En god venninne

«Dette var en fantasi som skulle oppfylles, jeg visste bare ikke at min egen kone skulle være tilskuer»

- Hva? Jeg sto sjokkert og rødmende på gulvet, men kona mi Inger lo så hun trillet. - Vi to skal hjelpe Sandra med noe, sa Inger. Venninnen Sandra var på besøk. Hun hadde problemer med ekteskapet og ville snakke ut over en flaske vin. Nå var vinen drukket, og fnisende hadde jentene presentert meg for en mildt sagt sjokkerende plan.

- Sandra har en liten nettflørt på gang. Hennes nye flamme på nettet har bestilt frekke bilder av henne. Han vil ha bilder av henne mens hun suger en kuk, sa Inger. - Du skulle ikke sendt ham bilder av munnen din, sa Inger til Sandra. Jeg skjønte hva hun mente. Sandra er en ferm og frodig kvinne med latinamerikanske røtter. Krøllete ravnsvart hår faller ned rundt et vakkert ansikt. Munnen hennes er rød som roser, og får deg til å tenke på – nettopp – at hun suger deg. Hun har alltid utringede kjoler, og rumpa henne er bred og fin som Jennifer Lopez. Inger satte seg ned på kne foran meg. Hun kneppet opp buksa mi og vippet frem kukken min. - Kom, sa hun til Sandra, som satte seg ned og overtok. Hun begynte å runke meg, og jeg protesterte ikke. Jeg hadde tross alt forestilt meg henne på gulvet foran meg flere ganger.

Dette var en fantasi som skulle oppfylles, jeg visste bare ikke at min egen kone skulle være tilskuer. Men jeg burde heller ikke bli overrasket over at hun fant på slike sprell. Sandra tok kukken min i munnen og beveget hodet frem og tilbake. Rester av leppestiften festet seg rundt staken min. - Ta av deg BH-en, Sandra. Da blir bildene bedre, sa Inger, som knipset i vei. Sandra gjorde som hun fikk beskjed om. Fyldige bryster med mørke brystvorter duvet frem og tilbake, mens hun slurpet i seg pikken min.

- Mmmm. Det er deilig å suge en mann som faktisk ønsker å bli sugd, sa Sandra. Jeg begynte å bli kåt. Jeg holdt henne i hodet og presset meg inn i munnen hennes. Hun så opp på meg med store brune øyne, og jeg fikk lyst til mer enn å bli sugd. Men det var dette som var avtalen, så jeg sa ingenting. - Det….det er lenge siden. Jeg har ikke hatt en mann på en stund, sa Sandra før jeg begjærlig kjørte kukken min inn i munnen hennes igjen. Hun strammet leppene rundt kukkhodet mitt. Jeg kjente at jeg nærmet meg. Jeg pumpet kukken inn og ut av munnen hennes til jeg sprutet. Sæden min sprutet inn i munnen hennes, og rant nedover de vakre brystene. Jeg stønnet mens de siste jukkene tømte pikken min på leppene og haken hennes. Hun smilte til meg mens sæden rant nedover brystet hennes.

- Jeg vil ha mer, sa Sandra. - Jeg vil ha deg inni meg, sa hun mens jeg så på kona mi. Inger la fra seg kameraet og hoppet ut av miniskjørtet. - Det er greit, men da får dere tenke litt på meg også, sa hun. Jeg gliste, og la Sandra ned på gulvet. Jeg plasserte Inger oppå ansiktet hennes, og Sandra begynte å slikke henne med en gang. Jeg bøyde meg ned mellom lårene til Sandra. Hun lå på gulvet med en glattbarbert fitte som var så våt at jeg kjente jeg ble hard igjen. Jeg lot tunga gli langs skamleppene hennes. Hun stønnet og jukket imot. Til slutt gikk jeg løs på klitten hennes og kjørte en finger inn i henne. Jeg slikket henne mens jeg fingret G-punktet hennes. Det tok ikke et minutt før hun eksploderte i en deilig orgasme. Hun sprutet mens hun gikk opp i bro. Etterpå ble hun liggende og skjelve. - Vent, du er ikke ferdig med meg ennå, peste Inger. Hun la seg på gulvet og spredde beina. Sandra satte seg på alle fire og begynte å slikke henne.

Jeg så på kona mi på gulvet. De små faste brystene hennes disset i ekstase, mens Sandra fråtset i fitta hennes. Foran meg så jeg den runde deilige rumpa til Sandra. Jeg var klar igjen og tok tak i henne. Kukken min kjørte jeg så hardt inn i henne at hun hylte. Jeg hamret hele lengden min inn i henne. Hun likte det så godt at hun glemte å slikke fitta til Inger, som måtte presse ansiktet til Sandra tilbake i herligheten. Jeg pulte Sandra til hun kom med et skrik. Da hun sto og rugget foran meg. Strøk jeg analåpningen hennes med tomlene. Hun stønnet. - Liker du den slags? spurte jeg. Hun nikket. Stønnet av vellyst fylte stua da fingrene mine gled inn i rumpa hennes. Jeg videt henne ut litt før jeg kjørte kukken min inn i anusåpningen. Hun stønnet i en blanding av smerte og vellyst. Etter de første forsiktige jukkene var hun klar. - Ta meg hardere, stønnet hun. Jeg kjørte rumpa hennes så de frodige rumpeballene disset. Jeg peste og stønnet av anstrengelse og vellyst, da jeg så at Inger skalv i en kjempeorgasme.

Først da hun hadde kommet til hektene la hun merke til at jeg pulte Sandra i rumpa så hun hylte. Inger løp inn på soverommet og hentet en vibrator. - Jeg vil bruke denne på henne, sa Inger. Inger var glad i analsex i kombinasjon med en dildo i musa, så jeg visste hva hun var ute etter. Jeg snudde Sandra rundt på ryggen. Inger kjørte vibratoren opp i den dryppende våte fitta til Sandra. Jeg løftet beina til Sandra tilbake slik at hun hadde hælene ved siden av ørene, mens det vidåpne rumpehullet hennes lyste mot meg. Jeg forsatte der jeg slapp og kjørte kukken inn i analen hennes igjen. Med en dildo på G-punktet og en kukke i ræva nærmet hun seg klimaks. Hun kom så hardt at jeg trodde hun besvimte. Synet av henne gjorde at også jeg nærmet meg, jeg ville ikke sprute inni rumpa hennes. Mens Sandra lå og rugget og skalv etter orgasmen stilte jeg meg foran Inger. Jeg bøyde henne fremover og kjørte kukken inn i henne bakfra. - Nei vent. Jeg vil være litt skitten, sa hun og satte seg foran meg på gulvet. Hun begynte å suge meg. Jeg ble så kåt av at hun sugde kuken som jeg nettopp hadde hatt i rumpa på venninnen hennes at jeg nesten sprutet med en gang.

Jeg grep fatt i håret hennes og knullet munnen hennes. Men knærne mine sviktet av vellyst kjørte jeg ladningen min rett i munnen og ansiktet hennes. Hun smilte lurt til meg, mens sæden rant fra munnen og nedover kroppen hennes. - Så snille du er som hjelper Sandra på denne måten, sa Inger. - Bare hyggelig å hjelpe en gammel venninne. Skulle det være noe mer må dere bare spørre, sa jeg.