En kveld med alt inkludert

"Går langt ned for hver gang og kan kjenne hvordan du fyller hele meg. Setter opp tempoet litt og beveger hoftene på en måte som gir deg en pirrende og deilig følelse. Legger mine hender over dine og kjenner hvordan du kan styre alle bevegelser."

Døra lukker seg. Vi er alene. Jeg ser på deg, studerer hele deg. Damn it, for et syn. Den hvite t-skjorta blandet med det rotete håret og det søte smilet. En blanding av søt, kjekk og deilig. Helt slått ut av det jeg ser slår alle sanser inn og jeg dytter deg hardt inn i veggen. Men vi er helt alene så det er ingen som hører det. Ser deg inn i øynene mens jeg biter meg i leppa. Tar den ene hånda på brystet ditt og holder deg inntil veggen. Den andre stryker oppover ryggen og nakken.

Stopper i nakken og trekker deg nærmere før leppene våre smeller sammen. Etterlengtet som bare det. Fyfaen så deilig. Hånda mi går oppover og jeg drar fingrene mellom håret ditt. Kjenner musklene dine stramme seg, og hendene dine flytter seg nedover. Den ene på korsryggen og den andre på rumpa. Skvetter idet du klemmer til, men tenker akkurat det samme. Ser på deg med et lekent smil før jeg leder deg mot senga og gir deg et dytt, hardt nok til at du faller bakover og ned i senga. Før du rekker å tenke setter jeg meg over deg. Et bein på hver side av hoftene dine. Automatisk legges hendene dine på rumpa mi og masserer forsiktig.

Jeg vrenger av meg toppen og slenger den så langt unna som mulig. Blir sittende i et par sekunder og lar deg gjøre en rask vurdering. Bøyer meg så fremover og legger meg over deg så puppene mine møter brystet ditt. Gnir meg inntil deg så hoftene går i sirkelbevegelser. Kan da kjenne hvor hard du er mellom mine bein. Kysser deg så i nakken og oppover halsen, langs kjeven og mine lepper møter dine. Tungene våre møtes, og kyssing blir til klining. Mens vi kliner heftig lar jeg hånda skli sakte og rolig nedover magen din, uten å bryte noen ting knepper jeg opp buksa di. Lar hånda stryke forsiktig på innsiden så jeg virkelig kan kjenne hvor hard du er.

Før det skjer noe mer lar jeg hånda stryke opp og ned med en fast bevegelse. Et lite stønn unnslipper munnen din og jeg vet du er klar for mer. Med en rask bevegelse brytes kysset og jeg river av deg buksa. Drar deg så opp i sittende stilling så jeg blir sittende på fanget ditt og kan kjenne den harde pikken din under meg. Tar tak på hver side av t-skjorta di og drar den forsiktig over hodet ditt. I fortsatt sittende stilling benytter jeg sjansen til å løsne den svarte bhen med en håndbevegelse. Den sklir sakte ned fra skuldrene til håndleddene og jeg slenger den bort. Presser meg inntil deg så jeg kjenner varmen fra brystet ditt.

Kysser deg i nakken mens jeg tar hendene bak ryggen din og drar neglene fra bunn og opp. Stopper i nakken og igjen presser jeg deg nærmere. Hendene dine igjen på rumpa mi. Mens vi kliner dytter jeg deg forsiktig bakover så du igjen blir liggende med meg over. Hendene dine sklir oppover ryggen min og legger de begge over hodet ditt. Med den friheten jeg har nå kysser jeg deg fra halsen, nedover brystet og nedover magen. Stopper ved kanten og biter forsiktig i den. Hjelper til med begge hender og drar den sakte nedover til den er helt av. Kryper så opp igjen. Finner frem olja og lager en stripe fra brystet og ned til der bokseren skulle vært.

Starter på toppen og kysser/slikker hele veien fra brystet og ned. Fyller så høyrehånda med olje og begynner å massere pikken din rolig. Lenge siden jeg har kjent noe så hardt og så deilig på samme tid. Kan høre på pustinga at du liker det som blir gjort. For å toppe følelsen lener jeg meg ned og begynner med tunga. Lange, våte drag langs sidene. Slikker så opp til toppen og leker med tunga der å. Sirkelbevegelser rundt tuppen. Etter nok teasing begynner jeg med munnen og suger deg ømt og forsiktig sammen med rolige håndbevegelser. Du tar hendene dine ned og legger de på hodet mitt som gir deg kontrollen til å velge tempo. Det tar ikke lang tid før du gir hint om at det skal gå litt fortere. Jeg fortsetter da å suge, opp og ned.

 Håndbevegelser i samme tempo som gir det lille ekstra. Tunga bytter på å gå i sirkelbevegelser og leke forsiktig rundt pikken din. Hører du begynner å stønne litt og setter da opp hastigheten enda litt til. Merker hvordan du snart kommer, og jeg fortsetter i samme tempo og samme bevegelser for å ikke miste mønsteret. Du får velge helt selv hvor du vil komme. Vi begge puster tungt og jeg sklir ned og over på siden av deg i senga for å gi deg mulighet til å slappe av litt. Legger meg i armkroken din og vi blir liggende en stund og bare slappe av.

Plutselig gjør du en rask bevegelse og havner over meg. Blir først overraska, men ser fort at dette har en positiv vending. Vi kysser, og jeg fører hånda di til puppene mine som et hint om at jeg vil at du skal ta på meg. Idet hånda di treffer huden min, kjenner jeg varmen og det går ilinger gjennom hele kroppen. Denne gangen er det jeg som slipper ut et stønn mens jeg kjenner hånda di rolig skli nedover kroppen min og stoppe ved trusekanten. Hånda di sklir på innsiden av trusa og begynner en rolig massasje. Jeg er både kåt og våt og kan kjenne hvordan hver bevegelse du gjør girer meg enda mer opp. Det som først starta rolig, begynner å bli både raskere og mer intenst.

Bevegelsene dine vipper meg nesten over kanten, allerede. Kjenner hvordan hele deg sklir nedover til du er mellom beina mine. Små kyss på innsiden av lårene blandet med fingring er både pirrende og så fantastisk deilig. Lukker øynene idet jeg kjenner tunga di treffer fitta mi og det blir våtere enn noen gang. Tempoet skrues opp litt og følelsen av både håndbevegelsene og lenkinga med tunga er bare utholdelig deilig. Idet tempoet blir litt roligere igjen merker jeg at jeg kommer snart og vrir meg i nytelse. Du legger hånda di på innsiden av låret mitt som et hint til at jeg skal ligge stille. Får sommerfugler i hele magen og den deiligste følelsen jeg noen gang har kjent fyller hele kroppen. Drar deg opp igjen og kjenner du er hard og klar.

Hekter beina bak dine og fører pikken din rolig inn i den våte fitta mi. Vått og passe trangt. Akkurat det som trengs nå. Følelsen av å ha deg inni meg er bare fantastisk og jeg merker at du føler det samme. Pikken din glir lett inn og ut i et rolig tempo. Vi bytter roller og jeg rir deg rolig og sensuelt. Presser deg nærmere og merker du øker tempoet litt. Kysser deg på halsen og kragebeinet mens neglene mine beføler hele ryggen din. Med en rask bevegelse snurrer vi rundt og jeg blir sittende over deg. Lener meg ned over magen din og kysser leppene dine ømt. Setter meg så opp igjen og sklir rolig ned på pikken din. Flytter begge hendene dine på hver sin side av hoftene mine. Du får styre både bevegelser og tempo.

Går langt ned for hver gang og kan kjenne hvordan du fyller hele meg. Setter opp tempoet litt og beveger hoftene på en måte som gir deg en pirrende og deilig følelse. Legger mine hender over dine og kjenner hvordan du kan styre alle bevegelser. Klemmer hendene dine mot hoftene mine så du får et enda bedre grep. Igjen sklir jeg helt ned og føler hele deg inni meg. Kan høre på både pusting og stønning at du kommer snart. Er ikke klar til å avslutte helt enda så jeg stopper. Stiller meg i doggy og vil at du skal ta meg hardt bakfra. Buer ryggen så rumpa skyter i været for å vise at jeg vil ha deg. Du stiller deg bak meg og jeg kjenner hvordan du kommer inn bakfra. Hendene dine tar et godt tak i hoftene mine og hvert støt blir både raskere og litt hardere. Jeg vil ha det dypere og presser meg mot deg for hvert støt. Tar ikke lange tiden før du kommer og vi begge sklir utslitt ned i senga. Trenger en pause før det blir både heftigere og våtere.