En het sommertur

"Kuken min stryker deg på kjønnsleppene dine. Jeg kysser deg varsomt på halsen mens jeg fører kuken inn i deg. Et stønn lyder frem når jeg glir inn i deg. Jeg begynner sakte og bevege meg frem og tilbake."

Sommeren viser seg fra sin sterkeste side. Været er varmt og solen står høyt på himmelen. Turen er planlagt allerede. Teltet, fiskeutstyret, og badeklær er pakket og klar for en kjærestetur ved sjøen. Langt fra folk, langt til nærmeste nabo. Bare du og jeg! Tanken på det varme været, deg i bikini, det varme svaberget nede ved havet, teltet på natten, krype inntil deg å kjenne den nakne varme kroppen inntil min. Slik får det til å bruse i en mann! og bare tanken på det gjør meg småkåt. Vi setter oss i bilen og kjører av gårde. Etter en liten times kjøring kommer vi frem til stien som fører ned til sjøen.

Vi må gå noen minutter, før vi kommer frem til et skogholt som ligger helt ned til strandkanten. Her finner vi ut at vi skal campe. Vi setter opp teltet slik at utgangen har utsikt ned mot havet, vi kan høre bølgene kruse forsiktig mot land. Etter gåingen i steikende sol så ivrer vi etter å kaste av oss turklærne og komme oss i badeklær. Du tviler litt på å skifte midt ute i skogen. Men jeg forsikrer deg at her kan ingen se oss. Du står i teltåpningen slik at du allikevel skjuler deg litt. Jeg kommer bort til deg og kaster av meg på overkroppen. Jeg tar av meg turbuksa og bokseren og står nå naken foran deg. Et flir kommer frem. Du småler av at jeg står foran deg som en naken supermann. Jeg kommer helt inntil deg. Strekker ut hånden min å tar tak i deg på hoften. Jeg står nå helt inntil deg. Naken, småkåt av tanken på at vi er alene i skogen og at du skal kle av deg.

Hånden min glir fra hoften din og opp magen og opp til brystet. "Ta av deg singleten din" hvisker jeg med en forsiktig stemme. Stemmen min beroliger deg helt. Du tar av deg singleten med en rolig bevegelse. Jeg tar den andre hånden min bak på ryggen din. Med en lett bevegelse åpner jeg BHen din. BHen glir av deg når du tar armene ned. Jeg tar begge hendene rundt deg å trykker deg inntil meg. De deilige puppene dine presser nå hardt inntil den nakne overkroppen min.

Jeg kysser deg så ømt på halsen og ned på brystet ditt. Hendene mine stryker deg forsiktig nedover ryggen og langs hoftene før jeg treffer kanten på turbuksen din. Jeg åpner knappen og smekken på buksen og skyver buksen og trusa ned forbi rumpa di. Jeg griper hardt om begge rumpeballene dine og løfter deg litt forsiktig opp. Det river en deilig følelse i deg når jeg kysser deg fra brystet og ned magen og helt ned til kjønnsleppene. Mens jeg setter meg på huk og kysser deg nedover på kroppen, så tar jeg av deg buksa og mer og mer.

Du står nå med buksa og trusa nede på anklene og kåt av de deilige og ømme kyssene mine. Jeg reiser meg opp igjen mens jeg stryker hendene mine fra leggene dine, oppover lårene, stryker deg varsomt over kjønnsleppene og bak til rumpa. Jeg klemmer hardt på rumpeballene dine og trykker deg hardt inntil meg mens du sparker av deg buksa.

De nakne kroppene våre er nå helt inntil hverandre. Du kan kjenne at jeg er hard og klar for deilig kos. Vi ramler omtrent inn teltåpningen og ned på liggeunderlagene. Jeg legger meg nesten oppå deg med foten min over din. Kuken min stryker deg på kjønnsleppene dine. Jeg kysser deg varsomt på halsen mens jeg fører kuken inn i deg. Et stønn lyder frem når jeg glir inn i deg. Jeg begynner sakte og bevege meg frem og tilbake. Jeg glir lett inn og ut i den våte tissen din. Jeg løfter beina dine opp slik at jeg kan få bedre tak. Jeg støter hardere og hardere! Den brusende følelsen kommer som et deilig sus inni meg.

Jeg stønner hardt idet jeg kommer inn i deg! Jeg støter så forsiktigere og forsiktigere før jeg stopper opp. Smiler til deg med et lurt og fornøyd smil. "Dette kommer til å bli en het sommertur"