En helt vanlig Tirsdagskveld! | Kondomeriet

En helt vanlig Tirsdagskveld!

Jeg satt her i leiligheten min en tirsdagskveld… hørte på musikk og surfa på nettet… plutselig sto det 1 ny melding på nettstedet Skybyen… Tenkte at det sikkert var en raring som sendte meg melding om ett eller anna… Men nei, det var deg… Var lenge siden vi hadde pratet nå så det var koselig. Du lurte på hvordan det sto til med meg. Jeg svarte at jeg hadde det sånn passe og om hvordan du hadde det. Tok ikke lang tid før du svarte at du hadde akkurat kommet hjem fra jobb og hadde jobbet i 12 timer så du var skikkelig rastløs pluss at du hadde ryddet leiligheten 3 ganger. 

Jeg svarte at du kunne godt komme hit å rydde min også. Tok bare et par sekunder fra da jeg svarte til du sendte en ny melding der du lurte på hva du fikk i gjengjeld for å rydde min leilighet. Hmm... tenkte jeg og svarte hva vil du ha? Du svarte med hva får jeg? Da skrev jeg tilbake om at du skulle si hva du ville ha. Du svarte tilbake at det var mye du hadde lyst på men at det var mest en god massasje og en happy ending. Jeg trakk på smilebåndet og sendte hørtes bra ut tilbake. Flott skrev du tilbake og at du ventet. Jeg skrev at du måtte komme hit og ordne leiligheten min først. Jada, skrev du og lurte på hvor jeg bodde. Jeg skrev at jeg ikke bodde så langt unna Krøgenes og du spurte om jeg hadde msn fordi det var lettere å snakke der.

Jeg ga deg msn min. Og vi pratet der fram og tilbake. Så sa du at du nettopp hadde havnet på bloggen min og at jeg hadde mange historier der. Jeg spurte om hva du synes om den. Og du svarte at det var veldig bra og at du ble kåt. Jammen er jo det som er meninga skrev jeg tilbake. Du svarte at den nest siste historien var bra og at beskrivelsen passet deg bra. Jeg spurte om det var den historien om den mystiske mannen. Og du sa at det var den og at du kunne godt være den mystiske mannen men om jeg kunne være den mystiske kvinnen. Jeg svarte selvfølgelig og lurte på når du kom og ryddet leiligheten min.

Du sa når kan jeg komme? Jeg sa at du kunne komme når det passet deg. Hmm… hva får jeg i retur svarte du. Jeg sa at du skulle få en god massasje og en happy ending som du sa... og at du kanskje skulle få en historie på bloggen min. Oi, skrev du. Jeg sa at det selvfølgelig var anonymt. Happy ending liker vi godt... jeg er litt ensom i kveld skrev du. Jeg svarte at det var egentlig jeg også. Men vil du ha besøk av meg da? Jeg skrev hadde ikke invitert deg hvis ikke. Kun uforpliktende sex? Eller happy ending om du heller vil kalle det for det. Ja. Det hadde jeg jo lovet deg svarte jeg. Tja hvorfor ikke skrev du tilbake.

Så skrev du men da kommer jeg bort en tur da. Hva er adressen di? Jeg ga deg adressen mi og du lurte på hvor det var lettest å ta taxi til. Jeg svarte at det letteste var å ta taxi hit jeg bodde. Men siden jeg hadde bil kunne jeg hente deg. Vi avtalte at jeg skulle hente deg i Barbu et sted siden du bodde i byen. Jeg hentet deg og kjørte hjem til meg. Viste deg rundt i leiligheten og vi gikk på soverommet der du satte deg i senga... vi begynte å kline… du sa at du visste ikke om du fikk gjort noe i leiligheten min. Jeg lo og svarte at det kunne jeg ordne i morgen... så klinte vi videre... Jeg satt meg over fanget ditt i senga... du begynte å ta på meg utenpå klærne... Vi kledde av oss og fortsatte å kline… Du begynte å fingre meg lett... og jeg begynte å runke deg....

Jeg sa at jeg var kald på hendene, du svarte at det gjør ikke noe med et smil. Så sa du at jeg skulle legge meg på ryggen og du la deg over meg... Førte pikken din inn i musa mi... sakte... Herregud og deilig... du økte tempoet litt... ut og inn, ut og inn... mmmmmm… Vi klinte enda mer mens du fortsatt hadde pikken i musa mi… så skiftet vi stilling og jeg begynte å suge deg... Tirre deg litt med piercingen min… du sa at vi måtte ta det litt med ro… Fordi du var på vei til å komme... vi klinte en stund.. Så la du deg på ryggen og jeg satte meg oppå deg og red deg... Mmmm deilig.. Så suger jeg deg litt mer og du fingrer meg... så legger jeg meg på rygg igjen og du kjører pikken i fitta mi igjen… Fortere denne gangen... vi holder på sånn en stund.. så reiser du deg opp og jeg rir deg igjen... Så kom jeg... i en deilig orgasme.. så tar vi det litt rolig igjen. Sitter fortsatt og rir deg...

Skifter stilling igjen... men denne gangen ligger jeg på sida... Vi ligger sånn en stund og kliner... Ser på hverandre og smiler.. Jeg suger deg litt mer før vi tar en ny runde, jeg på ryggen og du oppå meg... Fortere og fortere… Så reiser du deg opp og står på knærne. Jeg setter meg opp og runker deg litt og suger deg helt til du kommer i munnen min og over puppene mine... Deeeilig... Jeg svelger det jeg har i munn og vi setter oss ned og ser på hverandre og smiler...

Det var deilig sa du… Jeg svarte ja det var det... Så kler vi på oss og går ut i stua, der sitter vi og småprater før jeg kjører deg hjem... Jeg spurte om jeg skulle kjøre deg helt hjem og det gjorde jeg.. du ga meg en god klem og sa dette må vi gjenta igjen før du gikk ut av bilen… Jeg smilte og sa det kan vi ordne... Så gikk du inn og jeg kjørte hjem... Så her er historien jeg lovet deg! ;)