En leken kveld for henne | Kondomeriet

En leken kveld for henne

Helgen nærmet seg, og hun kjente hun var spent på hva som kom til å skje. De hadde hatt kontakt en stund, alt var bare lek og sex, ingen forpliktelser eller stress, bare ren nytelse hver gang. Hennes partner hadde åpnet dørene til hennes største drømmer, nemlig nytelse og smerte. BDSM, men ikke av den groveste versjonen. Kroppen var ofte forslått, hun ble kåt av å se merkene på kroppen sin. Når hun strøk hendene over rumpa på de blå og røde merkene, gjenskapte hun i hodet hvordan de kom dit.

Han gjorde henne vill, hun bet seg ofte i leppen av tanken på han. Dagene var fylt av pirring og grove meldinger. Denne helgen skulle de på revy, først skulle de sitte hos han sammen med noen av hans kamerater og drikke litt før de dro videre. Da hun kom var hun alene med han. Første skritt var nesten ikke kommet innenfor døren før han sto foran henne og smalt henne opp til veggen og kysset henne hardt mens han førte hånden mellom bena hennes. Hun klynket til av slaget mot veggen og følelsene som så intenst ble satt i sving. Han snudde seg fra henne og ønsket henne velkommen og ba henne komme inn i stua. Småskjelven tok hun av seg og gikk sakte videre inn mot stua. Hun kjente pulsen var blitt høy.

Han satt i stolen da hun kom inn i stua, han ba henne om å sette seg på bordet foran han og være litt rask, for hans kamerater ville være der innen en kort tid. Han var sjefen, hun hørte alltid på hva som ble sagt. Da hun satt seg på bordet var bekledningen gjennomført, hun likte leken de hadde sammen. Hun la bena på hver sin side av stolen han satt i, fra hans plass så han rett inn til undertøyet hennes. Hun hadde på seg et fint skinnskjørt, strømper med blondekant, og en svart og leken strømpeholder. Hun sa hun hadde tatt med seg et leketøy de kunne ha glede av i løpet av kvelden, det var et egg med trådløs kontroll, hun ville ha det i seg når andre var til stede, så det hele ble mer pirrende.

Han reiste seg litt opp og dro opp skjørtet hennes så det lå rundt hoftene der hun satt. Han bet henne på innsiden av lårene, hun så røde bitemerker komme frem og la hodet bakover fordi hun elsket smertene som kom, samtidig som hun nøt det. Han dro trusa hennes forsiktig til siden, og lot tunga leke lett over fitta hennes. Han tok langefinger og ringefinger og presset inn i henne, han kjente at hun var våt. En bil hørtes utenfor og han smalt hånden på fitta hennes og sa hun skulle finne leketøyet sitt øyeblikkelig. Hun stønnet da han slo og dro fingrene ut av henne. Stille gikk hun på badet, fant frem egget og presset det inn. Hun hørte det gikk i døren og flere stemmer kom inn i huset. Hun smilte for seg selv da hun nesten var klar til å gå tilbake. Vel inne i stuen hilste hun hyggelig på de andre som var kommet, og i det hun gikk forbi stolen til sin partner, la hun diskret fra seg kontrollen til egget i hans hånd ettersom han holdt den utstrakt da hun gikk forbi, han forsto jo leken.

Det ble vin og mye alkohol utover kvelden, gjengen begynte å bli beruset og musikken ble fort litt høy. Plutselig kjente hun det begynte å dirre nedentil, det kom så overraskende, som om hun hadde glemt at det skulle skje. Stemningen var så bra, latter og samtaler fløt i rommet, og nå skulle dette også skje. Hun så forsiktig bort på han der han satt i stolen, og han himlet med øynene og bet seg fort i leppen som et tegn på at nå starter det. Hun hadde 2 stk ved siden av seg i sofaen og 2 stk på andre siden av bordet, hun måtte virkelig konsentrere seg for å ikke avsløre sine nytelser som hun visste ville komme. Samtalene ble vanskeligere å følge med på, hun drakk mer hyppig og så på sin partner med ønsker om at han ville slå den av litt.. Det var 10 ulike tempoer på egget, og hun visste hun bare var på nr 1 enda. Hun pustet tyngre ettersom steg 3 nærmet seg, kloret seg i skjul på lårene sine og kjente at ryggen falt mer sammen der hun satt i sofaen. Hvis hun drakk mer ville vel folk bare tro hun var full, så hun sippet stadig på en flaske.

Hun måtte inn på badet, hun kjente at en orgasme var på vei, hun forsøkte å reise seg, men han så henne intenst inn i øynene og hun forsto hun måtte sitte ned igjen. Tærne begynte å krølle seg, hun kunne også se sin partner flytte litt på seg i stolen ettersom han visste hva som foregikk i kroppen hennes. Hun tok tak i sofakanten og presset fingrene rundt, ingen kunne se det, og det var den eneste måten hun lydløst kunne få ut orgasmen sin på, hun sang ut sangen som de spilte i det hun kjente hun fikk orgasmen, de andre i rommet smilte og syns hun var festlig. Partneren løftet sin flaske og skålte med henne, og plutselig var det stille i fitta hennes. Hun var våt i hendene, kjente svetten ligge i nakken. Det gikk en liten stund, og det var på tide å bevege seg videre. De skulle jo på revy.

Taxien kom og hentet dem, innen de dro fra huset var de to de siste til å gå ut døra, han dro henne fort inn på badet, rev i stykker trusene og sa hun skulle gå uten på revy. Han dro egget fort ut av henne da han løftet opp låret hennes med den ene hånden. Han hadde alt dratt buksene ned på knærne, og snudde henne slik at hun sto lent over vaskemaskinen, førte pikken inn i henne, slo hånda hardt over rumpa hennes, og sa hun hadde lagd for mye styr i stua, det ville hun bli straffet for senere. Han dro seg ut av henne, ba henne fikse skjørtet, ta egget i seg igjen og komme seg i taxien som ventet.

Fremme ved lokalet sto de i kø for å komme inn, mange mennesker sto der og hun var spent på hvordan det ville være. Der, midt i køen, blant mange mennesker, kjente hun steg 6 starte, det var som intervaller med høy og lav vibrasjon! Hun kunne ikke se sin partner da hun snudde seg, hun ble fort varm, småbrisen som hun var ble kroppen også mer følsom enn den hadde vært litt tidligere. Hun stønnet forsiktig der hun sto, forlatt og med mange rundt seg. Hun kjente det ble endret på steget i egget, hun kjente det bygget seg opp en orgasme igjen, hun fant toalettet fort da hun kom inn. Rett før hun tok i håndtaket, kjente hun en hånd som tok tak rundt hennes nakke, åpnet opp døren og kastet henne inn, han låste døren bak seg og ba henne sette seg ned, hun gjorde det han ba om, han la seg på kne foran henne, kjørte egget opp til steg 10 som var maksimum, hun ristet der hun lå på gulvet.

Han hadde dratt frem pikken sin og satt og runket foran henne mens han så hun ble kåtere, våtere og klar for orgasme. Hun stønnet høyere, vred beina, bet seg selv i armen og sa hun var på vei til å komme. Like før dro han egget ut av henne, presset pikken inn i den deilige våte fitta hennes som han hadde lekt seg med i flere timer, det smalt i hud mot hud i det han kjørte henne hardt, han ville komme inni henne før revyen startet, han pustet og stønnet mer, la fingeren over hennes klitoris for å la henne komme med han.

Han hørte hun var ved klimaks og samtidig som hun kløp hendene rundt hans, fylte han henne opp med sin sæd, stønnet og bet henne i øret og visket "takk for leken, kom deg ut av toalettet og gå med sæden min rennende ut av deg i kveld, du har jo ikke lenger noen truser på." Kåt og fylt av glede gikk hun ut, noen blikk fikk hun av de som ikke hadde stått langt unna, men det var det minste hun brydde seg om. Hun elsket livet sitt akkurat i dette øyeblikket, og ville aldri byttet det mot noe.