En fantastisk kveld på byen

Det var lørdagskveld, jeg var ute på byen med jentene som vanlig. Jeg satt helt alene i et hjørne og fulgte med på de som danset, og ble spandert drinker på. Jeg ønsket stille inni meg at bare en gang kunne kanskje noen spandere på meg å prøve å sjekke meg opp med noen billige sjekkereplikker, bare så jeg kunne føle meg litt attraktiv, i stede for bare å sitte her, for så å gå tidlig hjem hver gang. Venninnene mine var ute på dansegulvet og danset intimt med kveldens fangst.

De var så pene alle sammen, visste akkurat hva de skulle si og gjøre i nærheten av guttene, mens jeg alltid rødmet og ble stille og var derfor aldri kveldens midtpunkt. ”Hei der” lød plutselig en mørk stemme ved siden av meg, jeg snudde meg og kikket opp i et nydelig solbrunt ansikt, med isblå øyne, som boret seg inn i deg, som om de kunne se deg rett inn i sjelen. ”Hei” stotret jeg stille frem og ble flau og kikket ned i gulvet. ”Kan jeg få sette meg her sammen med deg?” spurte han med snillhet i stemmen.

Alt jeg kunne få frem var et kort ”ja”. Gud, så dum jeg er, jeg har jo sett på de andre jentene gjøre det minst tusen ganger, tenkte jeg for meg selv med en litt streng tone. Han satt seg ned ved siden av meg, ganske tett innpå meg og han luktet himmelsk godt, jeg lukket øynene og nøt duften. Tankene vandret, hvordan ville det vært og hatt ham ved siden av meg i senga. ”Er du trøtt?” Jeg skvatt til, og kikket bort på han, de isblå øynene kikket dypt inn i mine ”Ehm, nei, nei” Presset jeg frem og ble varm i ansiktet.

Denne ukjente, deilige mannen lente seg mot meg og ga meg en av drinkene han hadde hatt med seg. Vi satt sammen en stund og han pratet masse, og etter bare en liten stund pratet jeg tilbake uten å være nervøs lenger. Han var så lett å prate med, var nesten så jeg følte jeg kunne stole på ham allerede. Vi lo og hadde det gøy sammen, jeg så bort på venninnene mine innimellom å så at de sendte meg noen smil og blunk. Etter noen drinker lente han seg over meg og kysset meg, først lett, og ømt, når jeg ikke gjorde motstand presset han leppene sine hardere inn mot mine.

Hans myke lepper føltes så gode mot mine, jeg kjente jeg ble litt småkåt som en kombinasjon av alkohol og alle tankene som snurret rundt oppi hodet mitt. ”Kom, bli med meg” sa han bestemt, og tok meg litt hardt i hånden, og dro meg med bort til toalettene på utestedet. Han dro meg etter ham, hånd i hånd inn på en av doene. ”Her kan vi få være litt i fred” Sa han og smilte til meg. Først var jeg litt satt ut for at han virkelig dro meg med til en do på et utested, men da jeg så smilet hans smeltet jeg helt, han var så utrolig kjekk. Jeg klarte ikke la være, og kastet meg over ham, kysset han intenst. Han var fort med på det, og begynte å stryke meg lett på innsiden av lårene. Jeg kjente hvordan varmen spredte seg i kroppen og jeg ble så kåt, jeg måtte bare ha ham, og det NÅ!

Hendene mine tok tak i den faste rumpa hans og presset kroppen hans mot min. Jeg strøk en hånd over skrittet hans og kjente en stor, hard kul innenfor buksa. Da var jeg virkelig kåt, jeg falt rett ned på kne og åpnet buksa hans raskt og litt brutalt. Dro ned buksa og bokseren hans da jeg fikk se den digre staken hans, jeg ble litt småsjokkert og lurte på om jeg ville få hele inn i munnen. Sakte, men bestemt presset jeg leppene ned over staken hans og presset den så langt inn jeg kunne. Det kom et lite stønn fra han der han sto og lente ryggen inntil veggen, jeg tok dette som et godt tegn og begynte å suge ham med stor intensitet, fortere og fortere.
 
Av og til kom det noen små stønn fra ham som han ikke klarte å holde inne, han tok tak i hodet mitt, og holdt meg fast etter håret, presset hodet mitt mot lemmet hans. Plutselig stoppet han meg, dro meg opp på bena og dyttet meg ned på doen, han dro av meg tightsen og trusa, han kikket på meg, studerte meg nesten, før øynene hans møtte mine. ”Du er så jævla deilig” sa han med kåthet i stemmen, han satte seg ned på kne og puttet en finger inn i fitta mi. Jeg klarte ikke unngå å slippe ut et lite stønn, han smile for seg selv og satte i gang, og det var så utrolig deilig, når han lekte med meg.
 
Han stappet inn en finger til. ”Så jævla trang og deilig fitte du har!” kom det fra ham, mens han fortsatte å pule meg hardt med sine to fingre inni meg. Det var så godt, og det rant safter ut av den nå dryppende våte fitta mi, han lente seg ned og la tunga på klitten min og begynte å slikke den sakte, men bestemt. Jeg klarte ikke lenger å holde tilbake noen stønn. Rett før jeg nådde klimaks sluttet han og dro meg raskt opp og dyttet meg hardt inn i veggen. Han holdt hendene mine opp mot veggen og presset seg mot meg, jeg kjente pikken hans gli inn i meg, han presset den lenger inn til han var helt inne, han presset på hardt og fort. Pikken hans kjentes så god inni meg, så stor og hard.

Jeg begynte å bite ham lett og lekent på halsen. Det må han ha likt han for da pulte han meg så hardt at føttene mine nesten lettet fra bakken og jeg stønnet som aldri før. Vi kom begge to i det jeg skrek ut i nytelse. Han ble stående en liten stund å puste, han kikket meg inn i øynene og kysset meg, før han trakk seg ut og slapp hendene mine. Jeg følte for og bare falle rett i gulvet, jeg var helt gåen. Vi kledde på oss, og gjorde oss klare til å gå ut igjen. Vi leide hender ut til baren og han spanderte en ny drink på meg før vi gikk og satte oss sammen ved et bord. Jeg begynte å tenke på hva som hadde skjedd og, på hvordan jeg skulle få han med meg hjem for natten, med et lurt smil om munnen og røde kinn…