En heftig halloween | Kondomeriet

En heftig halloween

Det er halloween og det nærmer seg kveld. Jeg ser på meg selv i speilet iført skoleuniformen jeg har kjøpt fra Kondomeriet. Et kort skjørt, en tettsittende topp med mye utringning og et kort slips. Fornøyd med det snuskete kostymet mitt forsvinner jeg ut døra og venter på at Yngve skal hente meg. Det tar ikke lange tiden før han kommer, jeg hopper inn i bilen hans som lukter etterbarberingvann og røyk. Synet mitt dras mot hans politiuniform og jeg kan se hvordan han tenner på kostymet mitt. ''Går det bra der eller?'' spør jeg og sender han et overlegent blikk. Han smiler bredt og nikker idet han begynner å kjøre videre.

''Ehm.. Skulle vi ikke kjørt til høyre?'' spør jeg idet han kjører i omvendt retning av lokalet vi skal til. ''Jojo, men jeg glemte noe hjemme. Det går vel greit at jeg løper kjapt inn og henter det?'' svarer han. ''Åja, okey'' er alt jeg får ut i min forvirrede tilstand. Jeg kjenner jeg er rastløs. Idet han tar svingen opp i innkjørselen setter jeg på noe musikk for å få litt fart på sakene. ''Jeg er tilbake om maks 2 minutter!'' sier han idet han løper inn døra. Klokka tikker og han har vært borte i 10 minutter. Utålmodigheten tar over og jeg går inn for å lete etter han. ''Yngve?'' Ikke noe svar... ''Hallo?''Jeg åpner døra på soverommet hans, men ingen å se.
Ut av det blå hopper noen over meg, i sjokk prøver jeg å skrike men det kommer ikke ut en lyd. Han står bak meg og holder den ene hånda foran munnen min, og den andre holder han hardt rundt meg med. ''Tøs! Trodde du virkelig du kunne gå kledd sånn uten at jeg kom til å ta deg?!'' hvisker han i øret mitt. ''Mhphhh'' er alt jeg får ut mens jeg prøver å komme meg løs, men til ingen nytte. Jeg kjenner på den varme følelsen som sprer seg i hele kroppen, dette tente meg virkelig! Han dytter meg ned i sengen og legger seg over meg igjen. Jeg kjenner hvor kåt jeg er, men stritter forsatt imot. ''Yngve, hva faen?'' er alt jeg rekker få ut før han tar en gag ball inn i munnen på meg. ''Mhh sorry søta, du frister så jævlig'' bryter han ut med den mørke stemmen sin. Jeg kjenner jeg begynner bli veldig våt men fortsetter å vrikke på meg. 
Han holder meg fast, setter seg over armene mine og tar et hardt tak rundt halsen min. Jeg kjenner jeg blir svakere, noe han fort merker og utnytter sjansen. Før jeg vet ordet av det befinner jeg meg bundet i senga ved hjelp av noen strips over håndleddene og anklene. ''Mhh, dette var et deilig syn ja!'' sier han og tar et fast grep på rumpa mi, glir skjørtet opp og gir meg et hardt smekk. Jeg gir fra meg et lite klynk og stritter ikke så mye mer imot. ''Se, du begynner å lære allerede!'' sier han oppspilt. Han løsner stripsene rundt anklene mine og tar hardt tak i beina mine, sprer dem og legger hele seg over meg igjen. Jeg kjenner hvor hard han er og jeg hører stønnelydene han lager. Jeg kjenner at jeg vil ha han i meg, jeg vil han skal ta meg hardt!
Han slår pikken mot rumpa mi og lar den sakte gli ned mot musa mi og litt opp igjen. Så penetrerer han meg sakte. Jeg biter hardt fast i gaggen når jeg kjenner hvor deilig det er å ha han inni meg. Han beveger seg kjappere og slår hardere mot meg. Jeg hører hvordan han ikke klarer å holde tilbake stønninga. Fittesaften begynner snart å renne ned låret mitt idet han samler håret mitt i en hestehale og river hardt. Etter litt tar han et godt grep rundt halsen min og holder hardt fast. Jeg kjenner hvordan blodet strømmer gjennom kroppen og jeg er på vei til å komme. Kåtheten min er ute av kontroll! Jeg får ut noen stønn gjennom gaggen før han sier jeg skal få lov til å komme. Hele kroppen min skjelver i det han fyller meg opp og tømmer seg helt.