En gang til

En sølvgrå Toyota Corolla snor seg opp de svingete veiene til hotellet. Det er et slitent drag over både bilen og sjåføren, ikke bare utseendemessig, Sofie er gjennomført sliten. En langweekend på en av Norges flotteste høyfjellshotell, med spa, la oss ikke glemme det, vil kanskje lette litt på tåken som ligger over henne. Ja, det er overfladisk å innbilde seg at litt massasje skal hjelpe på humøret, men aller mest gleder hun seg til turene, lange turer alene og det er nok ikke så overfladisk, muligens veldig klisjé men, å tro at utsynet på store vakre vidder vil hjelpe.

Det har hjulpet henne før, hun søker alltid fjellet når livet butter, hun finner en ro og følelse av guddommelig tilstedeværelse mellom berget og himmelen. Endelig kan hun kjøre inn foran hotellet, en drøy tur alene, men den som skulle vært med henne er ikke lenger. Han bestemte seg for noen uker siden at hun kanskje ville ha godt av en tur alene, han bestemte vel egentlig at hun hadde godt av resten av livet uten han og hva var det vel å si på det… Resort & Spa Hotel het det så flott i reklamen, hun fikk sjekke inn for så å undersøke hva de hadde å tilby. Resepsjonsområdet var i alle fall uklanderlig, en god blanding av naturelementene og det mer stramme stilrene gav hele stedet en varm god og samtidig moderne følelse.

Mannen bak disken var også svært hyggelig, men det var han som sto litt lengre borte som fanget øynene hennes. Høy, atletisk bygget, mørkt hår med nydelig fall og øynene, hun skimtet de så vidt da han snudde seg hennes vei, men hun ble for blyg og konsentrerte seg om innsjekkingen isteden. Vær så god, her er nøkkelen til rommet, 306. Skal jeg få noen til å hjelpe deg med veskene dine? Han rakte henne nøkkelkortet med et smil. Nei, ellers takk, smilte hun igjen. Jeg finner nok frem. Hun tok kortet og veskene og fant heisen. I det dørene åpnet seg snudde hun seg tilsynelatende tilfeldig og lot blikket gli over foajeen.

Brune, øynene hans var dypt brune og smilet gjenspeilet seg i dem da han smilte mot henne før heisen lukket seg. Hadde han smilt mot henne, til henne? Nei, det var mest sannsynlig noen andre i nærheten der, men det hadde vært noe fra henne side, en nesten umiddelbar nærhet, noe kjent hun hadde følt da hun så han først. 306 var lett å finne og rommet gjenspeilet kvaliteten hun hadde sett nede. Med store panorama vinduer og en liten veranda kunne hun nyte den spektakulære utsikten som fjellet bød på. Ellers i rommet var en liten sofagruppe, stor deilig dobbeltseng og flislagt bad med badekar. Badekar var ikke noe Sofie hadde plass til i leiligheten så det var alltid et must på hotellrom.

Men det hun uansett lengtet mest etter nå var en tur i badstuen, det var ennå tre timer til middagen så det rakk hun fint. Hun pakket lett ut, hang opp kjolene i skapet og fant hotellets badekåpe på baderomsdøren og fikk skiftet. Svømmebasseng, badstue, treningsrom og Spa avdelingen var nede i kjelleren, lyssettingen her nede gjorde stemningen avslappet og nesten litt trolsk. Det første som møter henne når hun kommer ut fra garderoben er ingen annen en den atletiske guden med øynene og smilet. Han hadde svømt og Sofie blir stående som limt fast mens hun ser han avslutter, tar noen lette tak mot trappa og klatrer opp, drar hendene gjennom håret for å fjerne vannet.

Hun ser dråpene renner ned bak øret, ned nakken, på skrått over brystet, over magen, nedover. Han griper et håndkle som ligger over en av solsengene, tørker først ansiktet, brystet og armene mens han går bortover, han kikker opp og ser rett på henne og nikker lett med et smil mens han går forbi. Sofie vet ikke om hun smilte tilbake eller i det hele tatt blunket før han var gått. Hun henger fra seg badekåpen og kommer seg raskt inn i badstuen og får satt seg. Hva er det som skjer? Hva er det med denne fyren som gjør henne flau som en tenåring. Hun er alltid kynisk i møte med nye, det er ikke det at hun har bygget seg en høy mur som ingen skal slippe forbi, men hun har satt opp et aldri så lite stakittgjerde med en lukket port og en liten gneldrende vaktbikkje på innsiden.

Det tok litt tid å bygge det gjerdet og hun bygget det tross alt på de erfaringene om at det var nødvendig å ha. Men her kommer det en som knapt har gitt henne et nikk og hun et allerede mo i knærne. Kanskje han tok badstue før han svømte? Kanskje han satt akkurat der hun sitter nå, en liten varm følelse sprer seg i henne, herregud så tåpelig, skjerp deg Sofie, skal det ikke mer til? Er virkelig følelsen av at han var her nok til å gjøre deg het? Hun lukker øynene og lar fingrene gli over munnen, han satt der hun sitter nå, hun kjenner avtrykket av ham fra benken, hun kjenner lukten av ham, varmen sprer seg nedover det er som han bøyer seg over henne nå og, hun åpner øynene, klarer ikke, vil ikke dra dette lengre.

Rist det av deg, sier hun til seg selv. Gå og spis middag, glem han og gjør det du kom hit for, rense kroppen og sjelen. Hun prøver virkelig å gjøre akkurat det, glemme ham, hun kommer seg tilbake til rommet, får dusjet og gjør seg klar til middag. Men det er ikke til å unngå at hun kikker seg litt rundt, men han dukker ikke opp til middag. Heller ikke til frokost dagen etter kan hun se noe til ham. Hun er riktignok tidlig oppe og nesten førstemann i spisesalen, men hun vil gjerne rekke en liten topp før hun skal ha første behandling klokken halv tolv. Sofie smører med seg en liten matpakke og en termos med kaffe som hun putter i sekken før hun går. Været er akkurat passe, et lite skydekke, men solen varmer godt igjennom uten å steke, naturen er på hennes side, stekker seg ut og bærer henne fremover.

På vei hjemover kjenner hun at musklene har fått brukt seg og hun gleder seg ennå mer til den deilige massasjetime som venter. Vel opp på rommet får hun tatt en rask dusj og forter seg ned til kjelleravdelingen igjen. Hun må bare kikke innom bassenget før timen, men det er tomt, ingen guder der i dag, vel han må vel spise i dag, hun kan jo drøye middagen med en time i kveld, kanskje det var for tidlig for han i går. En hyggelig ung jente tar i mot henne på Spaet og ber henne fylle ut et lite skjema og viser henne inn på et rom. Olav kommer straks, opplyser jenta med et smil og lukker døren bak seg. Rommet er ikke stort, men svært behagelig med dunkelt lys og lav musikk, alt lagt til rette for avslapning.

Men da døren går opp og hun skjønner hvem Olav er forsvinner avslapningen, hun ser kun smilet som rekker helt opp til de brune øynene. Blunket han en ekstra gang da han så henne? Vanskelig å si med lyset egentlig, men hun følte nesten han kvapp litt til, men om han gjorde så tok han seg raskt inn, strakte frem hånden og presentere seg som Olav Rud. Han holdt opp et stort hvitt håndkle og så bort. Hvis du bare henger av deg der og legger deg ned er du snill. Hun kjente at hun rødmet, heldigvis at han ikke leste tankene hennes nå, en begynnende murring og varme steg i henne. Hun la seg på magen og han la håndkle over henne, det var mykt og varmt. Han brettet det ned så han avdekket ryggen hennes, blandet et par oljer, varmet det opp i hendene og la de over ryggen hennes, han strøk hardt oppover og ned, dro muskelknutene fra nakken ut i skuldrene og vekk.

Hun kjente han sto rett ved hånden hennes, hun kjente det da han lente seg litt over henne for å ta ut på siden. Hun visste om hun leet aldri så lite på armen nå kunne hun røre ved han, lenge lå hun og fantaserte før hun gjorde en liten forsiktig rykning som lett kunne bortforklares, hun kjente så vidt buksa hans mot baksiden av hånden, han flyttet ikke på seg så hun lot som ingen ting og lot hånda ligge der, ved låret hans. Hadde han spilt fotball før tro, hun husket hver detalj av kroppen hans fra kvelden før og lårene hadde vært svært muskuløse, men det kunne jo være så mangt. Som hun verket etter å kjenne godt etter, stryke fingrene over låret hans, kjenne det stramme seg, hun kjente det begynte å pulsere litt i henne.

Så flyttet han seg rundt, stilte seg foran henne og jobbet litt ekstra med nakken. Gud så godt han luktet, det måtte være Gant, absolutt hennes favoritt lukt på mannfolk, men aldri hadde den luktet så godt. Han flyttet seg igjen, til hennes skuffelse bretter han håndkle over ryggen igjen, da er han ferdig opp, nå er det ingen fingere som rekker ham. Han avdekker isteden beina hennes, legger håndkle akkurat ovenfor rumpeballene og varmer mer olje, hun kjenner hun svelger tungt i det han flytter det ene beinet hennes litt ut og stryker over låret med oljete hender. Hjertet dunker i brystet og alle nervetrådene hennes står i spenn, han jobber godt på siden av rumpa og stryker på innsiden av låret og nedover.

Hun prøver å kontrollere pusten, ikke tyngre, ikke fortere, skal de egentlig massere så langt opp tenker hun å får en aldri så liten ukontrollert rykning i det hun kjenner han så vidt streifer de ytterste leppene hennes gjennom trusa, så vidt fingertuppene langsomt strøk over og så ned. Var han egentlig nær eller var hun bare så var på hele han at hun følte luften fra bevegelsen hans røre henne. Han flyttet seg over til det andre beinet, hun kjente det rant kaldt og varmt gjennom henne da han gjentok prosessen, flyttet beinet hennes så vidt litt ut og la hendene over låret å begynte å massere. Hvordan skulle hun holde ut, kunne han ikke være ferdig snart? Samtidig ville hun at han skulle holde på til evig tid, der følte hun det igjen, hadde han vært nær henne? Kunne han ikke bare grip tak, kunne han ikke bare legge seg over henne og gi henne det hun trengte.

Hun følte for å rope ut, jeg ligger her så våt, så våt, tilfredsstill meg før jeg blir gal, bare legg hånden din over blomsten min å gi meg en lett massasje, jeg er din på få sekunder, bruk meg, tilfredsstill meg, vær så snill. Men hun ba ikke om noe av det, hun led seg gjennom massasjen med en kropp som bare ville eksplodere. Da hun trodde hun ikke kunne holde ut mer og det ikke kunne bli verre, eller bedre alt etterså man ser det ba han henne snu seg rundt på ryggen. Han begynte med beina, han tok de ikke noe i fra hverandre den veien, men var så nær trusekanten at hun var sikker på hun ene gangen kjente han flyttet litt på den, men det var umulig å skille mellom fantasien og virkeligheten lenger. Han sto foran henne å masserte armene og alt hun ville var å strekke hånden ut, massere han hard og åpne seg for ham, hun kjente han nesten i seg, det sprengte å dunket i henne.

På slutten var hun så ør og svimmel at hun var sikker på hun så en kul utenpå buksa hans, men så var han også ferdig. Bare ligg å slapp av, det er frukt på bakrommet om du ønsker etterpå, velkommen igjen, sa han hastig og forsvant ut av rommet. Hun hørte døren lukke seg, la seg over på siden og forsiktig la hun hånden mellom beina, det var godt å varmt der og klissete. Det var ikke vanskelig å finne riktig punkt, hun beveget den ene fingeren lett over det svulmende stedet og kjente lettelsen skylle gjennom henne da hun kom, hun ristet og klarte ikke kontrollere det, men trengte heller ikke. Det var den beste hun noen gang hadde hatt og aldri ville få igjen, etter denne timen ville hun ikke tro han tok imot henne igjen.

Hun var lettere flau, men virkelig uthvilt da hun gikk tilbake til rommet, og kjente det rant litt vått mellom lårene. Hun bestemmer seg for å ta en dusj da hun var vel oppe på rommet igjen, det varme vannet gjorde godt for den bankende kroppen hennes. Det var litt tidlig for middag ennå og hun hadde akkurat satt seg i stolen med en bok da det banket lett på døren. Hvem kan det være, tenkte hun å reiste seg og ble ikke mindre overrasket da hun åpnet og så Olav stå utenfor, kledd i fjelltøy og en liten sekk over skulderen, jakka var formsydd og avslørte den muskuløse og godt formede kroppen under. Jeg ville gjerne be deg med på en liten tur i heimen, smilte han skjødesløst. Sofie kjente hun ble kokende rød med tanke på oppførselen sin under behandlingen, men kanskje han ikke merket noe siden han står her nå, eller kanskje han nettopp merket noe siden han står her nå?

Uansett så hadde han bedt henne med på tur og det ville være deilig. Gi meg et øyeblikk til å kle meg så kommer jeg, svarte hun så fort hun klarte å samle seg igjen. Bare tanken på han satte kroppen i spenn igjen. Han ventet nede i vestebylen og lot hånden gli lett og tilfeldig over korsryggen hennes da de gikk ut. Været var like flott, med et deilig kaldt drag i luften og de gikk et stykke innover før han tok av på en sti og fant frem til en lunt og bortgjemt rasteplass. De satte seg og han hadde både kaffe og sjokolade i sekken, praten gikk lett mens de nøt utsikten. Til slutt satte han fra seg koppen, snudde seg halvt mot henne og la en hånd på kneet hennes. Jeg skylder deg en unnskyldning, Sofie. Jeg beklager det som hendte under massasjen i dag, jeg har aldri vært så uproff i hele mitt liv.

Han vendte blikket utover fjellet isteden. Det skal jo ikke skje, men jeg kunne ikke noe for det, du er en svært attraktiv kvinne og du tente meg. Sofie kjente hun tente til live igjen, alt strømmet gjennom henne, hun tok hånden hans og la den mellom beina sine. Kanskje du heller vil være så snill å avslutte det du begynte på der nede, jeg verker etter å kjenne deg, hvisket hun lavt til han. Å, gjerne det, Sofie, du aner ikke hvordan jeg har lengtet etter det, hvisker han tilbake. Hun legger seg mykt tilbake og han finner veien under genseren hennes, forsiktig kysser han oppover magen, blottlegger brystene og legger bhen under de så han får fri tilgang til å kysse brystvortene gode og harde. Han gnir seg inntil henne og hun kan kjenne han er hard allerede.

Hun kysser han på munnen, først litt prøvende, hun biter han forsiktig i leppa og han stønner lavt av nytelse, siden fins ikke forsiktige kyss lengre, de er harde, brutale og krevende og hun føle hun snart vil eksplodere, hele kroppen er en stor pulserende nerve og nytelsen slår som bølger gjennom henne. Hun får opp knappen i buksa hans og han tar hintet, jobber seg nedover kroppen hennes igjen, kysser brystene og ved bukselinningen, får opp knappen og drar av henne buksene og trusene i ett. Du slipper ikke så lett, smiler han lurt til henne og kysser innsiden av lårene hennes også, helt opp til skrittet og lar tunga gli lett over knoppen. Men så klare ikke han stor mer heller, drar buksene til knærne og legger seg over henne, kommer inn i henne og med myke, men bestemte bevegelser knuller han henne til ekstase.

Hun holder igjen så lenge det er mulig, vil ikke gi slipp på den enorme bølgen som bygger seg opp, men tilslutt er toppen nådd og hun lar seg falle og mens hun kjenner hun daler gir han seg over han også og de ligger begge en stund helt rolig i hverandre. Tilslutt er det naturen som tvinger de til å reagere, det skyer over og temperaturen faller noen grader til. Det som føltes så naturlig da de begynte ble litt keitete da alt var over og hun kler på seg og sukker lettet da han spør om de skal spise middag sammen den kvelden. Sofie kjenner en ny følelse bre seg i henne, en aldri så grynene forelskelse i denne vakre guden. Han fulgte henne opp på rommet før middagen for å gjøre seg i stand, hun følte fjellet var skrubbet inn i henne, noe som ikke var så langt fra sannheten og en dusj ville gjøre underverk.

Enda bedre var litt selskap i dusjen. Han smøg seg opp bak henne, tok sjampo flaska ut av hendene hennes, tok en håndfull og begynte å massere håret. Mmm, det kilte helt ned i tærne og opp i skrittet, men han tok seg god tid, sjamponerte to ganger, skyllet og hadde i balsam, kroppen hennes var ved bristepunktet da han endelig tok tak i såpen og en vaskeklut. Han begynte nedover skuldrene og ryggen, helt ned til rompeballene, dro kluten forsiktig mellom dem og oppover ryggen igjen. Så var det brystene sin tur, kluten gle mellom dem og under den ene brystet, løftet det forsiktig opp og lot så den ru kluten gli over vorten til den sto rett og stiv.

Beina begynte å svikte under henne, men han presset henne opp mot veggen og gav det andre brystet den samme behandlingen. Legg deg ned i badekaret, kjære, sa han. Så jeg får vasket deg skikkelig mellom beina også. Hun var ikke sen om å be, han satte i proppen og lot kare fylle seg halvfullt mens han samvittighetsfullt vasket, kysset og sugde på tærne. Så begynte kluten sin tur oppover beinet, mellom lårene, over knappen, mellom leppene, bak til rompa og opp igjen, men da han nærmet seg igjen og hun var delvis vekk av nytelse og frustrasjon reiste han seg. Det får være bra, smilte han.

Du er ren nok for middag nå. Tuller han? Han rakte henne håndkle og gikk ut for å kle på seg, hun reiste seg fra badet, lettere bedugget, så stikker han hodet inn døra og smiler; Kanskje du dropper undertøy i kveld? Det gjør meg bra kåt og jeg vil gjerne avslutte dette på best mulig måte senere. Middagen drøyde, med forrett og hovedrett og en masse nydelig vin, da kelneren kom med dessertkartet ristet hun bare på hodet, nei takk, hun var mer enn forsynt. Olav hadde andre planer, han vinker kelneren bort til seg, visker noe i øre hans og han forsvinner ut. Hun ser mistenksomt på han, men får ikke ut annen enn et smil. Kelneren kommer tilbake etter litt med en liten kurv og de reiser seg for å gå.

Endelig, tenker Sofie. Det murrer fortsatt i kroppen etter badet isted og hun kommer seg ikke for nok opp til rommet. Kle av deg og legg deg på sengen, befaler han og hun er ikke sen om å be. Opp av kurven henter han en flaske vin og litt oppskåret frukt. Til etterpå, smiler han. Det siste han forsiktig tar opp av kurven er en stor skål med smeltet sjokolade. Dette er til akkurat nå, sier han og heller forsiktig den lunkne sjokoladen over henne og seg selv, han er god og stiv og sjokoladen drypper fra kukken hans og ned i sengen. Hun klarer ikke motstå fristelsen og bøyer seg frem for å slikke han ren, han stønner til, men beveger seg ikke og hun puttet hele inn i munnen og suger hardt og lenge, kjenner samtidig seg selv våkne til fult liv og i det hun lengter desperat etter å kjenne han i seg har også han fått nok, snur henne rundt og drar lårene fra hverandre og stapper den inn, han legger tyngden på den ene armen og tar tak rundt brystene hennes med den andre.

Det er ikke mange minuttene som skal til før hun skriker ut av nytelse, etter mange timer i åndenød får hun endelig nådd toppen og han følger tett på, skriket hennes og krampene han kjenner inni henne er mer enn han klarer å holde ut. De synker sammen på sengen, andpustene og fornøyde. Søndagen er her og Sofie pakker veskene, hun føler seg renset og gjenfødt på en måte hun aldri hadde drømt om, det banker på døren i det hun kaster et siste blikk rundt i rommet, noe skyldbetynget over sengetøyet som ligger i en tull på gulvet, men det var Olavs ide og han som jobber her. Det er Olav som vil hjelpe henne med veskene. Hadde ikke du en time nå? Jo, om en halvtime, så rekker akkurat følge deg ned, kjære skatt, smiler han fornøyd og kysser henne.

Heisen er den veien, protestere hun da han svinger feil i korridoren. Trappene er bedre trening, sier han og blunker. Til tross for at dette er et høyfjellshotell og de fleste som kom hit går lange turer i fjellet, så tar alle heisen når de kommer tilbake hit igjen, forklarer Olav da de har kommet noen etasjer ned. Han stopper og setter ned bagasjen. Så det er ganske stille og rolig her da, undrer hun og skjønner hvor han vil. Hun lener seg inntil veggen, han stiller seg rett ovenfor henne med den ene hånda i veggen bak henne. Hun tar den andre hånden hans og begynner å sutte på en finger, da den er god og våt fører hun den under kjolen og opp til trusekanten, han kjeler litt på utsiden mens hun løfter opp det ene beine og legger det rundt hoftene hans.

Han har ingen ledige hender igjen og begraver derfor hodet mellom brystene hennes, han slikker de godt og hun har ikke annet valg enn å hjelpe han med å løfte de ut av utringningen på kjolen før hun knepper opp buksene hans, kjenner det er trangt der nede allerede og finner frem kukken, massere den lett så han skal bli fortere utålmodig og det hjelper, han tar tak i trusekanten og drar den forsiktig til side, streifer så vidt borti og hun sukker dypt. Han tar tak i rumpa hennes med den ledige hånden og fører kuken inn, sakte inn og ut, inn og ut. De vet begge at det er siste gang og vil det skal vare så lenge som mulig, sakte, sakte.

Alt har en slutt og enda så langsomt han fører ut og inn, enda så langsomt hun kysser og slikker halsen og øreflippene hans, enda så sakte han suger på brystvortene hennes, orgasmen kommer, de kommer samtidig og synker ned på trappetrinnet, han er fortsatt inni henne og hun kjenner han skjelver, eller er det hun som skjelver? Øyeblikket tar fort slutt da de hører folk lengre nede, de kommer seg på beina og får på klærne, han tar veskene igjen og begynner akkurat å gå da noen gjester kommer rundt svingen, de hilser og fortsetter.

Nede i resepsjonen gir han henne et lett kyss på kinnet, han er sent ute og må løpe av gårde til timen. Hun smiler og ser ryggen forvinne ned i Spa avdelingen. Hun leverer nøkkelen og går ut døra, kjenner det siste av Olav renner ned lårene hennes i det hun setter seg i bilen og kjører hjem til byen.