nå får du faen meg være stille, din skitne lille hore. Hvis du avslører oss, kommer jeg til å straffe deg noe helt jævlig!" sier han med strupetak på meg. Han brekker meg over doen og ber meg stå med rumpa i været og spredte bein. Han drar skjørtet mitt opp på magen og trusa mer til siden og tar frem puppene mine fra BH-en. Han hamrer på fra første stund og jeg elsker det. Jeg hører jentene utenfor båsen snakke om den ene kjekke bartenderen de begge hadde så lyst på og jeg tenkte.

"Huff, de skulle bare visst hva som skjer her". Jeg kjenner den mye omtalte kåthetskløen min rasere og jeg må avgi et lite klynk. Jeg får en flat klapp i ansiktet og streng hvisking om at jeg må være stille mens han holder på. Nå kommer jeg snart, jeg begynner å ta på meg selv, klype meg selv i de overfølsomme brystvortene mine og jeg spenner hele kroppen. Jeg merker på den lave, men raske og tunge pusten til kjæresten min at han er på randen selv.

Han avgir et lite klynk og hvisker at nå kommer han. Han støter hardt, fort og dypt inn i meg mens han kommer og jeg får den sterkeste orgasmen jeg har fått på lenge. Jeg avgir et langt og høyt stønn og må hive meg over doen fordi jeg kjente jeg kom til å squirte. Når jeg og kjæresten kommer ut i lokalet igjen får jeg mange sleske blikk og smil, men jeg følte meg så bra at det kunne ikke brydd meg noe særlig mye mindre.