En helt vanlig kveld på byen

Jeg så bort på Ida som desperat prøvde å bestemme seg for hvilket skjørt hun skulle ha på seg. - Jeg syns du kan gå uten skjørt, sa jeg og klappet henne på rumpa. - Slik at det skal bli lettere for meg å få meg noe, mener du? Så desperat er jeg altså ikke, fortalte hun.Jeg så på henne da hun kledde på seg. Skjørtet gled over den lille perfekte rumpa hennes, og jeg la merke til at jeg likte synet av henne. Til min store skuffelse dekket hun nå over den lille perfekte overkroppen sin med en liten rosa bluse, men som til gjengjeld hadde nok utrigning til å vise fram de store brystene. Jeg kjente at det begynte å sitre i underlivet mitt. Jeg hadde aldri vært med en jente før, men når jeg så på Ida kjente jeg at en gang måtte jo være den første...

- Liker du det du ser? Ida så på meg med et skjeft smil. Hun kom gående mot meg og strøk meg på kinnet. Hånden fortsatte nedover magen laget en sirkel med fingeren før hun gikk under skjørtet mitt. Hun smilte litt når hun merket at trusen min hadde fått en våt flekk. - Du trenger vel ikke denne i kveld, sa hun mens hun fjernet undertøyet mitt og gikk mot døren. Kvelden kunne tydeligvis bli ganske så interessant selv om vi ikke fant noen mannfolk.

Etter noen drinker ute på byen var vi begge i meget godt humør. Vi hadde funnet oss en liten bås i et hjørne der vi koste oss. Plutselig peker Ida mot en mann som satt i baren og så på oss. Han virket ikke så veldig gammel, kanskje i slutten av tyveårene, og var kjekk nok til å gi de fleste jentene en pirrende følelse nedentil. Selv om han hadde på seg en dressjakke og en t-skjorte kunne man likevel se for seg musklene på magen, og like nedenfor en pikk som sikkert kunne få henne til å komme både en og to ganger. Herregud som hun ville se den pikken, ta den i munnen og…

- Hvis du ikke slutter å sikle snart kommer det til å bli våtere mellom puppene dine enn mellom bena mine. Hør her, jeg har en idé, Ida begynte å hviske i øret mitt mens hånden hennes lett spredte bena mine slik at han hadde perfekt innsyn til fitta mi, hvilket ikke gjorde meg mindre kåt enn jeg allerede var. Siden vi satt inne i et hjørne var det ikke mange som så hva vi gjorde, bortsett fra mannen i baren. Vi begynte å kline, og Ida var slett ikke dårlig på dette. Kyssene ble mer krevende og snart hadde tungene våre stiftet et svært nært bekjentskap. Hun tok meg forsiktig på brystene mine, og jeg kjente at brystvortene mine knoppet seg under den lette berøringen, siden jeg hadde valgt å ikke ha på meg BH.

Et blikk mot baren bekreftet mistankene våre. Beundreren vår satt med blikket klistret mot oss mens han desperat prøvde å skjule bulen i buksa. For å gjøre det hele verre la Ida handa på låret mitt og førte den sakte oppover mot fitta mi. Hun strøk forsiktig over de ytre leppene og jeg kjente at jeg rykket til. Hun førte dem nå frem og tilbake mellom leppene mine for å kjenne på saftene mine før hun endelig stakk to fingre inn i meg. Hun førte dem sakte inn og ut, liksom for å pirre både mannen og meg, som forøvrig holdt på å sprenges av kåthet. Hun tok dem ut og slikket dem rene, mens hun hele tiden hold blikket festet på mannen i baren. Han satt og vred seg på krakken og holdt hele tiden en hånd i fanget for å skjule bulen sin. Etter hvert kom han gående mot oss, og jeg kunne se av bulen i buksa hans at utstyret hans ikke var så altfor lite. Han spurte om han det var ledig ved siden av oss, og presenterte seg selv som Erlend.

Nå var jeg så kåt at jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Det endte opp med at jeg satte meg oppå ham og tok en liten lapdance. Det var så utrolig godt og endelig få gni seg mot ham og kjenne duften av ham. Tok en hånd ned for å kjenne på bulen hans, og jeg hørte han slapp fra seg et lite stønn. Han tok hendene under skjørtet mitt og tok tak i rumpa mi, og når han kjente hvor våt jeg var ble stønnet litt høyere. Han stakk først en finger inn i meg, og når jeg nærmest tryglet om mer stakk han inn to til. Jeg ble sittende der og ri fingrene hans sakte mens tommelen hans masserte klitoris, og jeg kjente at dette jeg var ikke så langt unna klimaks. Mens jeg satt der merket jeg ikke at han hadde fått en annen hånd inn under skjørtet på Ida, og satt å masserte henne utenfor trusa. Jeg syns jeg hørte små klynk fra henne, men kan ikke være helt sikker, det kunne jo være mine egne. Jeg kjente at jeg begynte å bli ekstremt tungpustet og Erlend ble mer ivrig med tommelen, og like før jeg kom dyttet han meg til side. Jeg var så sint at jeg kunne slått til ham, før jeg forstod hva de to hadde i tankene.

Vel hjemme begynte Ida og kle av meg mens hun foreslo at vi kunne ha et lite show for Erlend. Hun la meg ned på sengen og spredte bena mine slik at det skulle bli lett for Erlend å se hva som foregikk. Hun begynte med å slikke brystvortene mine. Bet lett i dem for å høre meg stønne, hvilket jeg gjorde ganske mye nå. Jeg kunne se i øyekroken at Erlend hadde fått av seg klærne nå, og at pikken hans sto rett opp, bare ventet på berøring. Ida hadde nå beveget seg nedover magen min, og lagde små sirkler med tungen helt til hun kom ned til mitt nybarberte kjønn, som hun gav et lett kyss. Jeg kjente en ildning som for gjennom kroppen og hun begynte å slikke klitoris både hurtig og sakte, lekte seg frem for å finne ut hvordan jeg likte det. Hun begravde ansiktet mellom bena mine, sugde inn leppene og lot tungen gli langs klitoris. Hun ertet meg opp til et punkt der jeg trodde jeg kom til å få tidenes orgasme, men så trakk hun seg unna, ertet, før hun kom tilbake med tungen. Jeg tryglet om mer, og det fikk jeg. Stønnene ble høyere og pusten tyngre. Jeg kjente den varme følelsen begynte å komme, og med ett var det som underlivet mitt sto i brann. Den vesle knoppen som var mitt lystsenter truet med å briste av begjær. Jeg trykte meg mot Ida med den kraften jeg hadde, før jeg bare ble liggende der, helt slapp.

De neste minuttene merket jeg nesten ingenting, jeg lå nærmest i en dvale mens jeg kjente kreftene mine komme tilbake. Jeg registrerte at Erlend hadde fått Ida opp på knær slik at han endelig kunne få tatt henne bakfra. Ida holdt seg fast i sengestolpen mens hun ropte at han måtte ta henne hardere, hvilket han gjorde. Jeg ble liggende å se på forestillingen foran meg, helt til de datt overende og Ida kom seg oppå Erlend. Hun satte i gang med å ri ham og jeg bestemte meg for å gå i dusjen mens de gjorde seg ferdig. Mens jeg sto der merket jeg at jeg begynte å bli litt våt mellom bena igjen, og begynte sakte og massere meg selv. Jeg var kommet godt i gang og det varte ikke lenge mellom mine små stønn før jeg hørte døra til dusjen gå opp.

- Stakk du bare av fra meg? Det er dårlig gjort siden jeg har hatt lyst på deg siden baren. Du gjorde meg så kåt der du satt og spredte bena dine. Jeg bare måtte ha deg, ta på deg, smake på deg. Du er så utrolig deilig. Erlend knadde brystene mine med en hånd, mens den andre lekte med klitoris. Det tok ikke mange sekundene før jeg fikk min andre orgasme, og denne gangen hadde jeg mer krefter og gikk ned på kne foran ham. Jeg tok ballene i hånden og koste litt på dem, før jeg kysset og slikket, slik at jeg hørte merkbare stønn ovenifra. Jeg lot tungen gli opp langs pikken og lot den sirkle rundt hodet. Ertet ham, ville at han skulle trygle om mer. Til slutt klarte jeg ikke å holde meg lengre og lot den sakte gli inn mellom leppene mine. Erlend begynte å stønne høyere nå. Jeg lot den gli inn og ut mens jeg masserte hodet med tungen, og den ene hånden runket ham forsiktig i takt med sugingen min. Jeg kjente noen kjente rykninger i pikken hans og ville leke med ham litt til. Jeg sluttet å suge, men begynte å slikke på den lille strengen rett under penishodet, til hans store fornøyelse. Men jeg lot ham ikke komme, men hver gang han var nær ved å komme sluttet jeg, for så å fortsette når han hadde roet seg ned. Det endte med at han beordret meg opp og presset meg mot veggen.

- Du liker å leke, hva? Hva med å la meg leke litt nå, Erlend satte pikken mot åpningen min, og bare ertet meg. Lot den gli over klitoris til han selv merket at han kunne ikke holde mer. Han presset den inn og etter noen harde støt kunne han ikke holde mer. Han pumpet meg full mens han stønnet høyt og bet meg i nakken. Vi ble bare stående slik med vannet rennende over oss mens vi roet oss ned. I mellomtiden hadde Ida kommet inn for å se på hva som foregikk, mens hun kom inn i dusjen hadde hun tatt med seg både vibrator og glidemiddel, men det får bli en annen historie.