En litt anderledes sydentur!

Det var en varm dag på stranda og ettermiddagen nærma seg. Jeg begynte å bli sulten og bestemte meg for og gå opp mot stranddusjene for å skylle av meg saltet fra vannet og sanden på føttene. Dusjene lå litt lengre bortenfor stranda. Jeg la fra meg tingene mine og gikk inn til den innerste dusjen Jeg var den eneste som var der. Det var fremdeles ganske varmt ute og sola skinte. Varmen ga meg en pirrende følelse. Jeg stod lenge å nøt det kalde vannet som rant nedover kroppen min. Jeg åpnet øynene for å se om noen andre hadde kommet, men da jeg ikke så noen bestemte jeg meg for å ta av bikinien. Jeg lukket øynene å begynte å ta forsiktig på meg selv... Hendene mine gled forsiktig over brystene mine og ned mot den våte fitta mi... Forsiktig begynte jeg og massere klitten min... Det var så deilig.

I og med at jeg var på en offentlig plass så holdt jeg ikke på så lenge. Da jeg åpnet øynene merket jeg at det var en gutt som stod å smugkikka på meg... Jeg smilte lurt til ham og ga ham et lite hint om og komme bort. Han så på meg at jeg var kåt og jeg hadde ett lite håp om at han kunne gjøre noe med det. Da han kom bort studerte jeg ham en liten stund... han var høy, hadde grønne øyne, mørkt hår og var ikke den mest veltrente gutten i verden, men han var skikkelig søt og jeg likte det jeg så. Han sa plutselig: "Var ikke meningen og stirre så mye, men jeg klarte ikke ta øynene bort fra deg... Du var så vakker der du stod". Det tente meg enda mer. Jeg sa til ham at jeg likte at han så på meg og tok iniativet til å kysse ham. Mens jeg kysset ham begynte han å beføle meg ned over ryggen og rumpa og jeg ble mer lysten. Han stod såpass tett inntil meg at jeg kunne kjenne den harde kuken hans mot meg og det eneste jeg ville nå var at han skulle ta meg, hardt.

Han dytta meg litt fra seg og begynte å massere klitten min... Sakte gled to fingre inn i den våte fitta mi, det var så deilig. Knærne mine skalv og jeg var skikkelig kåt nå. Etter en stund med tung pusting å småstønning ble jeg litt sjef å sa: "legg deg ned, jeg vil ha mer!" Han la seg ned og jeg begynte å suge han... jeg så på ham at han likte det og merka på han at det ikke var så lenge til han kom. Jeg satte meg oppå han å begynte å ri ham... orgasmen bygde seg opp for begge to, og siden dette var noe jeg antakelig aldri fikk oppleve igjen på en stund sa jeg: "Hold ut, jeg vil komme med deg!" Han holdt ut og vi fikk en herlig orgasme sammen. Da vi var ferdig kyssa jeg ham på panna å sa: "Kanskje jeg bør dra til syden litt oftere." ;) Han smilte lurt å sa seg enig. Vi møttes flere ganger i løpet av uka og det ble flere hete kvelder.