En tur i parken

Solen skinner, det er glovarmt og vinden blåser en sval, nedkjølende bris. Vi sitter på en stor, grønn gressplen, midt i sentrum av hovedstaden, og ser på alle menneskene som går forbi mens jeg merker at du sakte, men sikkert, sniker hånden din nærmere min. Vi snakker om alt og ingenting, kjærlighet, nabohunden, fuglene som flyr på himmelen, alle de nyforelskede parene som går på stien bortenfor hånd i hånd, vi tuller og ler, kiler hverandre og lekesloss en liten stund, men stopper plutselig når jeg sitter over deg.

Jeg ser dypt inn i de himmelblå øynene dine, og du ser like dypt inn i mine mens du stryker vekk panneluggen min og kysser meg ømt. Plutselig er det bare oss to i den store verden, alt annet er glemt og ikke-eksisterende. Vi kliner og kjærtegner, jeg stryker deg lett på halsen og tuller med håret ditt mens du stryker meg på ryggen og skuldrene mine. Gradvis utvikler det seg. Du setter deg opp, og bretter sakte opp toppen min og drar den sakte av før jeg drar av t-skjorten din. Vi begynner å kline igjen, litt heftigere denne gangen. Jeg klorer deg lett oppover ryggen, så du får frysninger og gåsehud over hele kroppen, samtidig som jeg begynner å kysse deg lett nedover siden på halsen din.

Du begynner å føle deg frem, og med bare en hånd klarer du å kneppe av meg BH-en på brøkdelen av et sekund før du med en lett hånd begynner å stryke deg frem mot puppene mine. Vi begynner å kline igjen mens du masserer lett med deilige bevegelser, og det tar ikke lang tid før det blir hardere og mer intense bevegelser både fra hendene dine og i begges munn, og jeg lager lette stønn av den deilige massasjen fra de glovarme, myke hendene dine. En liten stund senere kysser jeg meg nedover brystkassa di og videre nedover mens jeg stryker deg sakte oppover og nedover magen. Jeg fikler med beltet ditt, og drar sakte ned buksa, mens du fortsatt har bokseren på.

Jeg biter tak øverst på kanten av bokseren din, drar den litt ut og slipper den. Jeg hører du trekker pusten dyyyypt, og forbereder deg. Men, jeg bare teaset deg, så jeg kysset meg vei opp til halsen din igjen, og ler litt. Jeg ser på deg, og du gir meg et "fy faen, teaser-bitch"-blikk, mens jeg vet at du ble tent. Vi bytter, og nå ligger du mellom beina mine og kysser meg rundt på halsen, mens jeg drar fingrene gjennom håret ditt og fører deg nedover. Du kysser, småbiter og kjærtegner brystene mine mens jeg trekker pusten og gir fra meg et lite nytelsesstønn, og du skjønner at jeg liker det. Du kysser deg ned mot trusekanten min, og gjør det samme som meg. Biter tak i kanten, drar og slipper, bortsett fra at du ikke går opp igjen.

Du kysser meg nederst på magen mens du sakte drar av meg hipsteren, og jeg kjenner leppene dine møte kjønnsleppene mine. Jeg sukker tungt, og prøver å slappe av så godt jeg kan, selv om jeg er superspent, og det er sikkert du òg. Du bruker tungen som om du er verdensmester, som om du hadde gjort dette tusenvis av ganger før. Jeg begynner å stønne, og vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. Pusten blir tyngre og tyngre, men takten øker. Hele kroppen min pulserer, og du vet det. Alt var tåkete, men tåken lettet. Nå kjenner jeg leppene dine røre ved mine.

Den ene hånden din legger du under hodet mitt og støtter det opp litt, mens den andre masserer fitta mi. Jeg stryker deg på ryggen, småklorer deg litt, og lirker sakte men sikkert ned bokseren din. Jeg kjenner pikken din, den er varm, hard og nesten pulserende, som om den lever. Jeg stryker den lett, før jeg tar tak, og drar sakte men sikkert opp og ned. Mens vi kliner, ligger vi begge og stønner av nytelsen vi gir hverandre, og fortsatt er resten av verden glemt. "Det er bare oss to, her og nå." hvisker jeg til deg. Hele kroppen din er tett inntil min, presser meg ned i bakken, men det gjør ikke vondt.

Jeg kjenner pikken din nærme seg fitta mi, du vil inn. Jeg styrer deg på rett vei, og du presser. Jeg stønner høyt, det samme gjør du. Du trekker deg litt tilbake, og presser deg inn igjen, mye lengre inn denne gangen, og vi stønner høyere. Du gjentar det hele i en rolig og romantisk takt, og jeg stryker deg gjennom håret mens vi kysser litt. Takten blir raskere, og kjenner at du presser deg lengre og lengre inn. Jeg stønner høyt, og stryker deg hardt, men ikke vondt, i håret og klorer litt på nakken din. Du synes det er dritdeilig, og det er ikke lenge før begge når klimaks, men vi stopper.

Uten å nøle bytter vi, og jeg sitter øverst. Du kommer enda lenger inn i meg nå enn før, og jeg kjenner at kroppen min nesten begynner å skjelve litt. Jeg rir deg sakte i starten før jeg øker farten, med runde, deilige bevegelser. Jeg ser det på deg at du liker det, du himler med øynene og biter deg selv i leppa, og stønner høyt og tungt mens du tar tak i hoftene mine. Det er nå vi når klimaks, vi stønner høyt, og jeg legger meg ved siden av deg i armkroken din. Begge er andpusten, pulsen dunker lynfort og hele kroppen skjelver.

Jeg våkner. Solen skinner, vinden blåser en sval bris og sveiper håret mitt bort fra ansiktet. Folkene som går forbi meg ser rart på meg, og noen ungdommer på min alder ler og peker. Det er da jeg oppdager at jeg har hånda i buksa, og alt bare var en drøm.