En julefortelling om begjær

Han var utålmodig, grep tak i armen hennes og trakk henne inn til seg mens han lo. Hun presset kroppen sin opp mot hans og kjente den harde pålen presse mot magen.

Hun stod og så forundret på de tre nøkkelkortene hun hadde i hånden. Kvinnen som hadde gitt dem til henne kunne hun bare ane konturene av i den mørke gangen. Det var som om hun ikke var der, men likevel stod urørlig i mørket, bare en meter foran henne. Hun forsøkte å møte øynene hennes, men kvinnens ansikt var mørkt og utilgjengelig. Et øyeblikk var det nesten som om hun følte hun kunne se tvers gjennom henne, men hun slo det fra seg; det var nok bare innbilning.

Kvelden så langt hadde vært mislykket. Mannen hun skulle møte i baren, han hun hadde avtalt å treffe denne kvelden, hadde aldri dukket opp. Og hun som hadde planlagt så nøye, forberedt seg så lenge, funnet på en historie om hvor hun skulle være i natt som var plausibel nok til at mannen hennes ville tro på den. Men hun var blitt lurt, blitt sittende ensom i baren og drikke.

Ikke før baren stengte, hadde hun reist seg fra barkrakken og tatt heisen opp til etasjen sin. Gangen hadde vært mørk, og sensoren som skulle tenne lysene syntes ikke å fungere. Det var visst ingenting som skulle fungere denne kvelden og natten. Det var da hun hadde blitt overrasket av kvinnen som kom ut fra mørket i det hun passerte et vindu.

 - Hvem er du? hadde hun spurt.

- Spør meg heller hvem jeg var.

Svaret hadde gitt henne en isende følelse av kulde gjennom hele kroppen. Følelsen av å ikke helt være i stand til å feste blikket til denne kvinnelige figuren, hadde gjort hele situasjonen surrealistisk. Hun skyldte på alkoholen og forsøkte å roe seg ned.

 - Humbug! hadde hun sagt.

Hvor hadde hun det ordet fra? Det var ikke et ord som falt naturlig for henne, men av en eller annen grunn var det riktig ord å bruke akkurat nå. Hvem var det som sa "Humbug"? Tankene gikk tilbake til ungdommen, til bøkene hun leste, og spesielt til Charles Dickens. Var det der hun tok ordet fra?

- Jeg har kommet for å advare deg, hadde kvinnen fortsatt. - Du er på vei langs en mørk og farefull vei, men det er fremdeles mulig å vende om, fremdeles mulig å unngå den skjebnen som venter deg i den andre enden. Det jeg skal vise deg i natt, kan hjelpe deg, men det er du selv som må ta avgjørelsen.

Så hadde hun rakt henne de tre nøkkelkortene. Hun studerte dem. I tillegg til et romnummer, var de alle nummerert med romertall I til III. Spørrende tittet hun bort på kvinnen som hun bare kunne ane i mørket foran seg; forsøkte å lese henne, åpnet munnen for å spørre, men visste ikke hva hun skulle spørre om. Med ett så det ut som om skikkelsen foran henne begynte å gå i ett med mørket, og da hun strakk en hånd prøvende ut foran seg, møtte hun ingen motstand. Litt desperat veivet hun rundt med armene mens hun gikk fremover, men hun var alene i gangen.

- Hva i helvete ...

Hun gikk tilbake til vinduet. Et gatelys fra parkeringsplassen sendte nok lys inn til at hun kunne se den tresifrede tallrekken på hvert av kortene. De to første sifrene var like på alle tre, men det siste sifferet var forskjellig. 3 5 og 7. Tre rom ved siden av hverandre. Var det meningen at hun skulle besøke disse rommene? Hva annet kunne det bety? Hun tok opp en lighter fra vesken og gikk bort til nærmeste dør. Den sluttet på et ettall. Det var neste dør hun skulle til.

Lighteren var den eneste lyskilden hun hadde, men det var begrenset hvor lenge hun kunne holde flammen i gang uten å brenne seg på fingeren. Derfor lokaliserte hun bare døren og stilte seg i mørket foran den. Med hånden følte hun seg frem til håndtaket, og førte nøkkelkortet foran den elektroniske låsen. Det kom et lite "blipp", blinket i det grønne lyset og hun forsøkte håndtaket. Døren gled opp.

Rommet innenfor var også mørkt, men på langt nær like mørkt som gangen. Det var tent et lys lenger inne, og det strømmet lys ut fra dørsprekken inn til badet. Det var også derfra hun hørte lydene av rennende vann og en stemme som sang. Stemmen hørtes merkelig kjent ut. Mannen som stod med ryggen til bak glassdøren og dusjet, så også merkelig kjent ut. Hun hadde skjøvet opp døren og tittet nysgjerrig inn. Han hadde en høy, slank, ung kropp, og musklene på ryggen hans beveget seg sexy der han stod med hendene over hodet og masserte sjampo inn i hodebunnen.

Hva var det meningen at hun skulle gjøre? Hvorfor hadde hun fått nøkkelen til denne unge mannen? Hun hadde kommet til hotellet for å ha sex. Var det meningen hun skulle gå inn i dusjen til ham og ha sex med ham? Usikker ble hun stående og se på at han vasket seg, skylte såpen ut av håret og snudde seg. Da sperret hun opp øynene og holdt på å gå i gulvet.

- Hei elskling, sa han.

Og det så virkelig ut som ham, som mannen hennes, bare en yngre versjon. Den versjonen hun hadde forelsket seg i og blitt sammen med første året på høyskolen. Den unge, virile gutten som hadde tatt henne med storm, og som hun mot alle odds hadde gått til sengs med allerede på første date. Han åpnet glassdøren med et smil om munnen. Pikken hans hadde allerede vokst seg stor og hard.

 - Kom så skal jeg ... hmm ... vaske deg.

Reaksjonen mellom beina hennes lot ikke vente på seg. Det pirret og nærmest rykket til, og hun var sikker på at hun ble våt. I all hast fomlet hun med glidelåsen på ryggen, trakk den ned og lot kjolen gli av seg. Bh'en og trusen forsvant fort, og hun merket at hun ødela strømpene da hun forsøkte å trekke dem av i all hast også. Hun så seg selv i speilet og fikk et blikk av den yngre seg, før kroppen igjen ble den samme førtiåringen som hun var blitt. Fremdeles flott å se på, men langt fra den yppige ungpikekroppen hun kunne presentere den gangen.

Han var utålmodig, grep tak i armen hennes og trakk henne inn til seg mens han lo. Hun presset kroppen sin opp mot hans og kjente den harde pålen presse mot magen. Leppene deres møtte i et eksplosivt kyss, og han la armene rundt henne og trakk henne til seg. Den ene hånden hans fant rumpeballen og han klemte og masserte, lot en finger finne veien rundt og mellom beina hennes, stryke mellom leppene og såvidt innenfor. Hun stønnet. Han bare lo, grep tak i skuldrene hennes og snudde henne. Det varme vannet rant ned over henne, og hun spredte beina da hendene hans gled ned for å leke med henne. En hånd spredte leppene, den andre gled over fitta, og en finger samlet opp fuktighet og begynte å sirkulere rundt klitten. Hun måtte støtte seg mot veggen, og vannet traff bakhodet hennes og rant ned over ryggen. Hun kjente pikken hans mot korsryggen, men med en håndbevegelse, fikk hun skjøvet den nedover slik at den havnet mellom rumpeballene.

Følelsen av det stein harde skaftet som gled mellom de faste, runde skinkene, og såvidt berørte det våte, følsomme kjønnet hennes, samtidig som utforskende fingre stimulerte fremsiden, fremkalte fort en liten orgasme som fikk henne til å riste over hele kroppen. Han stoppet opp litt for tidlig og snudde henne rundt igjen. Ikke ennå, tenkte hun, bare litt til. Men hun fikk ikke sagt noe før han presset munnen sin mot hennes. Kysset henne enda dypere enn tidligere og så henne inn i øynene. Blikket hans gikk ned, og så opp igjen. Hun visste hva han mente, hva han ville, og gikk ned på kne.

Hun slikket den langs siden, først på den ene siden, så den andre. Hun tok seg god tid da hun slikket den langs undersiden, og han gispet høyt da hun tok hodet mellom leppene. Den smakte av hud, såpe og forsats. Hånden hennes gled opp og ned skaftet, og etter hvert lot hun munnen følge på, lot leppene berøre ringen hun hadde laget med tommel og pekefinger, helt til den ikke kunne gli lenger inn. Hun så opp på ham og så at han hadde lukket øynene. Et stikk av nyforelskelse gikk gjennom magen hennes, og hun satte opp tempoet litt. Tok ham dypere, lot tunga presse hardere mot undersiden, sugde hardere.

Hun hørte ham stønne og munnen hennes ble fylt med spruten hans. Allerede? tenkte hun og tittet skuffet opp på ham mens hun svelget unna. Han hadde kastet hodet bakover og munnen var vid åpen. Alle musklene i kroppen hans spente seg, og han var så skjønn. Han trakk pikken sin ut og grep tak i henne, løftet henne opp og presset henne mot veggen mens han kysset henne på halsen og skulderen.

- Du er bare rå! gliste han og grep tak i armen hennes, trakk henne med seg ut av dusjen, ut av badet og kastet henne ned på sengen uten å bry seg om å tørke hverken seg selv eller henne. Han kastet seg ned mellom beina hennes, presset munnen mot skrittet hennes og begynte å slikke.

Tungen hans var fantastisk, og den var om mulig enda mer utforskende og nysgjerrig en fingrene hans hadde vært i dusjen. Stimuleringen hun fikk både på og rundt klitten, over leppene og rundt åpningen, var overveldende. Hun løftet beina og spredte dem enda mer, grep tak i anklene sine og holdt beina oppe samtidig som hun løftet på hodet for å se på ham. Han tittet opp på henne, og hun kunne se at både munnen og øynene smilte. Det våte håret stod til alle kanter og fikk ham til å se vill og dyrisk ut. Da han skjøv en finger inn i henne, merket hun at det ikke var lenge til hun kom igjen. Denne gangen stoppet han ikke halvveis, men slikket, fingret og sugde på henne til hun måtte skyve ham vekk.

Med en hjertelig latter, krøp han opp over henne igjen. Nedenfor ansiktet og kroppen hans, kunne hun se at pikken hans på ny stod som et spett, og hun strakte seg etter den for å styre den inn. Han gled rett til bunns og de stønnet samtidig. Så begynte han å knulle henne i et forrykende tempo. Han hadde øyekontakt med henne hele veien, men da han kom, knep han dem igjen. Kroppen hans stivnet, alle musklene i kroppen hans ble spent, og hun ble bare liggende under ham og betrakte dem. Så nydelig han var, så sexy, så viril. Fysisk utholdende, men ikke seksuelt. Han hadde pleid å si at hun var alt for deilig til at han greide å holde ut like lenge. Men han hadde alltid gitt henne orgasmer.

Andpustne lå de side om side i sengen. Hun stirret mot taket og kjente kroppen lengte etter mer, etter kroppskontakt, etter å legge seg over på siden og holde rundt ham. Kanskje sovne, kanskje våkne i løpet av natten, klar for en ny runde slik det var den første tiden. Først måtte hun på do; måtte tisse "puleskvetten" som de kalte det, toalettbesøket som så ofte var påkrevd etter sex.

 - Ikke gå noe sted, sexy, sa hun og løp inn på badet. Han bare smilte.

Da hun kom tilbake var han borte. Sengen var oppredd og så ikke ut som om den hadde vært rørt på lenge. På nattbordet lå det to nøkkelkort.

- Hva i helvete er det som skjer?

Hun sank ned på gulvet og ble sittende å støtte seg mot veggen med hånden mot pannen. Hvor lenge hun satt slik før hun strakte seg mot de to kortene, visste hun ikke, men situasjonen var ikke blitt noe klarere. To kort. To nye hotellrom. Hva var det som ventet henne der?

Hun kledde på seg og gikk ut i gangen. Den var like mørk som tidligere, og hun følte seg frem langs veggen til hun nådde neste dør. Et klikk med lighteren viste henne at hun var kommet til rett sted, og hun tok frem nøkkelkortene. Forsøkte først det ene, så det andre da det første ikke fungerte. Hun tok i håndtaket, åpnet døren på gløtt og stoppet opp, pustet dypt og gikk inn. Det var jo ingen annen måte å stille nysgjerrigheten på.

Rommet hun kom inn i var en speilvendt replika av rommet hun hadde vært i. Badet lå til venstre i stedet for til høyre, det samme gjaldt sengen. Alle lys var på, både på badet og i rommet ellers, og hun gikk nølende innover. Døren inn til badet stod på vidt gap, men hun så ingen der. Hun lot øynene falle på sengen da hun rundet hjørnet, men heller ikke der var det noen. To stoler var plassert mot den ene veggen, med et lite bord mellom seg. På bordet stod to glass og en flaske champagne. Men ingen mennesker, ingen mann. Hun følte seg som en inntrenger der hun gikk rundt sengen og satte seg i den ene stolen. Skulle hun helle opp champagne til seg selv? Eller i begge glassene? Hun bestemte seg bare for å vente mens hun stirret nervøst ut i rommet.

Da det gikk i døren ut til balkongen, skvatt hun. Hun hadde ikke engang lagt merke til at det var en dør der før nå. Kanskje hadde den ikke vært der heller? Merkeligere ting hadde skjedd i natt. Det var nesten forventet at det var han som stod i døråpningen da hun snudde på hodet, så hun ble ikke overrasket da hun så den dresskledde mannen sin komme smilende inn i rommet.

 - Hei elskling, sa han bare, gikk bort til henne og la en hånd på brystet mens han kysset. Han luktet av sigaretten, en lukt hun hadde akseptert og vent seg til, selv om hun ikke røykte selv. Lukten hørte hjemme på ham. Hun kjente det pirret litt i kroppen mens han masserte brystet varsomt i håndflaten, lot kysset forlate munnen hennes og tok det igjen mot siden av halsen. Han luktet av after shave, og hun løftet hånden og lot den gli gjennom håret hans. Dette var slik det var, de gode kveldene, de gangene de valgte å tilbringe tiden sin sammen i stedet for på hvert sitt rom med hver sin pc. Hvorfor kunne ikke hver kveld være slik?

 - Champagne til den sexy kvinnen? spurte han, men ventet ikke på svar. Tok bare flasken ut av champagnekjøleren og sprettet den. Hun kjente det pirret godt i magen, og enda mer litt til lenger nede. Glasset ble fylt opp, det ble som vanlig mer skum enn sprudlende drikke, men skummet la seg raskt, og han fylte på mer. Rakte henne glasset, fylte sitt eget og løftet det mot henne.

- Skål for kveldens vakreste.

Hun fniste litt. Det var så typisk, men likevel noe som hørte sjeldenhetene til. Og hun visste jo at han faktisk mente det, til tross for alle årene som hadde gått mens de hadde vært gift. Han lente seg frem og kysset henne igjen, tok tak i stroppen over skulderen og skjøv den ned. Tennene hans mot huden ga henne frysninger over hele kroppen. Han bet litt hardt, men ikke for hardt. Akkurat så hardt som hun likte det, og det slo henne at det var fordi han kjente henne så godt. Hånden hans fant brystet igjen og klemte det ømt før hånden gled opp mot det nakne feltet over kjolen hennes. Hun nippet til champagnen, la hodet bakover, lukket øynene og nøt. Merket at han satte seg ned på kne foran henne, hørte lyden av glasset som ble satt på bordet, og kjente hendene hans gli oppover langs beina.

Han strøk sakte oppover langs leggen, kom til knærne og skjøv dem litt fra hverandre; ikke kommanderende, men bare for å signalisere at han ville hun skulle spre dem litt mer. Så fortsatte hendene oppover langs innsiden av lårene, og de tok med seg kjolen oppover mens han søkte seg frem. Da han grep trusen, løftet hun villig baken fra stolputen slik at han kunne trekke den av. Det å la seg gli helt frem mot kanten av stolen gikk nesten automatisk. Hun tittet frekt ned på ham, løftet champagneglasset til munnen og la en hånd på bakhodet hans som trakk ham inn mellom beina.

Tungen hans ertet henne. Og det var ikke bare tungen han brukte. Leppene hans nappet i leppene hennes, han brukte til og med tennene, men veldig varsomt; holdt dem fast mens han dro i dem, slapp dem løs og fulgte på med tungen. Hun både så og kjente gåsehuden på armene. Hendene hans ble tatt i bruk. Den ene på oversiden, trakk huden oppover og fikk klitten til å stikke frem fra hetten; bli ytterligere eksponert, noe hun merket ekstra godt da han lukket leppene rundt den og sugde hardt. En elektrisk puls gikk hele veien fra skrittet og opp til hodet. Hun spredte beina ytterligere, trakk kjolen opp og la det ene beinet over armlenet på stolen.

Den andre hånden brukte han til å fingre henne, to fingre som gled inn, men bare en centimeter eller to. Han visste hvor følsom hun var også i åpningen, og fingrene hans spilte på henne, manet saftene hennes frem og fikk dem til å renne. Så gled de inn, langt inn. Hun holdt på å miste glasset, og utstøtte en lyd som kom helt nede fra halsen. En lyd av kåthet. Ved å vri hånden sin, kunne han gni fingrene mot oversiden av tunnelen hennes, mot nytelsessenteret, g-punktet, og hun sølte champagne på kjolen da det rykket i hele kroppen. Bare få minutter senere skalv hele kroppen, og den ville ikke gi seg, han ville ikke gi seg før hun stoppet ham. Han kunne holde henne der lenge, og hun bet tennene sammen, ville ikke være den første til å si seg, men til slutt ble det for mye.

Hele ansiktet hans glinset av de våte saftene hennes da han satte seg tilbake og gliste. Hun grep tak i ham med begge hendene og trakk ham til seg, kysset ham, smakte på seg selv, hvinte da han skjøv henne bakover i stolen slik at den veltet bakover og støttet seg mot veggen bak. Nye bitt mot halsen og nakken, og han grep tak i håret hennes, lugget og trakk det bakover. Så reiste han seg.

Han sa ikke noe, bare stod der foran henne og begynte å trekke ned glidelåsen. Hånden hans forsvant innenfor buksesmekken, og han trakk frem den halvstive pikken sin. Hånden hans ble plassert på bakhodet hennes, og hun lot seg villig trekke frem mot den. Fanget den i munnen og begynte å suge, kjente hvordan den vokste inne i munnhulen. Nonchalant grep han champagneflasken, fylte glasset sitt på nytt og løftet det. Hun så opp på ham og han skålte til henne, løftet glasset til munnen og drakk samtidig som han økte presset mot bakhodet hennes. Hun lot pikken gli lengre inn, så langt hun var i stand til å få den, og han begynte å bevege hoftene frem og tilbake.

Hun elsket å kjenne den vokse seg så stiv og hard, derfor lot hun ham knulle munnen sin, lot ham bruke henne, lot ham knyte neven sin hardere i håret hennes slik at det lugget. Pikken gled lengre inn enn hun foretrakk, og flere ganger måtte hun stoppe ham og ta den ut for å puste. Men hun elsket det, elsket hvor kåt det gjorde ham, selv om han latet som ingen ting og stod over henne og nøt av champagnen. Han satte fra seg glasset nå, tok tak i hodet hennes med begge hendene. Bøyde seg ned og kysset henne, før han dyttet pikken inn mellom leppene hennes igjen og skjøv hoftene frem. Det føltes som om det flommet ut av skrittet hennes, og hun skalv nærmest i lengsel etter å bli tatt. Det var ikke lenge til han ville hive henne over på sengen.

Det sved i hårrøttene da han trakk henne til seg, trakk henne opp fra stolen og kysset henne dypt, rev henne bakover og kastet henne slik at hun havnet på ryggen i den store dobbeltsengen. Han var over henne som et dyr, tok tak i beina hennes og løftet dem, brettet henne som om hun skulle være en dukke og skjøv pikken dypt inn i henne. Hun famlet med hendene, forsøkte å skyve dressbuksen hans ned samtidig som han trakk overdelen av kjolen hennes mot seg for å blottlegge brystene. Han støtte dypt og hardt, nesten for dypt, men han så smerten i ansiktsuttrykket hennes og tilpasset seg. Jakken hans ble kastet, og han ble sittende over henne og bare bevege såvidt på hoftene sine mens han sakte kneppet opp skjorten. Det var frustrerende, men samtidig deilig å se ham blottlegge mer og mer av overkroppen sin. Han måtte trekke seg ut og reise seg opp for å få av buksene, men synet av den harde pikken når han klatret over henne igjen, gjorde at det var verdt ventetiden.

Han tok tak i beina hennes igjen og brettet dem bakover, lot henne bøye knærne så det ikke skulle stramme så mye. Pikken hans ble styrt mot skrittet hennes, men han gled ikke inn, bare mellom leppene og over klitten, noe som var herlig nok i seg selv. Han forsøkte igjen, endret på vinkelen og lot pikken gli tilbake. Traff bedre, men ikke helt. Det var opphissende nok med forsøkene, og det stimulerte voldsomt. Etter nok en vinkelendring gled han inn, og kjørte den til bunns. Hun greide ikke å holde tilbake et dyrisk, gutturalt brøl. Over henne gliste han, samlet beina hennes og bet forsiktig over vristen hennes før han begynte å pumpe inn og ut.

Han la beina hennes litt over på siden og fortsatte å småbite, litt på leggen, litt på ankelen og enda mer over vristen. Frysningene gikk gjennom hele kroppen hennes, og gåsehuden brøt ut både på beina, armene og brystene. Til slutt måtte hun ta tak i knærne sine og spre beina selv. Armene hennes la seg rundt nakken hans og hun trakk ham nærmere, kysset ham. Han la pannen sin mot hennes egen og begynte å knulle enda fortere. Det var god sprett i senga, noe han utnyttet. Støtene, friksjonen, stimulansen gikk over i noe mer, noe større, noe som fylte henne mer enn bare bokstavelig, og spredte seg ut over hele underlivet. Hun følte seg nummen, men likevel overfølsom. Hun kjente brystvortene stivne og blodet bruse, ansiktet ble varmt og flammer brant opp over brystet og halsen hennes. Så måtte han stoppe.

Hun kunne både føle og høre hvordan hjertet hans banket, hvordan kraftanstrengelsen hadde tært på. Svetten hans rant og dryppet ned på henne, og han la seg ned mot henne; pustet tungt, nærmest hev etter pusten. Hun kjente pikken hans bevege seg innvendig, bli litt slakkere for så å stivne igjen. Det var deilig, og hele kroppen hennes murret, hadde hun vært katt, ville hun malt.

- Elsker deg, hvisket hun ham i øret.

- Ditto, hvisket han tilbake og hun måtte le.

Snart, hun visste ikke helt hvor lenge, hadde han samlet kreftene igjen og løftet seg opp på armene sine. Han grep tak i skuldrene hennes, trakk henne opp og rundt. Hun havnet på magen, og han grep tak i hoftene hennes. Trakk i dem, fikk henne opp i knestående, opp på alle fire. Så kjente hun at han styrte pikken inn mellom fitteleppene igjen. Den gled inn, og nok en gang unnslapp denne dyriske lyden halsen hennes. Hånden hans grep tak i håret hennes og dro det mot seg. Det strammet i hårrøttene og blodet samlet seg i ansiktet hennes. Den andre hånden grep tak i en rumpeballe og klemte, klappet til den og klemte igjen. Tommelen presset mot rumpehullet.

Det var lenge siden hun hadde vært så opphisset, så klar for å bli tatt og brukt, så klar for å kjenne all den nytelse han kunne gi henne. Hun snudde på hodet og smilte mot ham, signaliserte at det var ok. Han presset hardere og tommelen gled innenfor. Fitta hennes strammet rund det harde lemmet hans og han beveget seg saktere, kjente på hvordan hun klemte seg rundt ham og melket ham. Da tommelen gled enda lengre inn, måtte hun gispe. Så forsvant den ut igjen. Han erstattet den med pekefingeren. Følelsen da han begynte å fingerpule henne bak, i samme takt som han støtte pikken inn i henne, fikk det til å gå varmt gjennom kroppen.

Hun merket at det økte nytelsen for ham også, at han begynte å puste tyngre, at takten han holdt begynte å bli ujevn fordi han forsøkte å holde igjen. Hun stønnet høyere, ropte, snudde på hodet og møtte øynene hans.

 - Kom for meg, elskling, stønnet hun gjennom klynkene.

Fingeren forsvant ut fra rumpa, og han grep et hardt tak i hoftene hennes, klemte mens han satte opp tempoet på nytt, støtte i lange, dype støt. Ikke før var han nesten helt ute av henne før han trykket seg til bunns. Til slutt trakk han seg ikke tilbake, bare presset seg mot henne mens pikken rykket og rykket i det han tømte seg dypt og varmt helt der inne hvor hun ville ha ham.

Han var utslitt da han sank sammen over henne, rullet over på siden og trakk henne etter seg. De ble liggende slik i skje noen minutter før hun snudde seg, kysset ham, holdt rundt ham og ikke ville slippe taket. Han kunne ikke forsvinne slik som forrige gang, i det forrige rommet ... da han var tjue år yngre.

Hun følte seg svimmel og forvirret, det måtte jo være en drøm. Men det føltes ikke som en drøm. Følelsen i underlivet; følelsen av å hatt både en pikk og en finger i seg, smerten i hårrøttene, til og med smekket hun hadde fått på rumpa, kjente hun fremdeles. Men den yngre versjonen hadde føltes akkurat like ekte.

 - Jeg trenger en røyk, sa han og trakk seg unna.

Hun satte seg bare opp, fulgte ham med øynene der han gikk ut av sengen, trakk på seg dressbuksen og forsvant ut balkongdøren. Hun kom ikke til å se ham igjen i natt, såpass visste hun. Hun visste at i det hun stod opp og fulgte etter for å se etter ham, ville han ikke være der. Og bak henne ville hotellrommet stå tomt, ryddet og ubrukt. Så hun trakk i stedet bare kjolen på seg, tok det ensomme nøkkelkortet som lå ved siden av de tomme champagneglassene og gikk ut i gangen igjen.

Hun følte seg helt tom da hun åpnet låsen til den siste døren; trengte ikke noe mer i natt, men visste hun måtte gjennomføre; at hun måtte gå gjennom alle tre rommene, alle tre erfaringene. Derfor ble hun ekstra overrasket da hun så at det var sitt eget hotellrom hun kom inn i. Kofferten lå åpen der hun hadde forlatt den. På badet stod toalettmappen, høvelen hun hadde brukt til å barbere skrittet, parfymen hun fremdeles duftet litt av, hårbørsten og hårsprayen som ikke lenger holdt håret hennes på plass. Hun burde ha pusset tennene før hun la seg, men orket ikke; vrengte bare av seg kjolen og krøp opp i sengen. Der ble hun liggende å klemme dynen godt rundt seg.

 - Sover du? spurte han.

Hun snudde på hodet og tittet opp. Det var en selvfølge å se ham stå der ved sengen. Han var gammel, men det var fremdeles den samme mannen som hadde stått ved alteret og ventet på henne da hun hadde gått oppover kirkegulvet for førti år siden, eller var det tjue, eller var det i år? Hun smilte, og han la seg ned ved siden av henne; støttet hodet i hånden og betraktet henne der hun lå. De kysset. Munnen hans var den samme myke, søkende og utforskende, men kanskje ikke like ivrig som den tjue år gamle versjonen av ham, kanskje ikke like sulten som den førti år gamle. Men like pirrende og forførende. Hun åpnet leppene og kjente tungen hans søke hennes, besvarte og fanget underleppen hans mellom tennene.

Hånden hans fant frem til brystet, like øm og forsiktig som alltid, men berøringen pirret henne med sin sedvanlige stryking på undersiden av den runde formen og tommelen som gled over brystvorten. Hun sukket og la hodet bakover, strakk halsen litt ekstra da fingertuppene hans gled oppover og strøk over den myke, følsomme huden under haken. Opp og ned med varsomme, lette bevegelser som fikk nakkehårene til å reise seg. Da fingrene strøk videre ut over skuldrene hennes og ned over armen, begynte hun nesten å skjelve. Huden på innsiden av albueleddet var ekstra myk og ekstra følsom, og han visste akkurat hvordan han skulle kjæle med den uten at det kilte.

Hun tenkte ikke over at hun flyttet beina fra hverandre før det hadde skjedd, og det uten at han i det hele tatt hadde vært i nærheten av underlivet hennes. Kjærtegnene hans konsentrerte seg fremdeles om armen og hånden, og da han løftet håndflaten hennes opp til munnen og kilte den lett med tungen, kjente hun at hun ble våt nedentil. Herregud så godt han kjente henne, alle de erogene sonene hennes som bare han greide å stimulere med akkurat riktig bevegelser, akkurat riktig trykk. Hun kastet armen rund ham, klemte seg mot ham og kysset. Var mot alle odds blitt kåt igjen.

 - Slikk meg! stønnet hun og trakk ham etter seg da hun rullet tilbake på rygg.

Han ble liggende oppå henne, men hadde vekten på albuene sine. Små lette kyss dryppet over leppene hennes og ned over haken, videre ned over halsen og etterhvert til brystene. De ble litt mer langvarige og intense der, og hun kjente at det fikk underlivet hennes til å presse seg oppover mot ham. Han brukte for lang tid, og hun hadde bare lyst til å skyve ham nedover. Samtidig var det så deilig, så intens og opphissende. Han trakk seg oppover og kysset henne lett på munnen, og bevegelsen fikk ham til å gli inn i henne. Jaaaa, skrek hjernen hennes, og hun presset seg mot ham slik at han trengte lenger inn. Men han gjorde ikke som hun ville, gled i stedet nedover og kysset henne mellom brystene, ned over magen og venusberget. Hun visste ikke lenger om hun ville at han skulle slikke, eller komme opp til henne igjen og trenge inn, knulle henne fra sans og samling. Men det var han som kontrollerte det, han som bestemte, og hun hadde ikke noe i mot noen av delene.

Tungens berøring sendte små eksplosjoner og isende lyn gjennom henne, og bare noe så enkelt som en myk berøring med begge tomlene for å spre henne, åpne henne, fikk henne til å flomme over. Han stakk tungen inn i åpningen hennes, slikket lett og trakk seg tilbake. Hun kunne se at det hang en tynn, glinsende tråd mellom tungespissen hans og fitta. Han smilte og dykket inn igjen. Hendene hennes fant baksiden av hodet hans, det sølvfargede håret gled gjennom fingrene, og hun skjøv hoftene frem og opp, spredte beina ytterligere og forberedte seg på at hun kunne dø av nytelse når som helst.

Orgasmen kom snikende, den bare bygget seg opp innvendig, og hun visste nesten ikke at den var på vei før den kastet henne utfor stupet. Det var fingrene som gled inn i henne som gjorde utslaget. Hun kjente alle musklene i beina strammes, og føttene hevet seg fra madrassen helt av seg selv. Tærne krøllet seg og truet med å gi henne krampe under fotsålen. Magemusklene trakk seg sammen og dannet knuter som var både smertefulle og vidunderlige på en gang. Hun skalv over hele kroppen, og la ikke en gang merke til at han hadde satt seg opp før han trengte inn i henne. Orgasmen ble bare enda mer intens, og hun sperret øynene opp, så på ham der han sakte lente seg fremover og skjøv hoftene sine frem og tilbake. Beina hennes krøllet seg rundt ham, og det samme gjorde armene. Orgasme, nærhet, pikk, kyss, et bitt på halsen. Det svartnet nesten et øyeblikk.

De lå og vugget mot hverandre mens orgasmen dabbet av og ble erstattet av myke strømninger som bølget gjennom henne. Det var hans tur til å rulle rundt og trekke henne etter seg. Hun havnet øverst, satte seg opp og begynte å ri ham sakte mens hendene strøk over brystkassen hans. Hoftene hennes rullet frem og tilbake over mellomgulvet hans, hele veien fra lårene og opp til hoftekammen. Det stive lemmet inni henne gled over g-punktet og hun kunne kjenne hver centimeter der den gled inn og ut. Han grep henne om hoftene og klemte på rumpeballene. Hun la hodet bakover og lukket øynene.

Hun følte hun hadde opplevd alt i natt, og dette måtte være noe av det nærmeste en perfekt avslutning hun kunne komme. Den myke, gode, deilige sexen som holdt henne på grensen av den ultimate nytelsen ... hele veien; en følelse av nærhet og det å være elsket. Han hadde alltid vært der for henne etter sexen, hun hadde alltid hatt en armkrok å krype opp i, en hånd som kjælte med henne, lepper som kysset henne på kinnet og på munnen. Aldri "wham bam, thank you ma'm!" Selv om det fungerte utmerket i porno, ville noe slikt bare etterlate henne med en tom følelse.

Hendene hans fant brystene, halsen, og - når hun lente seg fremover - bakhodet, hvor fingrene gled gjennom håret. Hun kysset ham, merket at hun hadde lyst til å gi ham det lille ekstra for å tilfredsstille ham.

Smaken av hennes egne safter fylte munnen da hun krøp ned og tok ham i munnen. Saftene var hans fortjeneste, det var han som hadde gjort henne så kåt og så våt, og bare tanken på det gjorde at hun nøt smaken ekstra mye akkurat i natt. Hun kjente hvordan kjernen i pikken var hard, mens huden på utsiden var silkemyk. Han stønnet da det gikk for ham, og hun så opp på ham med kjærlighet i blikket. Han var så vakker når han kom, så sexy. Hun kjente hvordan pikken pulserte inne i munnen, og at han tømte seg. Hun smakte på ham, melket ham, sørget for at han var helt tømt, før hun svelget.

Armkroken var der den skulle være, og hun sovnet raskt. Om hun drømte eller ikke, kunne hun ikke huske, men da hun bråvåknet noen timer senere, var det med en følelse av at hun hadde falt gjennom luften, gjennom et dypt mørke. Hun var alene ... Selvfølgelig var hun alene. Det var jo slik denne natten skulle være. Men nå hadde hun ikke flere nøkkelkort igjen; alle prøvelsene var gjennomført, og kanskje kunne hun nå endelig få lov til å sove?

Søvnen hadde vanskelig for å komme. I stedet ble hun liggende å tenke. Hodet hennes ble bombardert med inntrykk fra natten hun hadde vært gjennom, og de ville ikke stoppe. Den unge, virile, utholdende. Den voksne, elskende, eventyrlystne, som aldri var redd for å prøve noe nytt. Den gamle, snille, gode, han som kjente kroppen hennes ut og inn og visste akkurat hvilke knapper han skulle trykke på.

Hun skjønte nå. Hun visste hva spøkelset hadde ment med at hun var på vei langs en mørk og farefull vei. Var det for sent? Spøkelset hadde sagt at det ennå var mulig å unngå skjebnen som ventet i den andre enden. Hva hadde hun tenkt på? Hva var det hun hadde vært villig til å sette på spill for denne ene natten med en fremmed mann?

* * *

Juletreet i resepsjonsområdet var pyntet til randen av kuler, glitter og lys. Haugen med gaver ved foten av den var større enn den hadde vært da hun ankom dagen i forveien. Skiltet ved siden av treet fortalte at gavene ville gå til fattige familier i hovedstaden. Hun trakk trillekofferten etter seg på vei mot usjekkingen, men stoppet ved dette symbolet på julefeiringen og la fra seg pakken hun hadde gjort i stand etter å ha vært ute og hastehandlet på morgenen. Hun hadde funnet den i bokhandelen, en illustrert praktutgave av Charles Dickens' "A Christmas Carol" på engelsk. Hun hadde pakket den inn ved pakkedisken på kjøpesenteret. Nå ville kanskje noen andre få glede av denne historien som hun hadde lest fra perm til perm, gang etter gang gjennom hele romjulen, det året hun selv fikk den i gave.