En perfekt og hemmelig start

Han var ikke gammel, overhode ikke. 20-årene kanskje. Jeg hadde lenge siklet etter han, kalt for PK. Synlige muskler og brunt hår, noe som virkelig ikke var stygt. Man kunne lett drømme seg bort, men han var tydelig ikke interessert, var ikke noe å gjøre med det eller? Det var fest, en fest alle så opp til. Sjølve høydepunktet om sommeren, en fest som lyste opp sommeren. Jeg skulle være med Søstera mi (Mari) på vorsh. Jeg viste ikke hvor vi skulle, men tydeligvis ikke så langt unna siden vi syklet. Da vi kom nærmere og næremere så jeg hvor vi endte opp. Det luktet grillmat, sola skinte på skyfri himmel kl 1930 livet var herlig.

Da vi kom dit så jeg mitt høydepunkt nå for dagene, selveste PK! Siden jeg er en trilling, var også min andre søster der (Line, som er sammen med Marius. En venn av PK). Dette var jo selvsagt et pluss i mine øyne og jeg er helt i himmelen da vi kommer ned dit de sitter. "Slå dere ned, PK er inne å henter drikke", sier Øyvind. Det begynner å kjøle litt ned og vi tenker vi skal dra, siden alle hadde drukket veldig mye kunne ingen kjøre så vi gikk, det var jo ikke så veldig langt. Jeg gikk med Øyvind og noen flere bakerst, men kunne ikke få min drømmeprins ut av mitt hode. Det gikk bare ikke. Vi skulle ned en bakke, gutta hadde jo drøkke ganske så mye mere enn vi jentene. Så de skulle absolutt bære oss ned bakken, jeg var så heldig å sitte på med PK.

Da festen hadde tatt slutt i 4-5 tida, var det virkelig på tide å komme seg hjemover. Jeg skulle gå hjem siden det ikke var så veldig langt. PK skulle ta samme veien så vi tok følge, jeg var helt i drømmeland da vi kom til bakken å skulle gå hver vår vei. PK spurte om jeg ville låne hettegenseren hans siden jeg skalv, "ja, takk", svarte jeg raskt. Ikke noe negativt med det. Siden han var en så gentlemann når han var i fylla skulle han absolutt ta den på meg også, nektet ikke akkurat. Plutselig kjente jeg varme lepper, som ble til mere enn bare varme kyss. Det kriblet i hele meg, som boblene i Farris-flasken. Siden det gikk "snarvei" like bortenfor huset hans skulle jeg gå den. Vi kom dit, men fortsette hjem til han. Kom så vidt inn døra før hendene var overalt.

Klærene ble kastet veggelangs, det ble mer og mer intenst, til slutt sto jeg bare der i shortsen og min svarte BH med svarte blondekanter på. Han fant lett fram veien til soverommet og sengen. Jeg ble våt, han ertet meg. Med tungen over brystvortene og ned til fitta mi. Jeg vred meg og klynket, hadde aldri vært borti bedre. Måtte bare kjenne pikken hans nå, var virkelig nødvendig, men fikk jeg det? Nei. Jeg kastet han ned på ryggen og sugde pikken hans kraftig, noe jeg er aller best til. Han stønnet og vred seg. Jeg nådde snart klimax, måtte bare kjenne han kjenne han inni meg.

Han løftet meg opp og tredde meg nedpå. Jeg fikk nesten ikke hele pikken inn i den trange fitta mi, vred meg for å komme helt ned. Så ansiktsuttrykket hans da han kom helt inn, og jeg begynte å ri. Raskere og raskere, Mer høylytte stønn, han støtet kraftigere og kraftigere. Pluteselig kom han, fylte hele meg og mer til. Vi datt ned og sovnet i hverandres selskap. -En drøm oppfylt. Selv om begge var kraftig beruset var ikke dette siste gang, det kan jeg love dere!