En litt annerledes skolelæring

Det var kun et fag jeg strøk i hvert år på eksamen. Historie. Jeg måtte få noen som kunne lære meg det ordentlig, det var den eneste måten jeg kanskje kunne ha en sjanse til å bestå faget. Jeg visste at den kjekke latinamerikaneren jeg hadde studert sammen med, hadde gått ut med glanskarakterer. Han hadde alltid bare vært så mystisk av seg, og det var ikke mange ord vi hadde utvekslet sammen i løpet av studietiden.

Jeg bestemte meg for å søke opp nummeret hans, og sendte han en melding der jeg forklarte kort hvem jeg var, og ba pent om han kunne hjelpe meg. Mot betaling selvfølgelig. Han var den eneste muligheten jeg kunne komme på. Han besvarte meldingen, og sa vi kunne ordne det. Jeg måtte bare ta med bøkene, og møte hos han i morgen kveld. Jeg var overlykkelig, hadde ikke forventet meg å få et ja fra han.

Med tanke på hans utseende, så gjorde det meg litt nervøs. Jeg kledde meg opp med litt ekstra utringning. Jeg hadde jo et lite håp om å bli lagt litt ekstra merke til, selv om det var læringen som skulle stå i fokus. Jeg ble helt satt ut når jeg var på plass i leiligheten hans. Han hadde tent mange stearinlys rundt om i leiligheten, og satt to vinglass og en vinflaske på bordet.

Kysset han ga meg på kinnet når jeg kom, førte meg så nær at jeg kunne lukte den gode duften av han. Vi åpnet vinen, og han foreslo vi skulle prate litt, og bli bedre kjent før vi startet læringen. Jeg hadde lagt bøkene på bordet klare. Men ikke en eneste bok ble åpnet i løpet av hele kvelden. Det viste seg til å bli en kveld jeg aldri hadde sett for meg, fra det øyeblikket jeg tekstet han.. Før jeg visste ordet av det var han allerede på vei inn på soverommet, bærende på meg i armene hans.

Han slang meg nedpå sengen, og begynte rive av meg klærne. Han samlet armene mine sammen, og satt på håndjern som han festet til sengekanten. Han beit meg forsiktig i øreflippen, og hvisket ”han gledet seg til å få nyte meg. ”Jeg kjente spenningen i kroppen, og kåtheten som steg enda mer. Han tok tak i lårene mine, og spredde dem. Jeg kjente spyttet hans rennende nedover musa mi, og tungen som så vidt berørte.

Han slikket forsiktig med tungespissen, og plutselig tok han med større deler av tungen og gjorde slikkingen mer intens. Han begynte å suge forsiktig på klitoris, og jeg kjente da at jeg ikke klarte mer, jeg ville kjenne han inni meg. Det tok ikke mange sekunder før klærne hans var av, og jeg kjente den harde pikken gli rett inn i meg. Han vrei meg rundt så han kunne ta meg bakfra. Jeg var ennå bundet til håndhjernene i sengekanten, så det var han som tok styringen.

Han klasket til meg på rumpa, flere ganger imens han knullet meg hardere og hardere. Jeg stønnet så høyt at jeg er sikker på det kunne vekket opp hele nabolaget. Han merket på meg at det nærmet seg, så han tok hånden foran på meg og gnikket imens han kjørte på. Fortere og fortere, og hardere og hardere. Jeg hadde aldri kommet så EKSTREMT før.

Jeg var helt ferdig, og hele kroppen skalv. Til slutt hvisket han meg i øret ” Skolelæringen er ikke så viktig, viktigere at du lærer deg å føle på hvordan en ordentlig orgasme kjennes ut. ”Ingen tvil om at jeg gikk ut den døren en erfaring rikere!