En hjelpende hånd | Kondomeriet

En hjelpende hånd

"Hun åpnet kondomet med raske hender før ansiktet igjen rettet seg mot tavlen, og lærer og notatpennen tok plass i henne høyre hånd. I den venstre var nå kondomet. Penis var fremdeles steinhard."

Noen ganger trenger man en hjelpende hånd.

Hun var nydelig, vakker, smart, sexy og hun var min kjæreste. Vi var atten og det ringte snart inn igjen. Fysikktime, isj. Det var mer behagelig å sitte å kline på en benk i skolegården. Jeg lente meg inn for et kyss til og hun møtte munn med munn. «Ddrrriiing!» Det var skoleklokken. Jeg prøvde å ignorere det, men hun skjøv litt fra. Jeg holdt henne tilbake. Hun lo litt mellom kysset. «Gom i en. Mi må inn», mumlet hun inn i munnen min. Jeg slapp taket forsiktig. «kom igjen» gjentok hun og ga meg et kjapt kyss før hun reiste seg.

Jeg strakk meg etter armen hennes og dro henne ned i fanget mitt igjen. «Bare 45 minutter til» sa jeg. Hun lo igjen. «Da er timen over din sløvass». Hun gikk mot klasserommet. «Det var hele poenget», mumlet jeg til meg selv, men fulgte etter henne.

Jeg tok henne raskt igjen og kløp henne forsiktig på rumpa og tok hånden hennes slik at vi gikk hånd i hånd inn. Jeg fikk et kyss på kinnet og hun visket meg i øret: «Jeg har en liten gave til deg. Du får den straks.»

Fysikktimene ble holdt i et lite auditorium der stolrekkene var plassert lagvis oppover i en halvsirkel. Vi benket oss ned på våre faste plasser bakerst til venstre. Fysikk var ikke det mest populære valgfaget, så det så litt glissent ut med de 14 andre elevene tilstede. Selv hadde jeg vel egentlig bare valgt fysikk fordi hun hadde valgt det, men det var jo et greit nok fag. Dama var derimot der fordi hun syntes det var gøy og fordi hun var smart.

Den noe overivrige læreren begynte å snakke med en gang han kom inn døra. Han hadde som vanlig overdrevet inntaket av kaffe og fremstod hyperaktiv. Det var rent fascinerende å observere. Det jeg hørte var omtrent: «bla bla bla, Konstanten B har verdien 2,18 ganger 10 opphøyd i minus atten bla bla bla elektronets masse bla bla bla Planck bla bla bla».

Vi var 5 minutter inn i timen og jeg hadde allerede falt av. Tankene gikk isteden til min kjæreste. Fikk glade frysninger når jeg tenkte på de myke leppene hennes, på smaken mellom lårene hennes, på å gli inn mellom hennes ben. Dagdrømming var så mye mer underholdende.

Da kjente jeg hennes hånd på låret mitt. Jeg snudde hodet til høyre der hun satt, hun smilte tilbake og blunket. Hun rettet blikket mot lærer og tavle igjen, men lot sin venstre hånd hvile på mitt lår. Hennes høyre hånd tok notater. Hånden på låret beveget seg. Masserte litt. Den flyttet seg lenger opp. Tommelen hennes strøk over buksesmekken min. Litt høyere fant hun bukseknappen. Den ble flikket av med stødig hånd og buksesmekken trukket ned. Jeg så på henne, men hun hadde fremdeles ansiktet rettet mot tavlen og brukte den andre hånden til å ta notater. Ingen kunne se hva som skjedd under pulten. Ingen reagerte i hvert fall.

Reisningen ble kraftigere og hennes hånd grep rundt penis gjennom stoffet på bokseren. Det var to knapper på bokseren og hun hektet dem av. Penisen var så stiv at den mer eller mindre spratt ut når den fikk mulighet. Jeg stønnet svakt når hun lot hånden omfavne staken. I forsiktige bevegelser begynte hånden hennes å gå opp og ned. Det piplet litt væske ut. Hun gned det på hånden og brukte det som glidemiddel idet forhuden ble trukket bakover. Jeg pustet tyngre, men klarte å holde lyder inne.

Det gikk plutselig opp for meg at hvis jeg kom ville strålen stå rett opp. Hånden beveget seg raskere og raskere og jeg nærmet meg utløsning. Øynene gikk nesten bakover i hodet på meg, men jeg ville ikke stoppe henne. Så sakket tempo ned og jeg fikk tilbake kontrollen. Hun slapp taket og tok noe ut av pennalet; et kondom.

Hun åpnet kondomet med raske hender før ansiktet igjen rettet seg mot tavle og lærer og notatpennen tok plass i henne høyre hånd. I den venstre var nå kondomet. Penis var fremdeles steinhard. Hun klarte ikke helt å presse gummikanten over hodet, men jeg hjalp litt til og bekledningen ble fullført ved at hun rullet det nedover til det nådde ballene og bokseråpningen.

Hånden fortsatte der den stoppet. Bevegelser opp og ned. Det var et tynt lag med glidemiddel på kondomet som fjernet friksjonen fra hånden og økte nytelsen. Kondomer er geniale. Hardere, raskere. Jeg kjempet mot å holde tilbake. Jo større press i ballene, jo bedre orgasme. Jeg forestilte meg at jeg jaget inn i henne, de vakre brystene hennes, den spreke kroppen. Det var ikke mulig å holde tilbake mer. Jeg eksploderte i en euforisk orgasme. Stråle etter stråle fylte kondomet. Hun kjente at jeg kom, og hjalp til ved å jobbe enda raskere. Det kom et lite klynk fra meg.

Jeg slappet av og åpnet øynene. Alle så på meg. Jeg begynte å svette. Læreren kikket på meg. Hadde de skjønt hva som skjedde? Det var et eller annet regnestykke på tavla. «Ja, Thomas. Hadde du svaret?» Kjæresten min slapp taket rundt penis som nå begynte å bli slapp. «Jeg… ehh… 42?» Prøvde jeg. Læreren klødde seg i hodet. «42? Det er ikke riktig nei. Synne, kunne du hjulpet din nabo?» Kjæresten min reiste seg. «Selvfølgelig. Alltid klar for å gi en hjelpende hånd.» Sa hun og smilte på vei ned til tavla for å vise utregningene.