En ny erfaring

Noen ganger, når samboeren min har sovnet på sofen tar jeg meg lange bad hvor jeg fantaserer om å kysse en annen kvinne, ta på henne og kjenne mine nakne bryster mot hennes.

Jeg og samboeren har akkurat flyttet til et nytt sted og jeg kjenner ingen. Min samboer har fotballtrening og guttekvelder og cognac klubb og blir samtidi kjent med alle naboene før vi engang har rukket å melde adresseforandring. Jeg derimot, er litt mer tilbakeholden. For å bli mer komfortabel med vårt nye hjemsted har jeg meldt meg inn i stedets treningssenter. et senter hvor vi med kode og kort kan trene til alle døgnets tider.

Jeg var likevel ikke helt komfortabel med å trene med masse folk jeg ikke kjente og sånne testestron kjemper som løftet vekter og heiet høylytt på hverandre og bestemte meg derfor for å trene utenfor såkalt "rush-hour". litt over ti fredag kveld slo jeg koden min og kom meg inn på senteret. Det var mørkt og vått ute og jeg skyndte meg frem til tredemøllen for å finne varme i kroppen. Ipoden holdt meg med selskap med deilig musikk som skiftet i takt med intervallene mine. Jeg kjente rask varmen komme og svetten på ryggen i det føttene mine fant den deilige rytmen der en kan jogge i evigheter mens tankene flyter fritt. Jeg var langt inne i denne verden da jeg merket min med-jogger. Jeg sendte et sideblikk for å se hvem som også valgte å trene så sent, og dertil på en fredag.

Hun var vakker.  Jeg er i et hetrofilt forhold, men har øyne i hodet og evne til å registrere om en kvinne er vakker eller ei. Jeg har også fantasier. Fantasier ingen vet om. Fantasier om andre kvinner. Noen ganger, når samboeren min har sovnet på sofen tar jeg meg lange bad hvor jeg fantaserer om å kysse en annen kvinne, ta på henne og kjenne mine nakne bryster mot hennes. Tilbake til denne joggeren. Hun hadde langt brunt hår bundet i en høy hestehale, olivenfarget hud og lange ben og en slank, sterk kropp. Jeg så tydelig musklene i leggene henens arbeide og forstod at i motsetning til meg var det ikke hennes første gang på dette treningssenteret.

Mine diskre sideblikk var nok ikke så diskre som jeg trodde for da jeg kikket på ansiktet hennes møtte jeg det grønne blikket hennes. Jeg skvatt og bommet på steget mitt. treemøllen holdt høy fart og sendte meg ubønnhørlig i kollbøtter rett i veggen i omtrent like høy fart. Skulder først, så kne og til sist bakhodet smalt inn i murveggen. "Å herregud, går det bra?" Hun var borte hos meg på sekunder, falt ned på kne. Hennes lange, slanke fingre lå på kneet mitt, den andre hånden strøk over hodet mitt og øynene hennes var bekymret. Jeg tok en mental statussjekk og kjente etter hvor det verket. Jeg fant ut at det nok så verre ut en det så ut, men at jeg hadde fått et brannsår på kneet.

Jeg sa dette høyt. "Vi får skylle kneet ditt i kaldt vann. Orker du stå?" Hun reiste seg og strakte samtidig ut hånden og støttet meg opp. Jeg stod som Bambi på isen, så hun besluttet å støtte meg videre inn i garderoben. Det ble en litt pinlig pause der jeg stod og kikket rådvill rundt meg. Jeg forstod at jeg burde gå i dusjen, men trodde ikke albuen min og armen skulle klare å få av den stramme treningsbehåen fra Nike, men jeg ville ikke kle av meg for en vakker fremmed heller. Som hun hadde lest tankene mine, smilte hun mot meg. "Jeg kan hjelpe deg av med toppen." hun gikk mot meg men stoppet, plutselig sjenert og avventende. Det var betryggende å se henne også famle, og jeg takket ja til hjelpen.

Kneet brant og svidde og jeg ønsket lise fra det kalde vannet. jeg strakte den gode armen over hodet og hun trakk t-skjorten min over armen og hodet for så å tre den over armen som hang slapt ned til siden. Jeg kjente pusten hennes mot huden min mens hun gjorde dette og brystene mine knoppet seg til svar. Jeg kjente dem stive mot bommulsbhen min og rødmet. Men hva kunne jeg gjøre?

Hun la t-skjorten min på benken og smilte blygt til meg. "Ser ut som du har brannsår på skulderen også. Tipper den kommer til å være rimelig blå i morgen" jeg kom ikke på noe å si, annet en ja, på utpust pustet jeg varmt mot kinnet hennes der hun lente seg mot meg og fisket fingrene inn under den stramme bhen min. Fingertuppen hennes berørte siden av brystet mitt idet hun vippet strikken rundt og vred den opp. Hun stod foran meg nå, ansikt til ansikt, den andre hånden tok tak i bhen på den andre siden, fingre under strikken. jeg så på leppene hennes, de så røde og modne ut. Blanke som om hun akkurat hadde slikket seg rundt munnen. Idet jeg tenkte det, slikket jeg mine egne lepper som i refleks.

Jeg kikket opp på henne og igjen stirret jeg inn i hennes grønne blikk. Hun stoppet opp. Jeg sluttet å puste. Hun tok et lite, nesten ubemerket skritt nærmere meg. Jeg trakk pusten i et gisp, og kjente huden min brenne, hele meg stå i brann. Hun skakket på hodet. Jeg slikket leppene mine igjen. et umerkelig smil lekte i munnviken hennes og så bøyde hun seg inn og kysset meg. Våre våte lepper møttes i et sugende kyss. Jeg skilte leppene mine og lot tungespissen min møte hennes. Jeg stakk tungen min lengre inn i munnen hennes og roterte den med hennes før jeg trakk den tilbake. Jeg bet litt og sugde forsiktig på overleppen hennes før jeg slapp munnen hennes.

Jeg var ør og det suste høyt i hodet mitt. I kroppen min dunket det tungt av en sult så sterk at jeg aldri hadde kjent noe lignende. Jeg var våt og varm og kåt. "Mmmm" hun slikket seg om leppene som om hun akkurat hadde spist is, men kikket på meg med like uforløst lyst som jeg hadde. Som svar på hennes tause spørsmål løftet jeg armen og lot henne ta av meg bhen min. Jeg var ikke lengre sjenert og brysvortene min stakk freidig mot henne. "Jeg tror jeg må dusje sammen med deg. I den forfatningen du er er det ikke forsvarlig å la deg dusje alene" smilte hun mot meg. Og med de ordene tok hun av seg t-skjorte og bh i et tak og blottet små stramme bryster med brune harde brystvorter. Jeg strakk min gode arm frem og førte fingrene mine over brysvorten hennes og kjente at det gjorde meg bare så mye, mye mer kåt.

Så deilig det var, dette myke og nye og ukjente. Hun lente seg mot hånden min og strakte seg samtidig etter snoren i treningsbuksen min. "Vi må se å få kledd av oss" sa hun bestemt. Men jeg merket at stemmen hennes var grøtete og tok det som et godt tegn. Hun dro av meg buksene, hjalp meg av med sko og sokker og til sist trusen min, før hun kledde av seg selv. Da vi stod nakne tok hun hånden min og ledet meg inn i dusjen. I den inneste båsen satte hun på vannet og trakk meg inn under vannstrålen der hun kysset meg igjen. denne gangen hardene, mer sulten, mer utilslørt. Tungen hennes var i min munn, krevende, kroppen hennes klemt inn mot min. Jeg klemte tilbake mens jeg befølte brystene hennes. Hånden hennes lå på rumpen min, hun presset meg mot seg mens hun gned seg inntil meg. Hun stønnet og jeg møtte hennes stønn med mitt.

Hånden min tvilte bare i et sekund før den forlot brystet og prøvende og uvant førte jeg den over hennes flate mage, forbi navelen og ned mot dette nye og uvante. Over et glatt venusberg så lik meg og så helt nytt førte jeg pekefineren ned mellom leppene. Hun stønnet mot halsen min, og det svartet for meg. Hun var våt og varm og jeg kjente den harde klitorisen hennes mot fingrene mine. Jeg visste instinktivt. Jeg tok to fingre og la på hver side av klitoris, vippet dem vekselvis og klemte, hardt, lett, raskt, sakte. Til min store glede og overraskelse gikk det ikke lang tid før hun visket "Jeg kommer. Åh, jeg kommer" før hun stønnet og ristet mot fingrene mine. Pusten hennes kom i korte støt og øynene var klemt igjen.

Jeg kjente det varme vannet renne over oss, stryke over oss, og tiden stod stille og resten av verden glemt. " La meg..:" så hun bare før hun tok vekk hånden min og begynte kysse meg. først pannen, så kinnet, så munnen. Hun dvelte med tungen på leppene mine, fuktet og sugde, bet litt. Lekte med meg. Så halsen min før hun lente seg ned og tok brystvorten min i munnen. Å herlighet, det var noe av det beste jeg har kjent når hun sugde meg. Det var pirrende, forbudt og noe aldeles nytt. Hodet hennes beveget seg ned over magen min og jeg kjente jeg knakk i knærne da jeg forstod hva hun hadde tenkt til. "Hold deg fast" hvisket hun mot navlen min før hun kysset seg ned mellom bena mina.

Hun satt på kne nå og lente hodet mot meg. Jeg kjente pusten hennes først, og så kjente jeg tungespissen. Jeg trodde jeg skulle besvime det var så nydelig. Hennes delige myke kvinnelepper omkranset klitoris, tungen hennes presset på og slikket meg i harde drag. Hun vekselvis slikket og sugde og jeg kjente orgasmen bygge seg opp som en ild i korsryggen som flammet opp og spredde seg til resten av kroppen. Jeg eksploderte i flammer som fugl fønix av asken var jeg født på ny idet orgasmen bølget gjennom meg. Hun holdt meg fast så jeg ikke skulle falle i dusjen og følelsen av hennes spreke armer og stramme kropp, myke bryster forsterket opplevelsen og jeg bølget i hva som føltes evig. Jeg stønnet høyt i nytelsen. Da orgasmen avtok og hun merket at jeg kom til meg selv igjen, tok hun shampoflasken og vasket håret mitt forsiktig. En perfekt slutt på en annerledes opplevelse....