En uvanlig første gang

Jeg blir ført bortover korridoren av to vakter som holder meg i hver sin arm. Jeg er helt naken bortsett fra en gjennomsiktig morgenkåpe jeg så vidt rakk å ta på meg. Hjertet mitt banker hardt og fort. Jeg vet hva som venter. De andre jentene har fortalt hva som skjedde da de ble ført bort. De fleste kom ikke tilbake før dagen etterpå, fremdeles i ført de samme klærne.

Vi stopper opp foran en massiv dør. En annen vekter åpner døren og jeg blir dyttet inn i rommet før døren lukkes bak meg. Jeg kan høre at døren blir boltet igjen fra utsiden og kjenner at jeg får litt panikk. Det er vanskelig å se noe i rommet, det er nesten ingen lys, bare et par stearinlys på et bord ved siden av meg. Jeg går bort til bordet og da ser jeg den svære himmelsengen som tar opp mesteparten av rommet. Han ligger i sengen og ser på meg. Jeg kjenner at jeg rødmer fordi jeg er naken og han kan se alt.
Jeg vet hva jeg må gjøre.

Jeg smyger ut av morgenkåpen og klatrer opp i sengen. Han begynner å ta på meg med en gang jeg har lagt med ned. Det føles utrolig godt. Jeg er ikke nervøs lenger. Han tar hånden min til seg og legger den rundt skaftet hans. Jeg skjønner hva jeg må gjøre. I mens han har fingrene sine inne i meg har jeg hånden min rundt han og vi beveger oss i samme tempo. Jeg gjør det hardere og hardere, også fortere og fortere. Han fører inn flere fingre og gjør det raskere og hardere.

Plutselig tar han hånden sin til seg og reiser seg opp på kne. Han tar en liten pause og ser meg inn i øynene og gir meg et langt kyss før han trenger inn i meg. Hardt. Dypt. Og igjen, og igjen og igjen. Jeg ante ikke at noe kunne føles så bra. Hendene mine tviholder på ryggen hans og jeg merker at jeg klorer han uten å helt være klar over det selv. Svetten renner av oss begge og tempoet stiger. Jeg stønner, han stønner og i et lite øyeblikk klarer jeg å glemme alt annet.

Med et grynt fra han stiger han av og legger seg på ryggen. Jeg skjønner at nå er han ferdig.
Jeg sovner.