En natt med Andrea

"Jeg kysset innsiden av låret hennes, og pusten hennes ble tyngre jo nærmere jeg kom kjønnet hennes."

Første gang jeg så henne var utenfor puben. Jeg sto alene og tok en røyk og hun sto sammen med sine venner. Jeg tenkte at hun var det vakreste jeg noen gang hadde sett. Hun lo og kastet på det lange, blonde håret. Jeg samlet opp motet mitt og gikk og introduserte meg. -Andrea, sa hun mens hun tok meg i hånden og smilte. Jeg ba henne komme inn og hilse på resten av vennegjengen min. Hun fant raskt tonen med oss alle og ble et fast inventar når vi var på fest.

Vi flørtet. Ikke mye, ikke nok til at andre kunne se det. Et lite stryk på låret, klemmer som varte litt for lenge, små kyss fremfor kameraet. Vi var forsiktige, for Andrea hadde kjæreste. Forholdet skrantet, hun ville ut av det, men klarte ikke helt å forlate ham. Andrea sa hun måtte på do og spurte om jeg ville bli med henne. Jeg satte meg på en kommode og ventet til hun var ferdig. Hun stilte seg fremfor meg og sa: -Jeg trodde aldri jeg kunne få følelser for jenter helt til jeg traff deg.

Så kysset hun meg. Det kjentes som små lynnedslag i kroppen. Jeg forsvant helt i kysset hennes. Det var et sultent kyss, jeg lot hånden gli gjennom håret hennes mens kysset ble mer og mer intenst. Vi ble avbrutt av et bank på døra. Øynene våre møttes og vi gikk ut til resten av folkene mens vi prøse å late som ingenting. Det var vanskelig å late som ingenting. Jeg ville ha mer og jeg visste at hun også ville det. Vi dro ut på den samme puben hvor jeg først møtte henne.

Etter stengetid klarte vi ikke å holde oss lenger. Mens vi gikk hjem til meg var hendene våre over alt. Vi holdt hender, jeg strøk henne på kinnet og vi måtte stoppe et par ganger for repriser av kysset på badet. Vi gikk rett og la oss. Vi lå begge i undertøyet og jeg lå og studerte kroppen hennes. Under den blå bhen var det store bryster jeg strøk henne forsiktig over magen. Jeg kunne kjenne gåsehuden under fingrene mine. -Jeg fryser, sa hun og tok hånden min i hennes.

Jeg la meg på siden inntil henne og holdt rundt henne. Hun la hodet mot skulderen min og jeg kunne kjenne pusten hennes mot halsen min. Hun kysset meg. Først på skulderen, så på halsen. -Jeg har hatt lyst til dette så lenge, hvisket hun. Jeg løftet opp haken hennes og kysset henne. Hun laget en svak stønnelyd og jeg presset henne nærmere meg. Jeg strøk henne nedover armen, på hoften og ned til trusekanten. Jeg strøk henne på rumpa og tilbake på hoften. Jeg lot hånda sakte gli innfor trusa.

Hun la seg på rygg, og jeg lente meg over henne. Jeg kysset henne på nytt mens hånda sakte beveget seg over kjønnsleppene hennes. Hun stønnet. Høyere denne gangen. Jeg lot en finger gli mellom leppene hennes. Først lett over klitten hennes, så nedover. Hun var veldig våt og stønnet høyt da jeg lot en finger gli inn i henne. Håndflaten presset mot klitten hennes, og samtidig bevegde jeg fingeren inn og ut. Pusten hennes ble tyngre og den ble avbrutt av høye stønn. Jeg tok ut fingeren og strøk henne over klitten igjen. Jeg gjorde tegn med hånda om at hun skulle legge seg på siden.

Jeg tok av henne bhen og brystene hennes veltet ut. Jeg tok det ene brystet i hånda og kysset det. Jeg lot tunga gli over den harde brystvorten og bet lett i det. Hun stønnet og kastet hodet bakover. Jeg hadde lagt meg oppå henne, og jeg kunne kjenne at hun gned undelivet mot foten min. Jeg bevegde meg nedover mens tunga lagde et vått spor på magen hennes. Jeg reiste meg på kne og slet av henne trusa. Hun spredte bena og lokket meg mot det våte kjønnet hennes.

Jeg kysset innsiden av låret hennes, og pusten hennes ble tyngre jo nærmere jeg kom kjønnet hennes. Jeg kysset henne på kjønnsleppene og lot tunga separere dem. Da tunga møtte klitten hennes spendte hun ryggen i en bue. Hun knyttet nevene mens hun holdt i lakenet. -Åh, herregud, ikke stopp! Ba hun. Tunga bevegde seg i sirkler rundt klitten hennes og jeg førte to fingre inn i henne. Jeg lot fingrene finne g-punktet og masserte det. Hun pustet raskere og raskere. Jeg la hele tunga over klitten hennes og slikket den. Hun stønnet. Høyere og høyere. -Jeg kommer! Nærmest ropte hun. Hele kroppen hennes spendte seg og med et høyt rop kom hun. Hun hadde små svetteperler på pannen og hun hadde et stort smil om munnen. Den natten sov vi tett inntil hverandre. Begge to nakne og fornøyde.