En perfekt kveld

Det varme vannet kjærtegner halsen min. Små duftlys er tent langs hele badekarkanten. Boblene er nesten borte. Etter en lang dag finnes det ikke noe bedre enn å ta et langt, avslappende bad. Det våte håret mitt er strøket bakover, boblene dekker så vidt de runde brystene mine. Døren til soverommet utenfor blir åpnet. Fottrinn. Døren til badet glir opp og der står Endre.

Den gode, herlige kjæresten min. «Hei, lille venn» Han kommer bort til meg, bøyer seg ned og kysser meg, lenge. Et ømt, deilig kyss. «Jeg har drømt meg bort til den deilige kroppen din i hele dag, du har gjort det vanskelig for meg å jobbe.» Ler han. «Endelig kan jeg røre den igjen…» Han stikker hånden ned i vannet, og etter et halvt sekund kjenner jeg den stryke opp langs låret mitt. Jeg kjenner jeg blir varmere. De mørkegrønne øynene hans blir plutselig lure. «Jeg har en ide, men da må du stole på meg. Lover du det?» Jeg nikker spent. Kjenner lysten banke mellom beina allerede.

Endre reiser seg og stikker begge hendene ned i vannet, den ene på ryggen min og den andre tar et fast grep om rumpen min. Han løfter meg uanstrengt opp i de sterke armene sine, og går inn på soverommet. Der legger han meg varsomt ned på sengen. Vanndråper triller nedover brystene, magen og lårene mine. «Herregud, så deilig du er, elskling» hvisker han. Jeg kan se han er opphisset. Han drar av seg skjorten så den muskuløse, mandige kroppen kommer til syne. «Jeg må smake deg, lille venn, jeg må spise deg. Vær flink jente og lukk øynene dine.» Jeg kniser og lukker dem raskt igjen. Så kjenner jeg en varm tunge over det våte låret mitt. Den deilige følelsen får lårene mine til å skjelve.

Endre kysser hoften min, sakte og ømt. Så kysser han meg rett over klitorisen min. Jeg kjenner jeg blir våtere der nede. Kysset hans sender små ilinger i ryggraden min. Plutselig er han over meg og kysser meg heftig på munnen. Jeg svarer ivrig i å suge på underleppen hans, massere tungen hans med min egen. Han lener seg mot øret mitt og hvisker; «Nå skal jeg slikke deg. Lenge. Du skal komme så du skriker.» Herregud, ja! Pusten min går raskere. Jeg kan nesten ikke vente. Jeg kjenner den varme pusten hans mot brystet. Så mot magen. Han griper lårene mine og sprer dem langsomt.

Jeg kjenner pusten komme nærmere. Nå treffer den akkurat der jeg vil. Den deilige varmen får det til å krible i den oppsvulmede fitta mi. Så kjenner jeg de store, myke leppene hans mot min oppsvulmede klitoris. Jeg stønner. Kysset hans får det til å renne av meg. En våt, varm strøm. En flat tunge treffer hele klitten min, og slikker den sakte opp og ned. Nå holder jeg på å bli gal, det er så deilig, jeg må ha mer! Jeg stønner ikke lenger, jeg klynker av kåthet og nytelse. Endre har alltid vært fantastisk med munnen. «Du smaker så godt, lille venn» Hvisker han.

Leppene hans omslutter klitten min, og han suger den forsiktig inn i munnen. Knærne mine begynner å skjelve. Jeg legger hendene på hodet hans og presser det litt ned. Det får han til å suge litt hardere, mens tungen hans går opp og ned over tappen min. Jeg kjenner allerede en orgasme bygge seg opp. Endre slipper klitorisen min, og begynner å slikke hele fitta mi, fra bunnen og opp. Så fokuserer han kun på klitten min igjen, og veksler mellom å slikke og suge på den. Klynkene mine blir høyere, knærne mine skjelver.

Det er like før jeg kommer. Orgasmen er på vei. Rett før jeg kommer stopper Endre brått opp. «Du får ikke komme riktig ennå.» Smiler han. Han fører sakte en finger inn i meg og masserer g-punktet mitt, fingrer meg fortere og fortere, hardere og hardere. Han begynner å slikke meg samtidig igjen. Jeg er i himmelen. Den deilige følelsen strømmer ut i hele meg og jeg kan ikke gjøre annet enn å ligge og nyte behandlingen jeg får. Endre slikker meg fortere, nå, og jeg kjenner orgasmen på nytt nærme seg. «Kjære.. jeg kommer… Fortere!» Endre setter opp farten og suger igjen klitten min inn i munnen.

Det vipper meg helt av pinnen. Orgasmen slår inn i meg som en tidevannsbølge. Jeg hyler i ekstase, mens det spruter ut av meg. Kroppen min er helt ute av kontroll, jeg rister. Endre holder et fast tak i rumpen min og fortsetter å slikke meg helt til orgasmen stilner. Jeg er utslitt. Tårer renner fra øynene mine. Munnen min er åpen. Jeg har aldri opplevd en sterkere orgasme. Endre snur meg over på siden, drar dyna over oss og legger armene rundt meg.
 
Vi ligger i skje. Jeg kysser han takknemlig flere ganger. «Jeg elsker å se deg komme, elskling, det gjør meg glad» hvisker han. Den deilige følelsen fra orgasmen henger igjen i kroppen min. I morgen er det hans tur. Jeg kjenner meg med ett søvnig. Jeg rekker å hviske «Jeg elsker deg», før jeg sovner lykkelig i Endres armer.