En øde øy utenfor Drøbak

Jeg kjente vinden ta tak i håret mitt, det flagret til alle kanter og nøt virkelig den varme solen. Om fem minutter ville fergen legge til land, da var jeg framme på øya. Oscarsborg festning som lå på en liten øy for seg selv utenfor Drøbak, der skulle jeg være i hele fire døgn uten barn, fridager helt alene….. eller ikke alene, men sammen med denne mannen som så elegant stod ved siden av meg og tittet fasinert utover mot festningen. Jeg forgudet de nye solbrillene mine, da kunne jeg stå å smugtitte på han. Han stod der og strøk hånden sin igjennom det mørke håret sitt mens han smilte mot meg. Vibrasjonene ilte igjennom kroppen og jeg måtte åpne leppene mine for å få mer gjennomstrømning med luft før beina mine ville svikte under meg.

Fergen stagnerte mot bryggekanten på øya. Vi tittet på hverandre, smilte og tok koffertene våre. Innholdet i min koffert var lette tynnkledde klær, med hensikt for å kunne forføre. Hjertet mitt dunket fortere og hardere når jeg tenkte i de baner. Jeg kjente jeg ble varm i panna og måtte titte ned for å ikke avsløre mitt begjær til denne ukjente mannen. Hendene mine var helt klamme, jeg prøvde å smugtitte bort på mannen igjennom det lange håret mitt som hang rett ned og jeg kjente det ilte og kriblet nedentil. Vi gikk bortover øya, ca 30 meter før vi så hotellet som skulle omfavne oss to i hele fire døgn. Vi fikk sjekket inn og fikk sett på rommet før vi ble enige om å ta en titt rundt på øya mens sola ennå skinte. Vibrasjonene i kroppen min var utholdelig, og i tankene mine hoppet jeg over han med brutal og rå stil. Pulsen hadde forflyttet seg ned og tanken på å føre hånden hans i mellom beina på meg var stor, ønsket å bare klemme hånden hans inntil så jeg kunne la alle kriblingene i kroppen få sluppet seg løs, dessverre hadde foreldrene mine fått litt mer skikk på meg enn jeg ønsket akkurat nå. Vi hadde kommet oss ut og av gårde for å se ut denne lille og herlige øya. Mitt valg av klær var nøye planlagt og intensjonene mine nå var bare å få denne mannen til å legge hånd på meg, forføre meg ………..eller akkurat nå ønsket jeg at han bare kastet meg rundt og at han tok meg hardt og rått. Jeg ville kjenne han trenge seg inn i meg, høre min egen pust hvese, se musklene hans stramme seg etter som jeg strammet meg rundt han.

Hvert eneste skritt jeg tok bortover var gjennomtenkt, hoftene mine svaiet til siden for hvert skritt slik at det korte skjørtet fulgte hver eneste bevegelse. Den stramme toppen jeg hadde på meg med god utringning fremhevet brystene mine som var faste og fine. Mine bevegelser gjorde at jeg til tider kom nær den mannen som gikk ved min side og pulsen min økte drastisk for hver gang og jeg kunne kjenne at fuktigheten i leppene mine der nede hadde økt dramatisk. Jeg fulgte alle hans bevegelser og til tider kunne jeg bare se leppene hans bevege seg når han pratet som fikk mine lepper til å åpne seg litt mens jeg fuktet de med tungen min. Latteren hans ilte gjennom denne tente kroppen som hylte etter å kjenne denne mannen lette på mitt begjær. Jeg følte det sprenge, alt var utholdelig og varmen gjorde ingenting bedre.

Etter vi hadde ruslet litt kom vi til en sti som førte inn i en liten skog og det var her kroppene våre kom ennå mer tett på hverandre. Mannen kunne gå bak meg, holde rundt midjen min for å hjelpe meg opp på store steiner. Han kunne børste meg på låret for å få bort grus som hadde festet seg der. Han lot hånden sin gli oppover armen min før han skulle hjelpe meg over litt vriene steiner og vi måtte gå tett siden stien ikke var så brei. Jeg hadde bare lyst til å skrike for begjæret og tenningen i kroppen min nå føltes som en vulkan som hadde utbrudd snart. Alle hans berøringer som hadde føltes som lynnedslag rundt om i kroppen min, hans rolige berøringer med hånden sin på kroppen min mens han stirret meg rett inn i øynene med et ansikt som var delvis alvorlig og hendene han som hadde strammet rundt midjen min i det han løftet meg opp. Plutselig åpnet den lille skogen seg foran oss og en bitteliten nydelig strand åpnet seg foran oss. Vi ble stående og titte mens vi begge smile mot hverandre. Idyllen kunne ikke bli bedre. Denne lille hvite stranden på en øy som var bortgjemt bak skjær og skog. Det føltes virkelig som vi var på en øde øy, lyden av båter langt der ute, fugler som var i trærne, vannet som plasket mot skjærene rundt stranden og pusten hans.

Jeg stod og nøt tilværelsen da jeg følte blikkene hans strømmet mot meg og pulsen min hoppet drastisk da han la hånden på skulderen min. Jeg lukket øynene og nøt hendene hans som hadde begynt å forføre meg. Det vibrerte i kroppen min så intens at jeg skalv i beina, jeg måtte åpne munnen for å få hive etter pusten. Hendene hans strøk meg sakte fra skulderen, opp til nakken min hvor han dro fingrene igjennom det lange mørke håret mitt. Den andre hånden hadde han lagt på brystene mine. Han snudde meg med ryggen mot han, dro meg tett inntil han og begjæret han var ikke mindre. Jeg kjente den harde i buksen hans tett inntil kroppen min. Pusten hans var i nakken min og han kysset meg lett mens hendene hans nå hadde forflyttet seg ned til lårene mine. Jeg flyttet beina litt fra hverandre for nå skrek kroppen min etter han, kjenne han inni meg, etter orgasme for å lette på den vibrasjonen som var innestengt i kroppen min.

Jeg vred hoftene til sidene mens jeg trykket meg inntil den harde i buksene hans. Han stod tett inntil ryggen min, bøyde meg litt framover og lot tungen sin skli på siden av halsen min. Hendene hans var nådd helt opp mellom beina mine og jeg hørte meg selv lage lyder nå. Fingrene hans strøk meg mellom leppene der nede mens de andre fingrene førte han inn i meg. Jeg kjente fingrene hans beveget seg inn og ut mens han sirkulerte på klitoris med de andre fingrene sine. Dette hadde blitt ”uten for min egen kropp opplevelse”, så intens, deilig og helt sykt hvordan kroppen min skrek etter å kjenne han inni meg. I min verden nå eksisterte bare vi og omgivelsene var bare der. Mine hender hadde jeg ført bak ryggen min hvor jeg fikk tatt opp knapper i shortsen hans og han tok av seg shortsen, før han igjen la hånden mellom skulderbladene mine og gav meg et trykk der for å vise til at jeg skulle bøye meg forover.

Jeg stod der i en 90 grader med kroppen, hendene mine var godt plantet på et lite fjell foran meg og bakdelen av hoftene mine skjøt mot han. Fuktigheten mellom beina mine kjente jeg nå på innsiden av lårene mine og hendene hans begynte å bli mer brutal der han rev skjørtet opp og over ryggen min. Den ene hånden hans klemte han hardt mellom beina mine mens han brukte den andre til å føre den store og harde inn i mellom leppene mine og inn i meg. Jeg ynket meg mens han førte den inn, det var en så utrolig tilfredsstillelse, det vibrerte i hele kroppen min mens han presset seg vei og helt inn til bunn. Neglene mine kloret i fjellet hvor hendene mine prøvde å holde balansen mens han hardt holdt fast i hoftene mine mens han kjørte seg hardt inn gang på gang.

Jeg la merke til nå at jeg mer eller mindre stod på tåhev der jeg stønnet i takt med den snart ultimale orgasmen. Beina mine skalv så intens, pulsen hamret mellom lårene mine, pusten min hveste mens han tok den ut og smurte den opp mot klitorisen min hvor han gned den våte stive opp og ned flere ganger. Musklene mine strammet seg og neglene mine kloret seg dypere ned i den lette jorden på fjellet i det han førte den inn igjen hardt og fort. Aldri før hadde jeg kjent en orgasme bygget seg opp kun ved sex, men her stod jeg ute i det fri med en stor og hard inni meg bakfra som klemte på de rette plassene. Plutselig stoppet han opp og jeg ville skrike om mer. Han snudde meg rundt, så meg dypt inn i øynene mine mens han strøk hånden sin mellom beina mine. Jeg mistet nesten balansen på grunn av den over opp hetende orgasmefølelsen som herjet og vibrerte rundt om i kroppen min. Jeg ville bare klore meg fast i kroppen hans som var svett og deilig.

Han tok godt tak rundt midjen min og løftet meg opp på fjellkanten, vippet skjørtet mitt opp igjen, men nå på magen. Blikket hans oste kåthet og hendene hans førte knærne mine til siden slik at hodet hans fikk plass mellom beina mine. Stønnene mine ble høyere og mer intens i det jeg kjente tungen hans treffe akkurat på klitoris med en sakte bevegelighet. Den ene hånden strøk han oppover den varme, svette kroppen min mens den andre hånden var godt plassert under hodet hans og jeg kjente fingrene hans skli inn i takt med tungen hans som var i full gang rett på klitorisen. Et sekund der trodde jeg besvimelse var et faktum, men jeg kloret hendene mine i hodet hans som var dypt nede mellom lårene mine. Jeg visste ikke helt om jeg ville dra bort hodet hans eller trykke det hardere ned. Følelsen var ny og hodet mitt var delvis forvirret ettersom disse helt nye orgasmetakene trengte seg inn over hele kroppen min og til slutt klarte jeg ikke å styre stønnene mine eller hendene mine. Alt jeg klarte var å lukke øynene, stønne høyt ettersom fingrene hans kjørte seg dypt inn i meg i takt med tungen som sirkulerte rundt klitorisen min. Når stønnene mine begynte å komme tettere og neglene mine hadde kloret opp skuldrene hans hevet han hode opp fra lårene mine, kysset magen min mens han sakte trakk fingrene ut av meg. Øynene mine var ville i blikket, hendene mine skalv like mye som beina mine. Han la hendene sine rundt midjen min igjen, løftet meg ned fra det lille fjellet og snudde meg rundt igjen. Hardt rev han opp skjørtet mitt og kjørte seg inn i meg før hendene mine hadde nådd fjellet foran meg.

Stønnene mine hadde hevet seg, gikk i raske tak og alt innenfor kilometer ville ha hørt meg, men alt var fjernet fra hodet mitt utenom den følelsen denne mannen gav meg. Jeg brydde meg ikke at vi stod midt ute i det fri, med båter på den ene siden og skogen på den andre. Alt som betydde noe var den store han kjørte inn i meg og oppnå denne voldsomme, ultimate orgasmen han hadde jobbet opp på meg. Der stod jeg bøyd forover, han godt inni meg bakfra, mens hendene mine prøvde desperat å finne noe som jeg kunne holde meg fast i ettersom hastigheten hans økte og jeg forstod at orgasmen hans begynte å oppnå toppstadiet. Det var så utrolig deilig når han kjørte seg hard inn, fort og jeg kjente den trykket inni meg på de punktene som utløser vibrasjonen i kroppen min. Det piplet svette fra panna mi og kroppen min var godt fuktig. Jeg kjente hendene hans stramme rundt hoftene mine og stønnene hans hisset meg enda mer opp.

Han kjørte enda mer hurtig og hardt nå og plutselig kjente jeg strømningene fra hele kroppen forsvinne ned mellom beina mine. Disse stønnene jeg kom med nå var litt mer skrik, hendene mine falmet desperat etter noe å klore i og hele underlivet mitt fikk krampeaktige sammentrekninger som fikk han til å stønne høyere, han kjørte seg hardere inn i meg og hendene hans grep etter fastere tak rundt hoftene mine. Jeg kjente knærne mine delvis sviktet med orgasmen som nydelig svevde inni kroppen min, men han holdt meg oppe med det faste grepet sitt. Mens han ennå noen ganger kjørte seg hardt inn i meg, stønnet høyere før han stoppet, holdt seg der tett inni meg, helt rolig mens kroppen hans nykket med orgasmen hans. Jeg pustet hurtig og fort, prøvde å komme til meg selv mens tilfredsstillelsen senket seg over meg. Når han trakk seg ut av meg, reiste jeg meg opp, skjørtet falt ned igjen over de våte lårene mine og jeg smilte til han. Han trakk på seg shortsen, trakk meg tett inntil seg og hvisket ”drømmedama mi” før han begynte å rå kline med meg.