En het høstdag

Anna trengte å tilbringe en helg alene på familiehytta for å hente seg inn etter en hektisk sommer. Høsten hadde allerede malt skogen i gul og oransje. Den friske lufta hadde en beroligende virkning på Anna. Hun hadde alltid trivdes i eget selskap, men denne helgen skulle ikke bli like ensom som hun hadde tenkt seg.

Lørdag morgen startet med en lang frokost, og så gjorde Anna seg klar for en løpetur i skogen. Hun betraktet den faste rumpa si i tightsen, mens hun flettet det lange håret stramt bakover. Lokkene var bleket av solen og huden gylden brun. Magemusklene var blitt mer markerte det siste året, og Anna smilte for seg selv da hun kjente den kåte følelsen i bunnen av magen sin. Hun hadde ikke hatt overskudd til å tilfredsstille seg selv de siste ukene, og nå kjente hun at lysten sakte men sikkert kom snikende. Først en treningstur, så kunne hun ta med seg den nye vibratoren i dusjen etter på.

Bena føltes lette over den fuktige marka, og Anna brydde seg ikke om det friske yret i lufta. Hun ville likevel bli våt av svette. Hjertet dunket i brystet og Anna hev etter pusten i det hun spurtet opp den lille toppen ved slutten av løypa. Hun hev seg på rygg og lot pusten sakte men sikkert roe seg. Så kom en liten latter. Så deilig! Hun hadde klart å slå sin gamle rekord med nesten ett minutt!Anna nøt følelsen av å være sterk, og hun tillot seg selv å kjenne på den kriblende følelsen nede i magen fra tidligere. Hun kjente at hun ble våt nedentil, og strammet bekkenmuskulaturen kraftig. I visshet om at hun var alene, lot hun høyre hånd finne veien ned i trusa og masserte klitorisen forsiktig. Et lite stønn unnslapp og Anna bøyde nakken bakover, ryggen formet en svak bro og da fikk hun øye på han.

Kun meter unna satt han. En ung mann med blå øyne, lys lugg og solbrun hud. Anna hadde vært sikker på at hun var alene, og nå visste hun ikke hva hun skulle si. Mannen hadde tettsittende klær, og hun kunne ikke la være å merke seg den bulende kuken under turbuksa. Den sterke kåtheten slo plutselig til med full kraft i Anna, det var åpenbart at han hadde likt å se på henne. Blikkene deres møttes og de gjengjeldte hverandres smil.Anna lirket joggeskoene av seg, før hun sakte trakk av seg tightsen og toppen. Kroppen og håret hennes var søkkvått av svette og yr. Hun vrengte av seg sports-BH’en og gikk selvsikkert bort til mannen. Han reiste seg og la de store armene sine rundt henne, trakk henne hardt mot seg. Anna kunne kjenne den stive kuken hans presse mot magen hennes. Hun lukket øynene i det han førte en sterk hånd ned i trusa hennes og fortsatte der hun slapp. De kysset hverandre hardt og lidenskapelig, samtidig som han lot de muskuløse fingrene sine trenge inn i den våte skjeden hennes. Anna kunne ikke holde stønnene inne, så våt hadde hun ikke vært på lang tid.

Anna hjalp mannen ut av klærne og lot hendene sine gli over den sterke mannekroppen. Da bokseren endelig var av, kunne hun ikke motstå å gå ned på kne for å smake på den høyreiste kuken. Mannen la en hånd i nakken hennes og hjalp henne inn i en fast rytme, akkurat da det virket som han var ved å komme, stoppet han henne. Han la Anna ned i bakken, med den ene armen godt rundt nakken hennes og den andre mellom beina hennes. Han masserte klitoris og Anna klarte nesten ikke vente på at han skulle føre kuken inn i henne. Hun ble våtere og våtere, og det føltes som om han ertet henne ved å la henne vente på kuk.Anna mistet nesten pusten da han endelig førte den steinharde kuken inn i henne. Det kriblet i hele magen, bena begynte å skjelve og Anna kunne nesten ikke holde ut hvor godt det gjorde. Den store mannen holdt et rolig, jevnt tempo som fikk det til å bygge seg opp av forventning i Anna. Hun spente magemuskulaturen, bekkenet, rumpa og lårene. Kroppen formet seg i en liten bro med underlivet trykt opp mot mannen. Han kysset henne på halsen og brystene, grep et godt tak i rumpa hennes og så kom de begge to. Han sprutet sæden sin over de små puppene hennes, før han sank ned på bakken ved siden av henne. De pustet begge roligere og roligere, før de måtte le litt. «Kanskje jeg kan få hilse på deg nå?» Smilte Anna, som plutselig hadde innsett at rekreasjon på hytta ikke nødvendigvis betyr at man må være alene.