En lett nattbris

Det begynner å bli kveld. Silkekåpen føles kjølig rundt kroppen min mens jeg ser ut av vinduet. Solen har begynt å gå ned over horisonten og gult løv faller ned fra trærne. Han er bak meg.

Jeg kjenner hans pust i nakken og den gode følelsen gir meg forhåpning om det jeg vet som kommer. De sterke armene hans tar rundt hoftene mine, en hand drar sakte i den ene enden av silketauet som holder kåpen. Etter det er det bare å la det siste av silken skli nedover kroppen min mens jeg kjenner øynene hans se på meg med begjær.

Heten i rommet har begynt å øke sammen med min pust etter at han har snudd meg og lagt meg ned på sengen. Hendene hans stryker over mine skuldre, mitt bryst og nedover magen mot mellom bena. Et lett stønn unnslipper munnen min og hans myke lepper treffer mine i en dans med våre tunger. Fingrene hans blir våtere jo mer han stryker kjønnet mitt. Hele kroppen min skriker stumt for mer. Mer av han.Det er som om tiden står stille, og i dette øyeblikket er det bare vi to som eksisterer. Hans munn beveger seg fra munnen min til halsen og jeg lukker øynene i nytelse. Jeg tar mine hender opp og stryker håret hans mens jeg lar hans munn fortsette med sine underverker. Akkurat da jeg begynner å bli utålmodig reiser han seg opp fra meg. Jeg åpner øynene igjen til å se T-skjorten blir tatt av og buksene falle ned på gulvet.

Jeg setter meg opp, reiser meg fra sengen og går bort til han, lar mine hender stryke over brystet hans. Han holder rundt meg, lar hendene gli lenger ned og beføler meg mer. Plutselig høres en lyd når han klasker den ene rumpeballen min og et overaskende stønn kommer ut av meg. Han smiler fornøyd og jeg smiler tilbake før jeg sakte setter meg ned på huk mens jeg kysser han nedover brystet. Til slutt har jeg den foran meg, hans harde penis peker mot meg. Det er som om jeg hører den trygle for å bli befølt, så jeg tar den ene hånden min rundt den og stryker lett frem og tilbake.Han sukker lettet, smiler og ser ned på meg. Ingen ord trengs mellom oss for å forstå hva den andre vil ha. Jeg ser han i øynene mens jeg forsiktig lar tungen min gli rundt tuppen. Han stønner og forsiktig lar jeg hånden bli erstattet av munnen min. Det er lett å forstå at han liker det, for jeg føler han prøver å holde tilbake fra å presse seg lenger inn. Jeg suger han lett, tungen min sirkler rundt han og et stønn høres.Det tar ikke lang tid før han ikke klarer mer. Han trekker seg ut av meg, løfter meg opp og legger meg tilbake på sengen. Igjen møtes munnen hans og min i et hett kyss og kroppen hans plasserer seg mellom bena mine. Jeg stønner midt i kysset når følelsen av noe hardt presser seg sakte inn i meg, fyller meg opp og får pusten min til å gå fortere enn noen gang før. Øynene hans møter mine når han setter seg mer til rette, og begynner å støte inn og ut av meg.

Lyden av flere stønn og hud som møtes hverandre fyller rommet. En deilig følelse av at armer og ben blir til myk gele sprer seg i meg. Han tar bena mine over skuldrene så han kan støte dypere. Jeg føler meg trangere og trangere samtidig som han blir større og større. Jeg ser hvor mye han har lyst på meg, jeg ser hvor mye han elsker meg og kroppen min, jeg ser hvor mye jeg får han til å nyte dette og jeg ser at han ser; at jeg tenker det samme om han.Til slutt blir pusten tatt fra meg når tempoet øker og den allerede store penisen føles som den svulmer opp og spruter en varm strøm av sæd inn i meg samtidig som jeg selv føler musklene mine spenne seg til bristepunktet. De siste stønnene av ren tilfredstillelse kommer før tiden begynner sakte å gå igjen. Vi puster tungt i takt og han trekker seg forsiktig ut. Savnet av han kommer nesten allerede, men han legger seg ved siden av meg og kysser meg lett på kinnet.

Så er det smilet hans som ser på meg, jeg føler en varm glød i kinnene og må bare smile tilbake. Ute har solen allerede gått ned og en lett nattbris er å høre. Han trekker meg inntil seg og hvisker mykt i mitt øre: «Jeg elsker deg».