En natt ren nytelse | Kondomeriet

En natt med ren nytelse

Jeg og min kjæreste har hatt et veldig godt sexliv, og en gang bestemte han seg for å ha det litt gøy med meg... Når jeg kom hjem fra jobben en dag, var det helt mørkt i hele huset. Det var sent på kvelden, og det eneste som gjorde at jeg kunne se noe, var en rekke av duftstearinlys, som sto på rekke og rad. Jeg fulgte den og endte opp på soverommet vårt, som var svakt belyst av duftlys. Jeg kunne se kjæresten min. Jeg oppdaget plutselig at han var helt naken, og jeg fikk en sitring i kroppen. Plutselig var han borte, og snart hørte jeg et ”klikk” som betød at døra var låst. Allerede kjente jeg at jeg begynte å bli våt nedentil.

”Legg deg på senga…” Hørte jeg han si. Jeg la meg ned på senga, og skvatt litt til når jeg kjente hendene hans dra av meg de høyhelte skoene mine. Han dro sakte av meg strømpebuksene mine, og så trusa og skjørtet. Jeg kjente at hendene hans strakk seg under toppen min, og åpnet BH-en min. ”Ta av deg toppen…” sa han nå. Jeg gjorde raskt som han sa, og han fikk lett vekk BH-en min. Han tok tak i den ene hånda mi og bandt et lærbånd fast rundt den. Det samme gjorde han med den andre armen, og de lå nå ut til begge sider, og var liksom bundet fast under senga.

Bena mine ble også bundet i lærbånd som kan strammes og slakkes, og de ble dratt et stykke fra hverandre. Jeg kjente at jeg ble kåtere og kåtere. Der lå jeg, kliss naken, fastbindte hender, og bena tvunget ut til hver sin side. Han la den ene hånden sin under meg, og følte på brystene mine. Han humret litt når han merket at brystvortene mine var harde som stein. Han satte seg oppå meg, og begynte å kysse meg nedover halsen. At skaftet hans berørte ryggen min, gjorde at jeg begynte å vri meg. ”Vær så snill!” klynket jeg. Det virket ikke som at han brydde seg, men bare fortsatte nedover ryggen min.

Fingrene hans begynte å leke med klitoris. De strøk lett over det ømme punktet, før de så vidt gled inn i musa mi. Han dro de ut igjen og jeg hørte romstering i en plastpose. Så kjente jeg at en dildo ble stukket inn i musa mi, og satt på svakeste vibratornivå, mens du begynte å massere brystene mine. ”Åh, Guuud!” stønnet jeg, men du lot det vente. Snart satte du dildoen på høyere nivå, og etter kort tid, var den på det aller høyeste nivået. Du kysset meg, småbet meg i nakken, i øreflippene. Alt nøt jeg. Alt var som å bli godtatt av Gud, men du ville vente med å la meg nå klimakset, så du tok ut dildoen, og jeg følte det plutselig skikkelig tomt.

”Sug meg…” sa du med grøtet stemme. Jeg puttet penisen din inn i munnen min, og begynte å slikke opp og ned på skaftet ditt. Jeg hørte deg stønne flere ganger, og sugde svakt. Snart gjorde jeg det sterkere og sterkere. Ville kjenne smaken av deg, og rett før du sprakk dro du deg ut av munnen min. Så dro du bena mine enda lenger fra hverandre, og begynte å fingerpule meg, men du gikk aldri helt inn. Jeg strammet musklene rundt fingrene dine, for å holde dem inne, men du dro dem alltid ut. Så kjente jeg den varme tunga di slikke rundt klitten min. Jeg kunne kjenne hvor mye jeg trengte deg. Du pustet svakt på klitoris, og jeg vred på meg. Du skjønte GODT hva jeg ville, og så var det endelig min tur.

Pikken din gled sakte inn i meg, og trakk seg ut igjen. Inn og ut. ”Bruk musklene!” peste du. Og jeg strammet og slakket i takt med deg. Etter hvert gikk det raskere og raskere. Jeg kjente at du smurte glidemiddel i analåpningen min, og satte inn dildoen og skrudde den på maks styrke. ”Mer! MER!” skrek jeg. Du kjørte deg hardt inn og ut. Begge stønnet, og jeg klynket flere ganger. Ofte måtte jeg bite meg i underleppe for ikke å skrike. Det var så deilig! ”Nå kommer jeg!” halvveis skrek, halvveis stønnet jeg. Og nesten samtidig, sprutet vi inn i hverandre. Du trakk deg ut, og dro ut dildoen. ”Slipper du meg løs?” stammet jeg pesende. Hjertet mitt dunket raskt. ”Slippe deg løs?” gjentok du. Jeg vridde hodet mitt mot deg og så spørrende på deg. Så satte du dildoen inn i musa mi og gikk mot stua og kjøkkenet. ”Vi har hele natta på oss!” sa du bare og smilte svakt. Bena mine sto ut til begge sider, og dildoen sto på maks inni meg. Jeg ble våtere og våtere, kroppen min bygde seg opp til en ny runde med ren nytelse…