En lørdagskveld hjemme alene…

Det er tidlig lørdags kveld og jeg er rastløs. Jeg har enda ikke funnet ut hva jeg skal gjøre i kveld. Alle venninnene mine er opptatt denne kvelden og det frister ikke å dra alene ut på byen.

Jeg sitter og surfer på nettet da jeg hører et pling. Det er Silje som kaller meg opp på MSN. Jeg svarer henne glad, endelig noen å chatte med. Hun virker glad og opprømt og er ivrig etter å få meg til å koble inn webkameraet mitt. Hun har kjøpt seg nye klær hun ønsker å vise meg. Jeg smiler litt for meg selv. Tross alt bor vi jo praktisk talt vegg i vegg, men likevel bruker vi pc’n for å kommunisere sammen.

Vi ble sittende å chatte sammen en god stund. Jeg henter meg et glass vin og føler meg lettere til sinns. Silje forteller at hun venter på at Tom, kjæresten hennes skal komme. De har planer om å hygge seg hjemme i kveld sier hun og blunker skøyeraktig til meg. Jeg spør uskyldig hvilke planer de har. Silje ble blussende rød og kaster et stjålent blikk over skulderen. Hun forteller at hun har kjøpt seg lekkert undertøy hun har tenkt å forføre Tom med senere på kvelden. Hun hadde også leid en erotisk film de skulle hygge seg med. Jeg kjenner en varme sprer seg opp mellom beina.

Tom er en utrolig kjekk mann med en sexy rumpe. Jeg har mang en gang kledd av ham i tankene og må nok innerst inne innrømme at jeg misunner Silje kjæresten hennes. Selv har jeg vært alene i flere måneder og savnet etter en varm hard kropp har gjort meg ganske så sulten på en omgang i halmen.

”Såpass!” sier jeg med et litt spørrende blikk. ”Tror du at du klarer å tenne han da?” Det ringer på døra til Silje og hun spretter raskt opp. Kort tid etter er hun tilbake igjen, denne gangen med noe hektiske røde kinn. Hun forteller at hun må slutte. Med et lurt smil avslutter hun med at hvis hun ikke klarer å tenne han, skal hun sende bud etter meg!!! Hun vet at jeg er litt heit på han, noe hun synes er morsomt og noe hun elsker å tirre meg med. Jeg sender et stort dunkende hjerte som wink og avslutter med å skrive: ”Heldiggrisen!” Jeg åpner opp Exploreren som ligger i bakgrunn og går tilbake til å surfe på nettet.

Jeg klarer ikke å skyve bildet av Tom’s kropp som jeg i fantasien kler naken bort fra netthinnen. Til slutt bestemmer jeg meg for å lese en bok istedenfor og lukker Explorer. Da oppdager jeg at MSN til Silje fremdeles står åpen, og en pil av begjær treffer meg. På skjermen ser jeg Silje og Tom i het omfavnelse. En varm bølge av lyst blusser på ny opp i meg og jeg blir sittende å se på dem med sultne blikk.

Tom holder på å kle av Silje plagg for plagg og det nye sorte undertøyet kommer til syne. Jeg kjenner at jeg er blitt varm og våt mellom bena og lar fingrene gli lett nedover blusen og over brystene og merker at pusten går litt fortere.

Jeg knapper opp blusen og vrenger av meg BH’en. Brystvortene strutter og lengter etter berøring. Jeg lukker øynene og begynner å kjæle med dem. Et stønn unnslipper og jeg kliper litt hardere i brystvortene. Så skiller jeg lårene slik at jeg får en hånd nedi buksa. Underlivet roterer og jeg kjenner at trusa er blitt våt. Jeg klarer ikke å slippe blikket fra skjermen og ser sultent på hva Silje og Tom foretar seg

Det virker som om Tom føler blikket mitt, så han snur seg og ser mot skjermen og blikkene våre møtes. Han smiler sensuelt til meg og viser seg fram i hele sin stående prakt. Ååh! Jeg er nå så kåt at jeg enser ikke min egen nakenhet her jeg sitter før jeg oppdager at blikket til Tom dveler med mine fulle bryster. Jeg griper begjærlig i dem og lar tungen min gli lekent over leppene og ser med et sløret blitt tilbake på han. Jeg ser at dette tenner han ytterligere og nå snur han seg mot Silje og peker mot meg på skjermen. Hun ser også hit og får øye på meg. Jeg følte meg med ett veldig naken der jeg står og beføler brystene mine, men blikket til Silje er svart av begjær hvorpå hun demonstrativt stryker hendene nedover kroppen til Tom og griper tak i staken hans. Så snur hun hodet mot meg og kaster på hodet for å signalisere at jeg også skal komme før hun deretter kaster et sultent blikk opp på Tom før hun tar hele ham i munnen og begynner å suge han.

Jeg ser at Tom kaster hodet bakover og presser hoftene mot henne. Helt tørr i munnen blir jeg sittende å se henført på dem, og vet ikke av det før jeg sitter og suger på pekefingeren min samtidig som jeg stønner og lar underlivet mitt svaie i takt med Tom’s bevegelser. Tom kastet et nytt blikk i retning av meg og vinket ivrig til meg at jeg skal komme bortover til dem før han på ny hengir seg til nytelsen.

Det tok ikke mange minutter før jeg med bankende hjerte sto utenfor terrassedøra til Silje. Som vanlig tok jeg snarveien gjennom hagen, og i det jeg åpnet døra hører jeg stønnene til Tom. Jeg lukker terrassedøra og smetter raskt av meg klærne og går inn bare iført g-streng og en BH. Jeg blir litt usikker på hva jeg skal gjøre, de virker så opptatt der Silje står på kne foran Tom og hvor han holder i håret hennes samtidig som han roper ut sitt åååå. Nølende går jeg nærmere.

Tom åpner øynene og ser på meg med sine grønne øyne som lyse at nytelse. Han peker mot Silje som om han ønsker at jeg skal komme nærmere. I tankene ser jeg for meg hvordan jeg stryker hendene nedover de nakne rumpeballene til Silje. Jeg vet ikke ordet av det før jeg står der tett inntil henne og legger forsiktig handa mi nederst på ryggen hennes. Jeg kjenner at hun er våt av svette og handen min glir nesten av seg selv nedover til fingertuppene mine finner det punktet nederst på ryggen som går over til å bli en sprekk. Med fingertuppen skyver jeg bort g-strengen og jeg følger meg frem nedover i sprekken til jeg først kommer til anus hvor jeg raskt slikker på en finger og fort stikker den inn.

Ett stønn unnslipper Siljes lepper. Med den andre hånda fortsetter jeg nedover til jeg finner den våte grotten hennes. På ny smetter fingeren inn og en svuppende lyd høres når den blir våt av hennes safter. Jeg kjenner et sug i underlivet og et stønn unnslipper leppene mine. Jeg merker at jeg ubevist har stilt meg tett tett inntil hennes lår slik at kjønnet mitt presses mot henne. Jeg gnir meg mot låret og kjenner hvor våt jeg er.Hun slipper staken hans og retter seg opp.

"Hei" sier hun og ser meg dypt inn i øynene med et sløret blikk. Hyggelig at du vil være med å leke, fortsetter hun og skreller av meg BH’en og stryker hånda si over det ene brystet mitt. Jeg kjenner at brystvorten stivner til og et blaff av kåthet går igjennom meg. Leppene hennes er våte etter å ha smakt på manndommen til Tom. Jeg bøyer meg fram og slikker av leppene hennes. Med en finger i anus og den andre inn i den våte grotten samtidig som jeg kjenner smaken av Tom gjør at det bruser i ørene mine, og jeg suger sultent videre på leppene hennes samtidig som fingrene går ganske så brutalt inn og ut av henne.

Gjennom leppene hennes unnslipper råe hyl og jeg kjenner at hun rister av begjær før hun til slutt river seg løs fra ekstasen og vi havner i en het omfavnelse hvor vi grådig suger hverandres lepper og Silje stikker tungen sin langt inni munnen min og tungene våres nesten slår knute på seg. Begjæret brenner i hele kroppen og så kjenner jeg hender som stryker over ryggen min. Jeg skvetter til da jeg hører stemmen til Tom hviske rett inn øret mitt. Han sier at han ønsker å ta meg bakfra mens jeg tilfredsstiller Silje. Jeg nikker og sammen går vi mot senga til Silje hvor jeg bestemt dytter henne ned på ryggen.

De nakne brystene strutter mot meg og blikket mitt glir nedover henne og det er en fryd å se hvor hun nyter situasjonen. Hun ligger der med lukkede øyner og venter på at jeg skal forsyne meg av henne. Jeg river av henne den lille trekanten av en g-streng og sprer lårene hennes slik at hele herligheten hennes åpner seg og jeg kan se rett inn i hennes våte grotte. Jeg stryker lett over lårene hennes og kjenner at hun skjelver av begjær.

Som i transe setter jeg meg på knær mellom hennes skrevende ben og bøyer meg fremover for å slikke henne på innsiden av lårene. Brystene mine streifer så vidt borti henne, og jeg skyter hoftene og baken oppover slik at jeg viser fram hele min herlighet for Tom som følger tett på meg bakfra. Jeg kjenner hans varme store hender som stryker over meg, oppover ryggen og grådig griper fatt i brystene mine. Samtidig kjenner jeg den stive manndommen hans stritte der han legger seg over meg og gnir seg tett inntil meg.Jeg glemmer helt Silje som pustende ligger under meg og bare kjenner på begjæret til Tom.

Jeg blir rykket tilbake til nåtiden idet Silje med en bedende stemme ber meg om å fortsette. Med en våt tunge slikker jeg meg lenger og lenger opp til jeg omsider finner fram til henne. Jeg bruker tunge og lepper og suger og kjæler med vagina før jeg fortsetter videre opp mot klitoris. Et stønn unnslipper Silje og jeg finner den oppsvulmede klitoris og forsiktig lar tungen sirkle rundt til jeg hører at pusten hennes går i korte hiv. Samtidig merker jeg at Tom fremdeles kjæler med brystene mine. Brystvortene mine er blitt harde, og det går ilinger i hele kroppen når han klemmer og sliter opphisset i dem. En ild er tent i meg nå som jeg bare må få utløp for. Nesten desperat famler jeg med høyre hånd bakover til jeg griper fatt i manndommen hans. Ahh, hvor våt han er ytterst på tuppen!!! Jeg snur meg mot hans store stå og slikker sultent på den, suger på den som om det var en kjærlighet på pinne. Jeg hører han snapper etter pusten, så jeg fortsetter med å bruke tennene forsiktig og biter meg veg oppover og oppover til jeg tilslutt prøver å sluke ham, men selv hvor storkjeftet jeg er så klarer jeg ikke å sluke han helt.

Bak meg hører jeg Silje reiser seg opp fra senga. Jeg kjenner at hun stryker over ryggen min og åler seg fremover mot meg hvorpå hun smyger seg frem og suger seg fast i det ene brystvorten min som Tom nå har sluppet samtidig som hun famler seg nedover meg til hun kommer til skrittet mitt ååå hvor hun finner klitoris og begynner forsiktig å massere meg. I nytelsen slipper jeg Tom, men han griper fatt i hodet mitt og er ikke sen om å presser seg mot meg igjen som om han tigger om å få slippe inn. Jeg åpner munnen litt mer slik at han kommer inn.

Samtidig suger og biter jeg han i takt med masseringen til Silje. Jeg kjenner at Tom er på nippen til å miste kontrollen, han begynner å rykke ukontrollert. Selv med munnen full av han klarer jeg å trenge fram høye stønn i takt med Siljes taktfaste hånd. Det bruser til i årene, høyere og høyere, det er like før jeg går fra sans og samling. Jeg skvetter til da en lang og ilter ringing får meg tilbake til virkeligheten igjen.

Forfjamset prøver jeg å kave meg opp, der jeg ligger henslengt i en lenestol hvor den ene foten ligger over armlenet og hvor den ene hånda mi er innenfor trusa, våt av mine egne safter samtidig som brystholderen var skjøvet opp slik at brystene mine var blottet og jeg holdt et godt tak om det ene brystet med den andre hånda. På ny ble stillheten flerret opp av ringinga på døra, denne gangen enda mer ilter enn forrige gang.

Helt varm i ansiktet forsto jeg at det var Silje som ringte på døra. Her hadde jeg drømt meg helt bort i mitt begjær. Famlende fikk jeg kledd på meg og stormet bort til døra. Utenfor sto både Tom og Silje smilende, hånd i hånd. Silje ler og forteller at det ville bli enda bedre om jeg også kommer inn til dem for å se på video sammen med dem. Blikket Tom sender meg får meg nesten til å lure på om det hele hadde vært en vill drøm eller… Med bankende hjerte følger jeg etter dem samtidig som jeg tørker av fingeren min etter besøket i grotten. Kan virkeligheten bli enda bedre eller ???

- Les flere heftige historier, skrevet og levert av Kondomeriets kunder - Besøk nettbutikken til Kondomeriet og la deg inspirere... - Finn den dildoen som passer best for deg.