En saftig start på dagen

Det er lørdag morgen. Jeg kikker bort i nabosengen, og ser at lillebror allerede har stått opp. Jeg er alene på rommet. Jeg ligger i sengen å lytter, kjenner at jeg ikke orker å stå opp riktig enda, det er jo tross alt lørdag, og jeg har ingen spesielle planer før på kvelden. Rommet er kaldt. Ovnen er skrudd av, men jeg orker ikke gå ut av sengen for å skru den på. I stedet blir jeg liggende i sengen, helt stille og bare tenke. Lukker øynene, og da er det gjort. Fantasiene kommer på løpende bånd, og jeg fører forsiktig en hånd inn under t-skjorten. Nippelen på høyre bryst er allerede hard. Om det er fordi det er kaldt i rommet eller fordi jeg er kåt, vet jeg ikke. Jeg stryker hånden forsiktig over brystet, klyper litt i nippelen.

Det føles godt, og jeg kjenner en deilig følelse spre seg i kroppen. Jeg legger meg litt annerledes, sånn at jeg kan gjøre det samme med venstre bryst. Også nippelen på venstre bryst begynner å bli hard. Jeg stryker forsiktig, klemmer litt, prøvende. Hva skjer? Hvorfor gjør jeg dette, og hvorfor føles det så godt? Jeg føler meg med et uskikkelig, skitten, grisete. Selv om det egentlig er helt naturlig, føles det likevel rart. Øynene er fortsatt lukket, og jeg kjenner svake rykninger fra underlivet. Jeg beveger urolig på meg. Kan de ute i stuen høre meg? Det er grusomt lytt, og jeg vet ikke hva jeg hadde gjort hvis noen hadde kommet inn. Samtidig er det litt spennende, og jeg føler meg med et veldig leken og eventyrlysten. Ser på dette som en slags utfordring. Jeg fører forsiktig en hånd nedover magen. Stryker lett over kjønnet innenfor natt shortsen jeg har på meg. Kjenner det begynner å dunke.

Underlivet trekker seg sammen i noe som ligner kramper, men det er ikke vondt. Det er deilig. Vanvittig deilig! Jeg fortetter prøvende, stryker meg selv på innsiden av lårene. Merker jeg begynner å bli våt. Etter noen minutter med tirring, tar jeg av meg shortsen. Gjemmer den godt under dyna, i tilfelle det skal komme noen inn. Igjen denne spenningen. Kjønnet begynner å bli vått, det kjenner jeg idet jeg stryker hånden forsiktig over blondetrusen jeg har på. Sprer bena mine forsiktig, og stryker en finger langs innsiden av lårene. Tirrer meg selv enda litt mer. Legger hånden på kjønnet og presser mykt. Jeg begynner å puste tungt. Sakte drar jeg litt av trusen til side, og blir møtt av litt motstand. Kjenner jeg kanskje skulle ha barbert meg først, men skyver det raskt vekk. Jeg fører hånden litt lenger ned. Kjenner hvor våt jeg er.

Pusten blir igjen tyngre. Tar hånden forsiktig ut igjen, legger trusen på plass. Kjenner jeg vil tirre enda litt til, før jeg gir meg over. Fortsetter å stryke på utsiden av trusen, presser mykt nå og da. Det gir resultater. Jeg begynner både å puste raskere og tyngre. Tar en hånd forsiktig over munnen, i frykt for å bli oppdaget. Ligger bare og lytter en stund, for å høre om det kommer noen. Plutselig banker det på døren, og mamma stikker hodet inn. Spør om jeg er våken, og hva planene mine for dagen er. Jeg setter meg opp i sengen, svarer at jeg vil ligge litt til og bare slappe av, og lese i boken jeg holder på med. Sier at jeg ikke har noen spesielle planer, før på kvelden. Hun nikker, fortsetter småpratingen. Inni meg ber jeg om at hun må gå, for nå er jeg spreng kåt. Da hun omsider går, tar det bare minutter før lillebror kommer inn.

Han skal ha noe tøy, fordi han skal til byen. Vi snakker litt før han går ut, og lukker døren etter seg. Lettet puster jeg ut, det virket ikke som om de oppdaget noe. Igjen legger jeg meg ned i sengen.Kan ikke få trusen vekk kjapt nok. jeg tar den raskt til side, og kjenner noe fuktig på hendene. Smiler for meg selv, der jeg ligger å fantaserer. Fører sakte to fingre mellom kjønnsleppene og begynner å massere. Det tar ikke lang tid før kjønnsleppene begynner å svulme. Jeg befinner meg i en annen verden, enser ikke omgivelsene rundt meg. Fortsetter bare å massere. Veksler mellom myke og harde bevegelser. Bruker neglene for å få litt variasjon. Plutselig kjenner jeg noe varmt spre seg i underlivet. I et lite sekund tror jeg at det er urin, før jeg skjønner at jeg har fått en orgasme. For en herlig følelse! Jeg vil ha mer, må ha mer.

Prøver forsiktig å massere litt til mellom kjønnsleppene, for å se om jeg får en reaksjon. Det får jeg. Ikke lenge etterpå kjenner jeg igjen at det sprer seg noe varmt i underlivet. Enda en orgasme. Jeg føler meg som en dronning, og nyter hvert sekund. Stønner og puster om hverandre, tett i tett. En stund bare ligger jeg der og kjenner saftene fra kjønnet renne ut. Stryker meg over brystene og kjenner at de fortsatt er stive. Jeg fører igjen hånden ned i underlivet, klarer ikke holde meg vekk. Denne gangen fører jeg forsiktig en finger inn. Masserer lett på innsiden. Så en finger til. Finner en rytme jeg klarer å holde, og tar de inn og ut. I starten tar jeg det forsiktig. Kjenner at jeg fortsatt er kåt.

Jeg snur meg raskt mot døren, bare for å forsikre meg om at det ikke kommer noen inn, og lukker øynene igjen. Så øker jeg tempoet. Raskere og raskere, til jeg kjenner den samme følelsen jeg bare hadde hatt minutter tidligere. Saftene fortsetter å renne. Jeg krymper meg, så deilig er det. Kjønnet fortsetter å banke, ber om mer, men jeg sier meg fornøyd, og blir liggende i sengen en stund. Omsider står jeg opp. Klitorisen er svulmet opp, det samme er kjønnsleppene. Jeg stryker forsiktig over kjønnet en siste gang, smiler og står opp, klar til å møte dagen og det den måtte by på.