En frekk kjøretur...

"Imens Jan klyper litt i niplene mine, og leker med puppene mine, tar Ole av seg buksa og putter den store penisen sin inn i meg. Jeg er nå i himmelen.. og at jeg var gagget og fastbundet gjorde meg bare enda kåtere..."

(Dette er basert på en sann historie, alt var frivillig, og det ble ikke brukt noen form for tvang) De skulle hente meg på en fest natt til 17. mai, jeg sa til meg selv før jeg dro at jeg ikke skulle drikke så mye. Men jeg drakk mye. Mer enn planlagt.Jeg og mine to bestevenninner hadde en liten sammenkomst med middag og alkohol. Jeg fikk servert Jagermeister og vin. Vi satt ute og hørte på musikk og bare koste oss.

Vi danset og lo og drakk oss fulle alle 3. Rundt klokken 01:00 bestemte jeg meg for å dra hjem da jeg merket at jeg ble smålig kåt. Jeg ringte til en kompis jeg gikk på barneskolen med, for han skulle nemlig hente meg. Men det jeg ikke visste var at hans bestekompis var med, og jeg og han fant tonen ganske kjapt. klokken 01:27 kom bilen rullende opp på grusplassen til Vanessa, og jeg takket pent for meg, ga en god klem til både Vanessa og Tuva, og gikk sjanglende bort til bilen, hoppet inn og la meg ned i baksetet. Jeg mister alt av filter når jeg har alkohol innenbords, så det første jeg sier når jeg ligger i baksetet i denne bilen, og ser opp i taket og føler at hele verden spinner rundt og rundt er: «jeg har hatt sex i en sånn her bil en gang».. og så startet det.

Ole, min barndomskompis som var sjåfør, og Jan som var han bestekompis så på meg og lurte på om vi kanskje skulle stoppe langs veien ett sted for å ha det litt gøy. Jeg takket først veldig pent nei, men etter 15 minutter i bilen merket jeg at kåtheten bare strømmet på, og at jeg ble fylt med en slags varme som var så deilig at jeg ikke kunne dy meg.. jeg løsnet på beltespennen, kneppet opp knappen til buksa og stakk hånden ned i buksa. Jeg tenkte ikke på at jeg hadde selskap i bilen, så jeg ligger i bilen og tar på meg selv imens jeg har noen veldig frekke tanker som flyter rundt i mitt lille hodet.

Jeg legger merke til at bilen kjører saktere, før den til slutt stopper helt opp, og motoren skrus av. Da klatrer først Jan bak til meg, og legger hodet mitt i fanget sitt. Så kommer Ole bak. Han drar sakte av meg buksa, og jeg kjenner kulden treffer den søkkvåte musa mi. Han stønner før han kaster buksa mi på gulvet i bilen og begynner å massere meg på leggen, så sniker hånden hans seg sakte men sikkert opp mot låret, så videre oppover mot innsiden av låret mitt, før han tilslutt kommer til den våte vaginaen min. Han stikker først en finger inn, rører litt rundt før han trekker den ut og suger på fingeren han hadde inni meg. Så ber han Jan om å ta av seg beltet imens han selv gjør det. Jan løsner på beltespennen og drar beltet ut av hempene på buksa. Da fester Jan beltet først rundt håndleddene mine, for og så binde de fast til dørhåndtaket i bilen. Ole tar av seg sitt belte. Han ber meg åpne munnen, men jeg hørte ikke helt etter fordi jeg var i min egen rosa sky. Han tar fingrene sine og åpner munnen min, for og så legge beltet imellom leppene mine, omtrent som en gag. Så fester han beltet bak hodet mitt. Nå ligger jeg her nesten naken og fastbundet.

Ole tar to fingre og forsiktig dytter de inn i vaginaen min. Han treffer alt han skal treffe.. det var så utrolig deilig. Jan drar opp genseren min og tar av meg bhen min. Han begynner å massere puppene mine, før han lener seg ned for å bite på niplene mine. Ole tar av seg buksa og masserer klitorisen min.. Jeg følte meg så i ekstase.. det var så deilig. Imens Jan klyper litt i niplene mine, og leker med puppene mine, tar Ole av seg buksa og putter den store penisen sin inn i meg. Jeg er nå i himmelen.. og at jeg var gagget og var fastbundet gjorde meg bare enda kåtere.. De bytter plass etter noen minutter, og nå er det Jan sin tur til å ha sex. Han lener seg ned å slikker meg forsiktig til jeg nesten får en orgasme, før han putter penisen sin inn. Imens han holder på begynner han samtidig som han har sex med meg å massere puppene mine igjen, og Ole han masserer klitten min. Jan traff g-punktet en rekke ganger, og etter 10 intense og deilige herlige minutter, så får jeg verdens herligste orgasme.. både fra g-punktet og klitoris samtidig!! Jeg kjente den deilige varme følelsen gå ifra topp til tå 1000 ganger.. Vi er alle ferdige og vi har kledd på oss, og de kjører meg tilslutt hjem. dette er en kveld jeg sent glemmer.