En herlig fredagskveld

"Ida drar meg med mot en dør å hvisker, jeg skal bare hente nøkkel. Oki, hvisker jeg tilbake å lurer på hva jeg egentlig driver med"

Kvelden startet rolig, jeg våknet langt ut på kvelden å lurte på hva jeg skulle ta meg til. Hoppet ut av senga inn i noe klær å ringer Anna. Jeg sier: Hei, du! Skulle ikke jeg vært full nå? Hun responderer at det skulle jeg og at de kommer å henter meg om en halv time. Jeg går på badet dusjer å sminker meg klar, etter kort tid hører jeg bilen i gården. Det tar ikke lang tid før jeg kjenner rusen, vi er på vei til byen. Har aldri vært ute i denne byen før så jeg er full av forventninger. Etter en kort stund er vi fremme.

Alle har sitti å ledd av meg mens vi rånet over humpler å brostein.. Ingenting kommer helt av seg selv, men det erter godt å jeg er ikke den som klarer å holde kjæft. Vi havner på et utested hvorpå mine venner bestemmer seg for å reise hjem igjen. Jeg er alene, men ikke for lenge. Utestedet hadde nemmelig en overetasje å ditt ble jeg bedt med på nachspiel. Å jeg sa ikke nei takk til det. Det tok ikke lang tid før noe skjedde, plutselig sto jeg midt på dansegulvet med Ida. Danset å klinet, hun lå på meg og omvendt mens vi gned oss på hverandre rytmisk. Ida drar meg med mot en dør å hvisker, jeg skal bare hente nøkkel. Oki, hvisker jeg tilbake å lurer på hva jeg egentlig driver med.

Hun kommer kjappt tilbake å drar meg med opp i 3.etasje. Jeg legger hun ned på senga drar av henne buksen å undertøyet.. Lar tungen min vise vei, som foressten er piercet for slike anledninger. Hun stønner høyt og jeg lar 2 fingre gli inn i henne mens jeg slikker klitten i sirklende bevegelser. Jeg lar en finger til gli inn, hun stønner høyere. Plutselig banker det på døren, vi hopper fra hverandre. Men jeg tar mot til meg å går til døren. Hei, hvem er du? sier jeg. Det er Mats, har du glemt meg alt.? Ååå, sorry! Jeg prøver bare å hjelpe dama de bare kom inn sier jeg. Han kommer inn setter seg på senga å ser på, mens jeg stapper 4 fingre inn i Ida å hun stønner å rister mens jeg suger tak i klitten hennes.

Mats prøver å få av meg klærne også men, jeg forklarer kjapt at jeg lever for å tilfredstille. Jeg ber han heller hjelpe meg med slikkinga litt. Han starter å slikke Ida, hun stønner høyt mens jeg fingrer henne å hun hyler til i en orgasme til. Vi stopper opp starter å kline mens Mats ser på. Jeg bøyer meg ned igjen, slikker henne til himmels en gang til. Denne gangen får jeg hele hånda opp i henne. Jeg støter på hun stønner, jeg stimulerer g-punktet hennes mens jeg slikker henne å fører 1 finger opp i anus. Hun rister på armen min. Jeg gir hun et kyss rettfør vennina mi åpner opp døra å sier vi skal dra. Ok, kommer nå!

Min første Jente/Jente opplevelse.