En fuktig kveld

Jeg hadde tatt meg en jentetur til byen, meg og 4 andre jenter.. Vi går veldig godt ilag, og liker å flørte litt med guttene, 3 av venninnene mine har kjæreste, og hun andre var bare en stor player. Jeg var då den beskjedene og stille. Etter nokken timer med masse alkohol tok vi turen til byen. Det var en varm og fuktig sommerkveld.

Vi hadde tenkt oss på Zaken. Det var den puben som var kjent for masse liv og fine mannfolk. Vi danset og styrte på. Venninnene mine gikk en etter en. Meg og Lise var igjen. Vi hadde funne nokken vi kunne snakke med, og hadde det supert. Kvelden ble sein. På vei hjem den natten, kom jeg itl å tenke på at jeg ikke ville gå hjem aleine. Jeg hadde hatt en spesiell gutt i tankene mine en stund no, men jeg traff aldri på han når jeg trengte han. Han var høy og solbrun i håret, og veltrent. Han var liksom den jeg ville ha, jeg fant aldri nokken som kunne måle seg med han, men jeg kjente han jo heller ikke.

Etter at Lise hadde gått inn gaten hun skulle gå, gikk no jeg videre. Jeg hadde 15 min lengre å gå, vanligvis tok vi taxi, men i denne varmen var det like greit å gå. Jeg var komt et stykke, så hører jeg det kommer en bil. Jeg gikk bare videre. Jeg ville ikke snu meg og se kem det var, så jeg bare gikk.. Men sakte men sikkert så stoppet bilen, og han sveivet ned vinduet. Der var han, han utrolige fyren jeg hadde tenkt på så lenge, han spurte om han kunne kjøre meg en plass, da var jeg ikke beskjeden lenger.Men tankene fløg oppi hode mitt, alt jeg ville gjøre med han, bare jeg kunne ta på den deilige kroppen hannes..

Jeg kjente at jeg bare ble kåt av å sitte ved siden av han, kroppen min hadde bare lyst til å sitte seg oppo han og kjenne den sterke kroppen mot min. Jeg klarte nesten ikke å se på han. Jeg ba han kjøre meg hjem, jeg ville jo gjerne gi han nokke for å takke for kysset. Jeg satte bekjedent i bilen hans, han satt og så på meg. Plutselig kjente jeg hånden hans traff det nakende låret mitt, det kilte i hele kroppen min, jeg ville omfavne ham. jeg tenke at siden jeg var beruset, gjore det vel ikke nokke om jeg prøvde meg. Så jeg kysset han, og det ble bare mer og mer, jeg kjente tungen hans treffe mine lepper, og jeg var så klar for å ta han, hånden hans gnikke mellom beina mine, jeg ville ha han der og då.

Jeg maserte han lett på låret, bare for å nærme meg, kjenne om han var hard, om han var klar..! Han ble med opp, i det vi kom inn i gangen begynte klerene å fyke.. Kroppen min skrek etter mer. Så kåt hadde jeg aldri vært i mitt hele liv. Jeg dro han med meg inn på soverommet, og åpnet nattbordskuffen min, han ble helt vill i øynene. Jeg visste jo at gutter har en liten gnist for jenter som leker med seg selv. Jeg tok fram summerfuglen og festet den på meg, jeg lot han styr vibrasjonen, jeg var så kåt at jeg ikke visste helt hvor jeg skulle snu meg.

Han begynte å ta av meg sommerfuglen og begynte å sleike meg, jeg hadde aldri vært med på en så god tunge før. Jeg stønnet høyt og han fortsatte å fortsatte helt til jeg kom, jeg fikk en orgasme som var til å misunne, beina mine var helt nømmen. Men han var ikke ferdig enno, han begynte å kle av seg. jeg kunne se allerede på buksene at han var klar. Han lå seg over meg og puttet den inn, den var så stor og den sklei godt inn i den våte fitten min. Jeg stønnet enno mer. Han var hardhent, på en god måte. Og han presset og presset. Som sagt så hadde jeg aldri vært med på dette herre og alt var bare perfekt!

Jeg begynte å suge han, sleike og småbite frampå kukhodet. Massere ballene, sleike på ballene mens jeg ronket han fort. Han stønnet. Ville ha mer. Begge ville nok ha mer.. Han pulte meg mellom puppene. Han pulte meg litt mer, men denne gangen var det jeg som hadde kontroll. jeg holdt han på pinebenken, jeg strammet og han stønnet. Rett før det kom for han, bøyde jeg meg ned, for at alt skulle være bedre for han. V var helt svette. Å nømmen.