En rolig kveld

Spenningen mellom dem var nok til å sette en hel verden i flammer. Det var allerede blitt rimelig mørkt ut. Hun var nå godt i gang med å tenne de mange stearinlysene hun hadde plassert ut i den mellomstore stuen. Hele dagen var gått med til rydding og vasking, så nå kunne hun med meget god samvittighet sette seg ned å nyte resten av kvelden. Det pep i telefonen. Det var Kristian som lurte på hva hun skulle bruke kvelden sin til.

Line svart at hun hadde tenkt seg en rolig kveld, men et glass rødvin. Det pep igjen. Han hadde tenkt det samme. Og lurte på hva hun hadde gjort hvis han var der sammen med henne. Line smilet lurt for seg selv. Og svart at det kunne hun ikke svare på. Da måtte han nesten ha vært der. Så man kunne se hva som hadde skjedd. Line skvatt opp av at det kakket på døren. Hvem kunne det være? Sikkert naboen som kom for å låne et eller annet for den tjuende gangen denne måneden. Hun åpnet døren, fikk ikke fram et eneste ord. Der sto han, som sendt fra himmelen. Øyne så intens at man kunne føle sjelen blotte seg. Mørk og maskulin, han smilte lurt i det han fikk øye på henne.

Han gikk mot henne, til hun var stilt inntil veggen, da presset han seg mot henne, mens han førte armene hennes over hode, og holdt henne fast der. Hun kjent pulsen stige og blodet bruse. Hun kjente styrken hans, og manndommen hanns mot låret hennes. Flammen var nå for alvor tent i henne. Og spenningen mellom dem var nok til å sette en hel verden i flammer. Hun var sikker på kåtskapen lyste i øynene hennes. De så intenst på hverandre før leppen deres møttes i heftig klining, samtidig som hun rolig begynte og kneppe opp skjorten hans.

Line hadde nå åpnet alle knappene, og rev seg løs fra leppene hans, og kysset han lett på halsen, og fortsatte nedover til halsgropen, og videre nedover den veltrente kroppen hans til hun nådde bukselinningen. Hun lot hånden gli bestemt over den voksende bulen hans. Leppene deres møttes igjen, mens Kristian presset seg mot henne, med den ene foten mellom hennes. Hun stønnet. Kristian trakk seg litt tilbake, før han tok tak i henne og løftet henne opp, og bare henne inn på soverommet, og ned på sengen uten å bryte øyenkontakten. Han la seg ned ved siden av henne, og kysset henne lett på halsen, og oppover mot øret. Line bare nøt, mens han bet henne i øreflippen og pustet henne lett på halsen.

De så hverandre inn øyene igjen. Line satte seg over han, mens han satte seg opp, slik at de ble sittende mot hverandre. Hun kysset Kristian lett bak øret, småbet og kysset seg nedover, mens han strøk henne over ryggen. Han dro av henne toppen, og gransket henne med øynene. De kysset. Kristian åpnet bh-en hennes bare med den ene hånden, og tok på dem, klemte dem, og kysset dem. De la seg ned ved siden av hverandre, og fortsatte kyssingen i takt med at klærne forsvant. Line kysset han fra skulderen og inn mot halsen, vendte kursen nordover, og pustet han lett på halsen, mens hun småbet han i øreflippen. Line vendte så kursen sørover, vekslet mellom å kysse og leke med tungen.

Der hele ble gjort varsom og nøye, uten noen form for tidspress. Tårnet der fremme kom bare nærmere og nærmere, og i det hun ankom stanset hun for og nyte synes av tårnet som stadig vokste seg større og større. Hun bøyde seg ned igjen, og satte tungen ved roten av tårnet, og lot den gli sagte oppover den deilige kuken hans. Da hun ankom toppen satte hun leppene til, og kysset han lett, før hun lot hele kukhodet gli inn i munnen hennes, og ut igjen. Hun gjentok det hele, men denne gangen lot hun hele staken hans gli inn i munnen hennes. Kristian pustet tungt av behandlingen, og det var ingen tvil i verden om at han nøt det hele. Line forsatte behandlingen, men med noen ulike variasjoner.

Kristian hadde aldri hatt det så bra som han hadde det nå. Det var ingen tvil om at hun hadde peiling på hva hun holdt på med. Han kjente han ikke klarte å holde seg mye lengre, derfor rev han henne bort fra det han holdt på med, og la henne ned på ryggen ved siden av seg. Planen var nå klar, han skulle utforske og erobre landskapet. Utgangspunktet var nede i dalen. Og dilemmaet var om han skulle ta turen innom paradiset, for han la ut på den egentlige ferden. Han valgte omveien. Etter tid vell brukt der, startet den egentlige vandringen, de to fjellene foran han var utfordrene og eksotiske. Han fulgte sin plan og besteg de begge to med kjærlighet og lidenskap. Han tok på dem, knadde dem, og kysset dem, og kjente de var faste men likevel myke.

Han fortsatte kyssingen sørover. Etter å ha tilbakelagt fjellsiden, flate landskapet seg ut, og før han viste orde av det, var sletten over, og foran han kunne han skimte frukthagen. Han kysset den, slikket den, og masserte knotten med fingrene. Line stønnet og hikstet om hverandre, og han nøt fult ut og om smilte over seg selv, over at han hadde overtaket. Men plutselig avbrøt Line han, la han ned og satte seg over han. Hun kysset han, og mens dette pågikk lenket hun han fast begge hans hender, i hvert sitt hjørne, dette uten at han hadde fått det med seg.

Line senket seg rolig og forsiktig ned over han, og begynte og bevege seg taktmessig, mens de begge stønnet kraftig. Line økte farten og forandret rytmen i det hun kjente han nærme seg klimaks. Kristian merket dette og begynte å massere klitoris med fingrene sine. De fortsatte og fortsatte, helt til de begge måtte overgi seg i den herligeste orgasme. ”Line, det jeg egenlig kom for og si var at jeg ikke lengre klarer og overhold denne avtalen vår. Ja, vi har det rett og slett deilig sammen, men får jeg ikke hele deg, kan jeg ikke ha noe av deg. Jeg elsker deg”

Slutt.