En haiker en desember kveld

Det var en kjølig mørk vinterkveld og klokken nærmet seg seks. Jeg var akkurat ferdig på jobben og ble den siste til å låse døren og dra hjemover. Jeg var sliten og gledet meg til å dra hjem til den gode sengen. Opp av lommen tok jeg opp et nøkkelknipe og lette meg fram til den riktige nøkkelen, ikke før jeg prøvde to feile nøkler i låsen fant jeg frem til den riktige. Så gikk jeg bort til bilen, det dogget ut i luften for hvert pustetrekk jeg slapp ut, ikke en gang den store kåpen jeg hadde på meg var nok til å holde meg varm.

Mitt navn er Maren og jeg er 26 år gammel, håret mitt er lyseblondt og øynene mine er blå. Jeg jobber i en butikk hvor vi selger hudprodukter, som jeg trives med. Det blir ofte slik at jeg må være igjen etter de andre og jobbe overtid. Spesielt i desembermånedene da vi selger til utlandet. Denne kalde desemberdagen gikk jeg utfra at kom til å bli akkurat som alle de andre, men jeg tok ganske feil.

På vei bortover til den svarte Ford`en min passet jeg skrittene mine for å ikke gli på den islagte bakken. Jeg fiklet opp bilnøkkelen av den hvite vesken min og trykket på knappen for å låse opp bilen. Bilen svarte med et rask blink. Jeg satt meg inn i bilen og startet den. Jeg kjørte gjennom de smale gatene ut på en litt større vei. Gatelysene var tent bortover. Å kjøre hjem til meg tar cirka en halv time og ofte begynner hodet mitt å tenke litt perverse tanker på den veien. Skulle virkelig ønske jeg hadde en mann der hjemme som ventet på meg.

Jeg kjørte fordi Coop da jeg så han. Jeg myste litt før jeg hadde kommet nærme nok til å se at det var en mystisk ung gutt, kanskje 18-19 år som haiket. Jeg tenkte meg raskt om. Skulle jeg la ham fryse eller stoppe blien bare for å se hvor han skulle.. han var jo ganske søt og. Jeg bestemte meg for det siste. Jeg bremset sakte ned helt til bilen stoppet. Jeg rullet ned viduet. Han var ganske høy med brunt hår og en søt nese. Hei! sa jeg. Hei, svarte han - jeg har mistet bussen og jeg bare lurte på om jeg kunne sitte på hvis du skal oppover til Rokstamoen?. Jeg tenkte meg om, jeg skal jo oppover.. jeg bor jo på Rokstamoen! Hmm han virket ganske grei så ja, hvorfor ikke. Sett deg inn du! sa jeg vennlig.

Etter fem minutter med småprat om alt mulig .. ble det stille i bilen. Stillheten var pinlig men snart skulle noe annet skje. Jeg fokuserte på veien da jeg kjente en hånd på det høyre låret mitt som befølte meg. Hånden gikk oppover og nedover.. han strøk meg. jeg kjørte rask inn til siden og stoppet bilen. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle reagere. Det var jo ganske deilig. Jeg snudde hodet mitt for å se på han. Han smilte til meg. Vil du? spurte han meg med hvisk i stemmen. Etter noen sekunder la jeg hånden min på leting etter hans penis.. dette var vel svar nok tenkte jeg. Gjennom olabuksen hans kjente jeg den, den var hard og god. Hans hånd hadde begynt å kneppe opp kåpen min. På leting etter mine pupper antok jeg. Heldigvis for han hadde jeg bare en topp under kåpen. Hans hånd glei sakte innunder toppen og opp til den ene venstre puppen. Han klemte forsiktig. Jeg kneppet opp buksen hans og skjøv bokseren ned. Han hjalp til.

Jeg kjente i hele meg at jeg ville ha han uansett hva. Jeg tok bort hånden hans og dro av meg buksen og toppen. Han tok av seg klærne han også. Han satt fortsatt i setet ved siden av meg så jeg bestemte meg for å flytte meg over dit. Jeg satt meg oppå han og forsiktig gled den fine harde penisen hans inn i meg. Åh! hørte jeg lavt kom fra hans munn. Vi jobbet i en rytmisk takt sammen. Etter fem minutter spurte han meg om vi skulle prøve i baksetet. Jah!! kom det litt uplanlagt ut av meg. Jeg løftet meg opp sakte og presset meg gjennom setene til baksetet. Han kom etter. Jeg la meg på ryggen og spredde beinene, han stelte seg i mellom og fyrte penisen forsiktig inn i meg. Åh!! fyfaen så digg det var.

Han jobbet i en rolig takt mens han stimulerte klitoris med sine sterke manlige hender, så lente han seg fremover for å kysse meg på munnen. Hans tunge var deilig mot min. Jeg kjente det bygget seg opp i underlivet mitt.. og det sammen med han.. ÅÅÅH! det gikk for meg. Han trakk ut penisen og ronket av på magen min. Et lite stønn kom fra han da det gikk for han også. Markus heter jeg foresten sa han blidt. Og jeg heter Maren. Han tørket det bort med t-skjorten og vi kledde på oss.. og fortsatte turen hjemover .. samtalen gikk glimrende på veien hjem... tre år senere var vi samboere.