En sommernatt? | Kondomeriet

En sommernatt?

Det er litt kjølig ute, jeg ligger et sted i fuktig gress, himmelen er stjerneklar. Jeg ligger bare der, små koser med meg selv i en sort bikni (nesten som undertøyet mitt på bildet faktisk.) Jeg merker følelsene svulme sakte i meg, kåtheten går fra huller mitt til hele fitta mi. Jeg fingrer meg selv nå, lydene som kommer er fantastiske, smattende lyder. Jeg trekker ut fingrene og smaker på meg selv. Gud jeg smaker godt! Jeg ligger der lenge, fingrer og smaker. Plutselig hører jeg noen kommer gående, jeg setter meg opp, bakfra kjenner jeg to faste hender som griper om brystene mine, jeg ser ned og ser hendene dine. Jeg smiler og mumler at det var på tide.

Du sier ikke noe, bare puster meg i nakken og leker med de allerede stive niplene mine. Jeg fortsetter å fingre meg selv, du trekker vekk hånden min. Jeg kommer med et lite klynk, får jeg ikke ta på meg selv? Skal ingenting stimulere klitten min? Du setter deg foran meg, du har kun på deg en badebukse, jeg ser at det buler i den. Jeg vet at jeg vil ha den. Du tar av meg bikinitrusa og ser ned på det våte kjønnet mitt, du slikker deg om leppene og kan nesten ikke vente, jeg ser det på hele deg! Du blir fristet, lysten på meg lyser i øynene dine. men jeg lar deg vente mer. jeg setter meg på kne og dytter deg bakover. Drar av deg buksa, det det stive lemmet ditt vokse i hånden min når jeg runker deg, du blir hardere, jeg får så lyst på deg! Jeg lar tungespissen leke med penishodet ditt mens jeg fortsetter å runke deg, du stønner lavt, du liker dette. Jeg begynner å suge deg, trekker deg så langt ned i halsen jeg klarer uten å brekke meg.

Du stønner høyere! Du dytter meg vekk, legger meg på ryggen, lar pekefingeren din leke med klitten min, drar fingrene frem og tilbake i sprekken, kjenner på saftene mine, hvor glatte de er. Du suger på den ene nippelen min, biter forsiktig før du ser meg rett i øyene og gliser. Du begynner å fingre meg, først en finger, så 2... det går fort, jeg har vanskeligheter for å puste, du kjører på med 3 fingre, fingrer meg fort og heftig. Så stopper du opp, tar til deg hånden og smaker, du smiler og går. Jeg ligger der, ute av stand til å gjøre noe, med et ønske om mer.

Jeg roper på deg og du dukker opp igjen. "Vil lille venn ha mer?" Jeg nikker febrilskt og trekker deg ned mot meg, du tar hintet, begynner å slikke meg med den myke tungen din mens du fingrer meg heftig. Etter en stund kommer jeg. Jeg kommer STORT. Du drikker i deg alle saftene mine og kysser meg, jeg kan ennå kjenne smaken. Smiler fornøyd. Du lar meg gjøre meg ferdig med lemmet ditt som nå er nesten sprengeklart, jeg trenger ikke runke deg lenge før du kommer over hele meg. Vi ler, går ut i vannet og skyller oss begge får vi legger oss ned i gresset, jeg sovner på brystet ditt og du sovner straks etter meg.