En øde øy

Hun var svett og ør av all dansingen og ser seg søkende rundt i lokalet. De hadde blinket med lysene og folk var i ferd med å bryte opp for å gå hver til sitt. Hvor var han? Hun fant han sittende alene på en benk i lokalet med tlf i hånden. ”Der er du” sa hun lettet. Hun satte seg i fanget hans og gav han ett kyss. ”Hva var det der”? sa han overrasket! Hun svarte ikke på det spørsmålet sa bare bestemt – ”kom så går vi ut”! Hun tok han i hånden og fikk han med seg. ”Hvor skal vi sa han litt usikkert”? ”Vi skal gå en tur på denne øyen før vi går og legger oss”. Han lo som om han ikke var helt sikker på hva han var i ferd med å begi seg ut på.

Hun hadde hatt et godt øye til han lenge. De fantastiske blå øynene, smilet og den herlig morsomme latteren. Hun hadde gledet seg til å se han igjen. Og ble varm da hun så han på bussen tidligere i dag. På forrige samling var det så vidt hun ikke hadde banket på døren hans for å si godnatt. Hun tenkt også på gangen før der igjen. En kald dag i desember - .Hun våknet midt på natten og var ør og kåt. Hun hadde tatt frem deltakerlisten over kurs deltakeren for å finne ut hvilket rom han bodde på. Usikkerheten tok overhånd – vil han ta imot henne? Hun hadde lagt seg helt naken som hun vente at han ville banke på døren hennes, hånden hennes søkt mot skritte og hun kjente hun var våt og varm. Om han bare hadde kunne høre tankene hennes. Slik at hun hadde fått stilt sin tørst etter kroppen hans. Kjenne at han boret seg dypt og varmt inni henne. Sakte og intense drag… Det var så ensomt å ligge å stryke på seg selv, det gikk en liten ristning gjennom kroppens hennes …. Og hun kjente at ensomheten ble forsterket før hun sovnet alene, kald og med dynen mellom bena.

Men nå hadde hun fått han med seg. Hun smilte for seg selv, han var som et lam som kom med henne. Han hadde helt sikkert vente på henne også, det følte hun nå. De var klar begge to. Vinden blåste håret bort fra ansiktet hennes og hun så han frøs.” Hvor langt skal vi gå ”sa han. ”Vi skal se utover havet og bort fra husene” sa hun. Ute på en odde med utsikt over et grått hav og en himmel som var i ferd med å bli til morning igjen stoppet de. ”Kan du sitte her, så sitter jeg på fanget ditt”? sa hun .

Den hvit buksen skinte i natten og strammet rundt den smekre kroppens hennes. Kløften mellom brystene hennes pirret han og han trakk henne mot seg. Skjegget hans pirret henne og hun viste at i kveld vill hun ha denne mannen. Fullt ut. Et snev av dårlig samvittighet for over henne – men ble blåst bort i denne litt kalde juni kvelden på den lille øya i havet. Han vill være med henne, så de var to om det, voksen mennesker som viste godt hva de var i fred med og gjøre.

Han så på henne og så ”Guda meg du er herlig!! Han boret ansiktet i brystene hennes og kysset henne på halsen. Hun holdt rundt han og så han i øynene. Hva er det med denne mannen her? tenkt hun. hva er det med han som ikke min man har? Hva er det jeg gjør? Han sa ”dette har vel liggi litt i luften lenge at dette kom til å skje”? Ja du har merket det du også? Svarte hun. ”Vi har vel sirklet hverandre inn en stund tenker jeg” Ja hva gjør vi nå da? Jeg vil ikke ødelegge noe hverken for deg eller meg. Nei sa hun stille.. hva gjør vi nå? Han frøs og hun sa – ”vi kan gå inn å ta en øl før vi går å legger oss? ”Ja jeg er helt stiv” sa han i dobbel betydning.

De møtte ingen av de andre tilbake til hytten. Gikk stille inn og satte seg i stuen. Hun hente en øl og to glass. De hørte at noen av de andre i hytten var på badet og vente på at de skulle gå å legge seg.

De satte seg litt fra hverandre og pratet stille. Han smilt til henne og ristet på hode, som han ikke trodde det var sant det han hadde opplevd de siste 20min. De ble stille i hytten og han satte seg nærmere henne og kysset henne ømt. Hun var så klar for denne manne at hun hold på å eksplodere. Ville hels hatt han nå med en gang. Han var forsiktig og knep brystenes og hennes kysset de og sa igjen ”Guda meg, å guda meg, du er farlig” De puste tungt begge to, kysset og tungen som lekte seg bløt og våt gjorde det ikke mindre intenst. Han strøk henne over magen og hun lente seg bakover. Hånden hans smøg seg ned i buksen hennes og han kjente hun var våt, veldig våt. ”Åååå så våt og delig” sa han.

Hun lot han masere henne . Nååå klarer jeg i all fall ikke å stå i mot tenkte hun. ”Kom sa hun – vi går inn på rommet mitt” Hun tok han i hånden og viste han vei. Han gikk først på tolettet og hun kledde av seg alle klærne og la seg under dynen. Ventet på han, en mann som hadde trigget noe i henne som hun ikke hadde opplevd siden hun var i tenårene. Hva er det jeg gjør tenkt hun? Hun skjønnte det ikke, men kunne ikke stoppe nå. Jeg MÅ ha denne manne i kveld, lengselen hadde vært så strek så mange ganger….

Han kom inn kledde av seg. Hun løftet dynen og han så hun lå der naken, den lille dusken hennes glinset mot han, våt, kåt, klar. Han var hard og klar for å trenge dypt inn i henne. Han smøg seg ned mellom bena hennes og startet med å slikke saften hennes i seg.

Å for en nytelse, hun kjente skjegget pirret henne og tungen hans som lekte seg rundt i henne. Han løftet hodet og hun snudde seg rundt på magen. Hun ville ha han nå. Han trengte seg inn i henne bakfra, inn i hennes dype, våte grotte. Holdt henne rundt de runde hoftene og hun nøt de forsiktige bevegelsen hans. Han pustet og stønnet forsiktig – det var lytt i hytten og han vil ikke at andre skulle høre nytelsen hans.

Han trakk seg ut og hun la seg over på ryggen. Hun ville se han i øynene og kjenne kjønnet han bore seg helt til bunns i henne. Han var hard og god, øm og forsiktig. Øynene hans var slørt av nytelsen. Hun masserte seg forsiktig for å prøve å komme samtidig med han. Men han kom i henne, med lage god støt, pumpet ut alt det han hadde av krefter og safter. Hun fikk frysninger av nytelse… neste gang skal jeg være edru og han skal få vente på meg tenkte hun.

Han la seg over på rygge og hun kysset han ømt og kjente at han var klar igjen. Nå skal jeg la han få hvile litt tenkt hun og satte seg skrevs over han. Hun trakk seg ned på han og omsluttet kjønnet hans. Han ser på henne med store øyne og gjentar for endte gang ”å guda meg, å guda meg”

Brystvortene hennes kniper han på en intens pirrende måtte som ingen andre har gjort. Hun rir han som en gudinne på en hest, taktfast følger han henne mot sin andre utløsning. Han ligger der matt og utløst. Og hun ber han .. .. ”ikke gå! Du må være her hos meg i natt.” Han henter telefonen sin i stuen og legger seg med armene rundt henne. Hun kjenner kroppen hans varm og svett og drar dynen over dem begge. Gardinen flagrer lett og hun kjenner den kjølige luften, hører fuglene synge og vet at snart er det morgning og en ny kurs dag venter dem. Hun våkner og kjenner og ser manne som ligger ved hennes side.

Hun angrer ingen ting. Stryker han lett over armen. Står opp tar et håndkle rundt seg å går på toalettet. Hun tar en varm dusj og går tilbake til rommet. Kjenner seg beruset ennå. I sengen ligger han og sover lett med dynen godt over seg. Det er kaldt i rommet og hun fryser. Hun kryper opp på han og legger seg på magen hans. Han er varm og klar. Han glipper med øynene og kjenner den kalde nydusjede kroppen legge seg oppå han. Hun smyger armen rundt halsen hans og kysser han lett, samtidig som hun aker seg opp på han og rir han igjen. Han ser på henne og smiler. Han nyter måten å bli vekket på. Det skal ikke mange jokkene til før han stønner og han fyller henne. Hun nyter å ta i mot saftene hans, kjenne det pulserende lemmet hans i inn i seg.