En herlig lyst

Det var en sein sommerkveld i juni. Du og Beate satt og solte dere uten en eneste tråd. Hytta di lå en liten gåtur fra Skisenteret, som var stengt. Nå var det ikke noe trafikk rundt hytta, så solbading var en sånn grip-den-mens-du-har-den-opplevelse. Du satt og smådrømte litt om å leke noen frekke leker med Beate.

Plutselig våknet du av et lavt stønn. Du så bort på Beate som stirret lystent på deg. Du laget et lite "grr". Beate svarte kjapt med å hente en vibrator og litt glidemiddel. Hun hadde kjøpt det på Kondomeriet før du hentet henne på bussholdeplassen ved huset hennes. Du begynte og fingre deg selv, og skled inn i en slags orgasmisk drøm. Du kjente plutselig en svak vibrering som ble sterkere og sterkere.

Du åpnet øynene da fingeren din sakte ble dratt ut av fitta di. Du åpnet øynene og så en stooor vibrator dryppende med jordbærglidemiddel. Lukten var fantastisk. Du så litt mer på de fantastisk velformede puppene til Beate, og hørte henne si "frekke leker? Jeg gir deg tøylene". Og du begynte med litt kinky massasje og pornofilmer. Etter det gikk du over til en orgasmisk omgang med 69. Du lå der og nøt den sakte slikkingen til Beate, mens du masserte klitten hennes med vibratoren. Slik lå dere lenge og nøt hvrandre. Dere lot bølger av orgasme skylle over dere, til dere var utmattede og slitne.