En sommerdag utenom det vanlige

«Fredrik begynte å beføle Tom's brystkasse i det hendene hans beveget seg lenger og lenger ned. Til slutt knelte han, og dro ned buksa hans»

Tom gikk seg en tur nede i byen, en varm sommerdag i Juli. Leiligheten hans på frogner var lite tiltrekkende med den stekende solen utenfor. Der han gikk i solsteika, ble han plutselig fryktelig tørst, så han bestemte seg for å sette seg på en Cafè og ta en øl. Da han gikk ut for å sette seg, la han merke til en annen mann som nettopp hadde satt seg like i nærheten. Tom kunne kjenne hvordan kuken hans ble hardere bare ved synet av denne mannen. Han hadde mellomlangt brunt hår, som sto litt ut i alle kanter. Han hadde grønne øyne og bicepsene hans bulte under t-skjorten.

T-skjorten skulle bli grunnlaget for en av Tom's lykkeligste netter noensinne. Det var en Liverpool t-skjorte, og det var unskyldningen Tom brukte. Han gikk bort til mannen og sa: "Hvor har du kjøpt T-skjorta? Jeg digger'n!" Etter dette kom mennene i snakk, og fant fort ut at de hadde mye til felles. Temaet skiftet plutselig da mannen, som het Fredrik, spurte: "Har du noensinne vært med en mann før?" Tom besvimte nesten av lykke, og ikke lenge etter var de begge to oppe i leiligheten hans på frogner. Fredrik beundret Tom's solbrune brystkasse i det han kastet av seg t-skjorta.

Fredrik nærmet seg sakt og presset leppene sine mot Tom's. Fredrik begynte å beføle Tom's brystkasse i det hendene hans beveget seg lenger og lenger ned. Til slutt knelte han, og dro ned buksa hans. Tom hadde rukket og bli ganske hard, og kjente et støt av kåthet flamme opp i det Fredrik åpnet munnen og begynte og suge han. Fredrik sugde Tom lett, og masserte ballene hans. Til slutt begynte Tom og støte hardt inn i munnen på Fredrik og han kjente at han kom langt nede i halsen på Fredrik. Nå var det Fredriks tur. Men han nøyde seg ikke med en blowjob.

Han kastet Tom ned på senga og begynte og smøre in rompehullet hans med olje.Tom var et øyeblikk nervøs. Han hadde aldri blitt pult av en mann før og forberedte seg på smerten. Men da smerten først kom, ble den fort erstattet av pur nytelse. Tom stønnet i det Fredriks store kjønnsorgan begynte å gli inn og ut av ræva hans. Fredrik lå nå over Tom og de to klinte mens Fredrik nå gikk helt inn i Tom.

Tom kjente at det svimlet for ham idet Fredrik fylte hele ræva hans med kuken sin. Så kjente plutselig Tom en varm følelse og noe vått strømmet inn i ræva hans, så han skjønte at Fredrik hadde kommet. men han trakk seg ikke ut. han bare lå der med øynene lukket og kysset ham. Det ble mange flere orgasmer utover natten...