En Het Sommerdag

Det var en varm sommerdag det hele hendte. Sammen med noen venner hadde jeg dratt ned til stranden for å bade og spille sandvolleyball. Da vi kom ned til stranden møtte vi en gjeng med jenter fra skolen vår som tydeligvis hadde samme planer for dagen som oss. De var alle sammen deilige jenter, men det var spesielt en av dem jeg lenge hadde drømt om. Hun het Elisabeth, og var etter min mening, en av de deiligste jentene på skolen. Hun hadde langt, mørkeblond hår, blå øyne og et vakkert ansikt som var lett bedekt med fregner. Hun hadde også en kropp som kunne få enhver ung mann til å begynne å sikle. Hun var kanskje ikke supermodell-tynn, men hun hadde perfekt avrundede hofter og to deilige faste pupper. Mang en gang hadde hun hatt hovedrollen i en av mine fantasier, men jeg hadde aldri vært modig nok til å prøve meg på henne, ettersom jeg hadde hørt rykter om at hun hadde en kjæreste.

Vi gutta begynte med å spille volleyball, men da vi fant ut at jentene lå og solte seg i bikini, mistet vi fort interessen for spillet og la oss sammen med dem i stedet. Selv om jeg prøvde å unngå det, klarte jeg ikke å la være å sniktitte på Elisabeth innimellom. Hun så utrolig sexy ut der hun lå, med en minimal bikini som ikke skjulte så veldig mye. Etter en kort stund tror jeg at hun merket at jeg stirret, og jeg merket at jeg begynte å rødme. Dette kunne bli pinlig.”Er du sikker på at du har hatt nok solkrem?” spurte hun meg. ”Du begynner å bli ganske rød.” Jeg klarte å mumle frem ett takk, og smurte lettet litt solkrem i ansiktet. ”Gidder du å smøre meg litt på ryggen, er du snill? Vet ikke om jeg tok på nok i morges.” Selvfølgelig gikk jeg med på dette, men jeg merket fort at det hadde vært en dårlig ide. Synet at den faste, deilige rumpen hennes og følelsen av den myke huden under fingrene mine, hadde fått pikken min til å begynne å svulme. Jeg prøvde å gjemme den, men i en badeshorts er ikke det så veldig lett. For å prøve å skjule opphisselsen min bestemte jeg meg for å hoppe i vannet, og håpe at dette kom til å kjøle meg ned. Dessverre for meg trodde alle at det var badetid, og de stupte uti etter meg. Jeg prøvde mitt beste med å skjule opphisselsen min, men den ble ikke akkurat mindre da jeg fant ut at man kunne se nippelen til Elisabeth gjennom den tynne bikinien hennes. Hjernen i skallen mente at dette var fordi vannet var litt kalt, men hjernen mellom bena mine mente at dette var fordi hun var kåt på meg. ”Hei dere,” sa Elisabeth. ”Vet en av dere hvor det er et toalett?” ”Jada” svarte jeg. ”Det er rett over broa og litt bortover der.” ”Takk, men jeg er litt redd for å gå meg bort. Gidder du å følge meg?” Som sagt så gjort, og jeg fulgte Elisabeth til doen.

Imens jeg gikk bortover veien for den ene tanken kåtere enn den andre gjennom hodet mitt. Jeg merket ikke engang at vi var fremme ved den ganske high-tech doen som var satt opp like ved stranden. ”Greit da er vi her, det var ikke akkurat så veldig…” Mer rakk jeg ikke å si før jeg ble dratt inn på jente doen og smelt ned på en do. Elisabeth satte seg ned på knærne mine og kysset meg hardt og inderlig. Leppene hennes var myke og smakte en lett blanding av saltvann og jordbær-lipgloss. ”Tro ikke at jeg ikke merket hvordan du stirret på meg nede på stranda.” Hvisket hun i øret mitt. ”Du har ikke anelse om hvor kåt du har gjort meg. Men først vil jeg smake på pikken din, resten får vi ta senere.” Det kom ikke noe nei fra min munn, da hun langsomt dro av meg badeshortsen, men hjernen min hadde ennå ikke klart å akseptere situasjonen jeg var i. Der satt den deiligste jenta jeg kjente på kne med den bankende pikken min i hendene sine. Disse forvirrete tankene forsvant på et blunk når Elisabeth sakte lot leppene sine omslutte penishodet mitt, og lot den varme tunga leke seg fritt. Jeg ga fra meg et lavt stønn. Tunga hennes var nesten levende, den vekslet mellom å være myk og hard. Slikket det glatte hodet opp og ned på undersiden, oversiden, rundt og rundt, og så la munnen seg over pikken og gled nedover til det buttet imot i halsen. Hun slukte meg sakte og gled av igjen. Jeg kjente leppene hennes gli nedover sidene av pikken idet hun la hodet over på siden. Jeg var nesten i en transeaktig tilstand, hvor det eneste jeg merket, var munnen hennes som kjærtegnet pikken min. Jeg begynte å merke de første tegnene på at en orgasme var under oppbygging, men jeg klarte ikke engang å åpne munnen. Jeg tror allikevel at hun skjønte det for hun satte ned farten litt, og lot opphisselsen sakte bygge seg opp. Plutselig brøt en demning inne i meg. Jeg kjente at krampetrekningene begynte langt, langt inne i ryggmargen for så og spre seg utover som varme, elektriske støt. Til slutt mistet jeg all kontakt med kroppen min, og det føltes som om jeg fløy. Så kom spruten av sæd kraftig, og hun slikket i seg alt sammen. Jeg falt sammen helt utmattet, og bare stirret på den munnen som hadde akkurat gitt meg en så stor nytelse. Jeg klarte så vidt å forstå hva den prøvde å si ”Spermen din smakte deilig, men tro ikke at det er helt over ennå, kjekken. Dette var kun begynnelsen. Ikke fortell noe til de andre, lat som at alt er helt normalt. Bare følg etter meg.”

Det var lettere sagt enn gjort, ettersom jeg fortsatt følte etterdønningene etter en av de kraftigste orgasmene jeg hadde hatt. Jeg merket ikke engang hva Elisabeth sa til resten av gjengen som unnskyldning for at hun og jeg gikk litt tidligere. Jeg tror at jeg hadde glidd inn i en våken lykke koma. Det neste jeg registrerte var at vi satt på en helt folketom buss, og at Elisabeth satt overskrevs på knærne mine. På resten av bussturen hjem til henne satt vi tett omfavnet og klinte og koste. Hun hadde tatt på seg en topp og et skjørt, men det hindret ikke meg med å leke med puppene og klitten hennes gjennom tøyet. Jeg merket at hun ble mer og mer våt gjennom trusa, og hun pustet tyngre og tyngre. I det jeg begynte å lure på om hun kom til å få en orgasme på bussen, var vi fremme på holdeplassen ved huset hennes. Hun dro meg inn gjennom døra, og dyttet meg lett ned på senga. Så begynte hun sakte å strippe av seg klærne med sensuelle bevegelser. Jeg merket at pikken var helt klar for andre runde da hun dro av seg BHen, og de to puppene jeg hadde fantasert om så lenge kom til syne. Det var med en kraftanstrengelse at jeg klarte å ikke sprette opp og kaste meg over henne. Etter en kort striptease så jeg i øynene hennes at hun ventet på at jeg skulle gjøre neste trekk. Jeg tok tak i henne, og la henne varsom ned på senga og begynte å kysse og kjærtegne hele kroppen hennes.

Jeg startet ved brystene hennes, før jeg sakte arbeidet meg nedover mot klitten. Tungen min i sakte sirkler over klitten og inn mellom leppene hennes, og jeg merket at hun begynte å puste tyngre og tyngre. ”Jeg vil komme med deg inni meg,” stønnet hun. ”La pikken din gli inn i meg og fylle meg opp.” Hun trengte ikke å be meg flere ganger, og jeg lot pikken min sakte gli inn i fitta hennes. Hun var allerede så våt og svulmende, at jeg ikke hadde noen problemer med å gli inn og ut av henne. Jeg lot pikken gli helt til bunns og tilførte også noen sakte sirkelbevegelser med hoften ”Gud, jeg kommer, Åhh gud!” Skrek hun. De blå øynene skinte med et underlig lys da de boret seg inn i meg. Hun helt stiv og ble liggende med åpen munn da orgasmen skylte gjennom henne. Hun dro meg hardt til seg da hun kom, og jeg ga meg til å slikke den deilige kroppen hennes.. Jeg fortsatte å ta henne dypt og hardt, ettersom jeg merket at det begynte å bygge seg opp til en monsterorgasme i underlivet mitt. Da orgasmen hennes var over begynte hun ri meg med lange rolige manøver. Hun roterte hoftene i store sirkler, samtidig som jeg merket at hun brukte skjedemusklene sine for alt de var verdt. Jeg kunne kjenne hvordan de klemte til rundt skaftet mitt samtidig som jeg gled inn og ut av henne. Elisabeth lente seg lett fremover og lot håret og puppene sine henge ned i fjeset mitt. Jeg tok hintet og begynte å suge og slikke på nippelen hennes. Etter en kort stund følte jeg hvordan orgasmen begynte å bygge seg opp mellom bena mine. ”Jeg kommer snart,” stønnet jeg. ”Jeg klarer ikke å holde meg lenger.” ”Kom i meg, vær så snill. Jeg vil kjenne spruten din opp i fitta mi” hvisket Elisabeth med en stemme full av kåthet. Nesten før hun var ferdig med setningen merket jeg at nå var det ingen vei tilbake. Orgasmen skyllet gjennom meg med enda større kraft enn på stranda, og jeg kunne kjenne hvordan fitta hennes fylte seg opp med hennes kåtsafter blandet med mine. Utmattet falt vi sammen og ble liggende tett omslynget inntil jeg trakk den halvslappe pikken min ut av fitta hennes. Jeg lot fingrene mine gli gjennom det våte håret hennes og kysset henne lett på munnen. Hun sukket fornøyd mens jeg lot hendene mine kjærtegne kroppen hennes, og det tok lang tid før vi orket å reise oss fra senga. Denne sexen ble innledningen til et langt og hett forhold. Vi fikk rett og slett ikke nok av hverandres kropper, og vårt første sexeventyr ble kun en av mange hete sommerminner. Denne sommerens mange varme netter ble sjelden brukt til å sove, for å si det sånn.