En kinky overraskelse

"Hun tok fatt i begge niplene mine, og kløp til. «Hørte du hva jeg sa, du skal ikke komme før meg!»"

Det tikket inn et bilde da jeg sto på t-banen på vei hjem. Det var Siri, i en rød, gjennomsiktig BH. «Kom deg hjem så fort du kan, du skal misbrukes» Jeg kjente pikken umiddelbart fylles, og den bulte mot buksa. Jeg hadde vært sammen med Siri noen år, vi hadde mye bra sex, men dette var noe nytt. Jeg småløp av t-banen og jeg håpet de store bevegelse ville skjule bulen i buksa.

Turen fra t-bane-stasjonen til leilighetskomplekset var unnagjort på kort tid. Hele kroppen var fylt til randen med spenning. Hva venter nå? Da jeg kom inn døra til leiligheten møtte jeg Siri, iført høye hæler, rød truse, og den røde gjennomsiktige bhen. «Kle av deg» kommanderte hun. Jeg ble umiddelbart sprengkåt, og litt overivrig røsket jeg av meg klærne.

Jeg hadde ikke rukket å kle av meg buksa helt, før hun grep tak i håret mitt og førte meg inn på soverommet. Hun hadde så smått tatt kontrollen i senga tidligere, men ikke i nærheten av så bestemt. Hun satt meg ned i på en stol på rommet. Hendene mine ble festet med håndjern bak ryggen. Jeg kjente kåtheten spredte seg til hele kroppen og jeg følte en enorm lykke.

Siri skrev over fanget mitt, og trusa hennes var eneste hindringen mellom henne og pikken min. Så nære, jeg var så nære. Hun grep på nytt tak i håret mitt og dro hodet til siden. «I dag er det min nytelse som kommer først. Du, du skal bare gjøre det du får beskjed om!» Hun begynte å ri meg, og jeg kjente frustrasjonen over den tynne trusa bre seg. Hun reiste seg opp fra stolen, tok et elegant skritt opp i sengen, mens trusa gled av. Hun stelte seg på alle fire. Siri sin sprettrumpe har sjeldent vært mer tiltrekkende. Hun snudde seg rundt og la seg på ryggen.

Hånden gled inn under dyna, og trakk frem en vibrator. Jeg satt der med den flotte utsikten, men uten mulighet til å gjøre noen ting. Frustrasjonen, gleden, kåtheten var en eneste stor miks. Hun var tydelig våt, der hun lå og lekte med seg selv. Hun reiste seg opp igjen. Blikkene våre møttes, og jeg håpet hun skulle la meg få gli inn i henne. Hun gikk bak stolen, kysset meg på halsen. Jeg kjente noe som ble tredd over hodet, alt ble mørkt. «Åpne opp munnen!» sa hun bestemt. Noe stort og klumpete ble stukket inn i munnen min, som en gag.

 «Vær flink nå, og fukt buttpluggen min, så skal du kanskje få belønningen din til slutt.» Tusen tanker virret rundt i hodet. Hva har det gått av snille, søte Siri? Uansett hva det var, var det noe jeg kunne venne meg til. Vanligvis var det jo jeg som bestemte over henne. Håndjernene løsnet. Hun førte meg til senga, hvor hun la meg ned på rygg. Hun la seg ved siden av meg, med musa nærmest ansiktet mitt. Jeg hørte duringen fra vibratoren, jeg klarte ikke dy meg, og tok hun på innsiden av lårene.

«Fingre av fatet» ropte hun og klasket til på låret, ikke langt fra pikken. Jeg skvatt, og holdt på å miste buttpluggen. «Hvis det er slik du vil ha det så», sa hun mens hun skrev over brystkassa mi, og satte seg ned. Hun tok tak i armene mine og førte de over hodet mitt. De spretne brystene hennes dasket meg i ansiktet, og jeg kjente de stive niplene. Hendene mine ble bundet fast i sengegavlen. Buttpluggen ble dratt ut av munnen min. «Du har vært flink», sa hun og satte seg over ansiktet mitt.

Jeg begynte å slikke den allerede våte musa hennes. Det var helt tydelig at hun nøt det. Hun jobbet aktivt frem og tilbake over ansiktet mitt, uten at jeg fikk gjort stort. Hun pustet tungt, og jeg kjente klitorisen ble større, hun ble våtere. «Fortsett, jeg kommer» sa hun mens hun holdt hodet mitt på plass. Hun snudde seg rundt, og jeg håpet at hun skulle omfavne pikken min. Nå er det min tur tenkte jeg. Lukten av glidemiddel bredte seg i rommet. «Slikk meg» sa Siri, som nå hadde lagt rumpa til rette over ansiktet mitt.

Jeg skvatt litt til, men brydde meg overraskende lite. Hun løftet seg litt opp og førte buttpluggen inn. «herregud så sexy du er», glapp det ut av meg. Plutselig slamret det i døra. «Siri, hvor er du? Vær så snill, jeg er så kåt» sa jeg. Det var ingen i rommet. Døren gikk på nytt opp. Jeg kjente at Siri gikk opp i sengen. Hun kysset opp langs bena, innsiden av låret. Det var kalde lepper, hun hadde en isbit i munnen!

Alt blodet strømmet til hodet, og trykket økte. Hun tok et fast grep om pikken min, og klemte til. Jeg bykset til, ikke av smerte, men av utålmodighet. «Beveg den jævla hånda, SUG MEG» tenkte jeg. Hun slikket og sugde pungen min. Det var kaldt, men særdeles pirrende. Hun kysset oppover magen, og la fra seg isbiten midt på brystet mitt. "La den ligge", sa hun før hun slikket på nippelen min. Hun satte seg oppå meg, og jeg kjente den våte musa gled mot pikken min. Forsøkene mine på å få pikken min inn, ble kontret med en motbevegelse, og hun lo. «Vær så snill» glapp det ut av meg. «Når skal du forstå at jeg bestemmer?» sa hun strengt.

Kort tid etterpå kjente jeg musa hennes bre seg over pikken min, hun gikk dypt ned. «Du kommer ikke før meg» sa hun bestemt. Hun hadde rolige bestemte bevegelser. «Hvordan skal jeg klare det, når du har teaset med så lenge», tenkte jeg. Hun tok fatt i begge niplene mine, og kløp til. «Hørte du hva jeg sa, du skal ikke komme før meg!» "det er greit" svarte jeg. Konsentrasjonen for å motarbeide lysten til å komme gjorde meg nervøs. Det var ikke mye som skulle til, spesielt ikke nå som hun attpåtil var trangere på grunn buttpluggen. Det var tydelig at Siri var i nærheten av å komme, det var ikke lenge igjen. «Litt til, litt til» motiverte jeg meg selv med.

Siri spratt av meg. Kysset meg. «Takk Martin, dette må vi gjøre oftere.» sa hun. Den på langvarige frustrasjonen var nå komplett, ingenting på meg, tenkte jeg. Frustrasjonene ble kjapt til glede når jeg kjente en vibrasjon mot pikkhodet. Siri kysset seg nedover, og omfavnet pikken min med munnen sin. «Jeg kommer!» sa jeg etter noen sekunder, og forventet at Siri ville avslutte sugingen. «Siri, jeg kommer» gjentok jeg. Siri sugde meg til jeg kom og svelga. Søte, snille Siri